Yeme & İçme Geceleri tost perileri ziyaretinize geliyor mu? LezzetPerisi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kaşar peyniri fiyatlarından sonra beni ziyaret etmeyi kestiler diyebilirim :D Salça ekmek perileri geliyor artık :D Geceleri tost perileri ziyaretinize geliyor mu? Cevapla Fiyat Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl iyi fırçaladım son kilo verme çabalarımdan sonra gece periler evin yakınından bile geçemiyo artık 😊😊😊 0 0 Yorumla
butfrustrated Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 350 gram Nutella almıştım ama kendimi kaptırıp hepsini bitirdim ve sabaha hastalandım 😂 Midem kötü ve halsizlik var. Yani iş periliğin ötesine geçti. 0 0 Yorumla
LaLaLaLaaaaaaaaaand Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ay bende reflü var geceleyin yemek yiyince bağırsaklarıma kadar ağzıma geliyor 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl ay ne kötü
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Tost değil de genelde böyle kebap falan istiyor canım :D 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl kebap mı oo :D Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Müptezeliyim vallahi zaman mekan dinleyemiyorum Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Geceleri bana sadece karanlık eşlik ediyor. İçimdeki karanlığı kucaklıyorum. 0 0 Yorumla
AydanGüzel_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Geliyor. Ama tost makinam bozuldu üşeniyorum gidip yenisini almaya😌😌 0 0 Yorumla
Kazgan Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok ben haşlanmış yumurta olursa zeytin biraz bal üstüne bı bardak su onlarla samimiyet kurdum 0 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Eğer olursa kaşar peynirini sadece pazar günleri yiyebiliyorum. 0 0 Yorumla
luxuxx Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ahhahaha ya uzun zamandır böyle gülümsememiştim. Kesinlikle geliyor ya tosttur kokoreçtir 😅 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl :D :D kokoreç istemeyiz Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gece acıkan biri değilim , hiç bişi yemem 0 0 Yorumla
NazSuu19 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hiçbir peri gelmiyor bana valla dkfjdnfm 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Ahahaha afiyet olsun 😀 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Geçen geldiler güreştik ama sonuç çıkmadı 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Boyun eğeceksin Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Görmedim gece pek atıştırmam 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Geliyor 0 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 371 cevap paylaştı. Bazen. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Gelmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
iyi fırçaladım son kilo verme çabalarımdan sonra gece periler evin yakınından bile geçemiyo artık 😊😊😊
350 gram Nutella almıştım ama kendimi kaptırıp hepsini bitirdim ve sabaha hastalandım 😂 Midem kötü ve halsizlik var. Yani iş periliğin ötesine geçti.
ay bende reflü var geceleyin yemek yiyince bağırsaklarıma kadar ağzıma geliyor
ay ne kötü
Tost değil de genelde böyle kebap falan istiyor canım :D
kebap mı oo :D
Müptezeliyim vallahi zaman mekan dinleyemiyorum
Geceleri bana sadece karanlık eşlik ediyor. İçimdeki karanlığı kucaklıyorum.
Geliyor. Ama tost makinam bozuldu üşeniyorum gidip yenisini almaya😌😌
Yok ben haşlanmış yumurta olursa zeytin biraz bal üstüne bı bardak su onlarla samimiyet kurdum
Eğer olursa kaşar peynirini sadece pazar günleri yiyebiliyorum.
Ahhahaha ya uzun zamandır böyle gülümsememiştim. Kesinlikle geliyor ya tosttur kokoreçtir 😅
:D :D kokoreç istemeyiz
Hiç gitmiyor nfjfjfn
Gece acıkan biri değilim , hiç bişi yemem
Hiçbir peri gelmiyor bana valla dkfjdnfm
Ahahaha afiyet olsun 😀
Geçen geldiler güreştik ama sonuç çıkmadı
Boyun eğeceksin
Görmedim gece pek atıştırmam 😂
Gelmiyo
evet
nesquik adamdır
Gece yemek yemiyorum