Gençler gittim, kivili, muzlu, limonlu, portakallı ne varsa aldım. Karışık olanı sevmedim ama Kivi ve Muz favorim. Çok zararlı sağlığa ama aldık işte içeriz artık yavaş yavaş... Siz de sever misiniz yoksa daha sağlıklı şeylerle mi ilgileniyorsunuz?
Oralet sever misiniz? En sevdiğiniz oralet çeşidi hangisi?
Çocukluğumda tang vardı öyleydi sanırsam adı , portakallı tang diye yazılıyordu sanırım. şu an beni maziye götürdün bak cidden duygulandım. Sadece tang içtiğimi hatırlıyorum oralet sevmem. Böyle paketi vardı toz halindeydi bardağa dökerdin sonra üzerine biraz su sadece onu sevmiştim. O zamandan bu zamana hiç öyle şeyler içmedim😂
Şekere toleranslı olduğum dönemde karadut olanı, ancak şekeri azaltıp ara verdikten veya şekerli şeylerden bıkıp uzaklaştıktan sonra kivili olanı, ama elma da olabilir, yeşil elma daha doğrusu.
Muzluyu ilk kez gördüm. Eskiden okula oralet getirmiştiler. Hemen gidip kivili aldım meraktan. Yeşil olduğunu görünce hoşuma gitmişti. Sınıfa çıkarken koridordaki veletlere sihirli içecek içiyorum deyip kandırmıştım. Galiba 8 yaşına falandım sjsksldk