burhandeja15 | Yeme & İçme konusunda 217 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Eskiden 10 üzerinden 7 di ama 10-15 gündür gece işinde çalışıyorum şu an da işteyim bak nasıl desem geçen haftaya kadar21 saat ac kalırdım simdi w gündür evden elma getiriyorum bu gün pasta etmis annem kek onu getirdim bazen burada bayat simit poaca olur bu gün mesela yok simit falan
Neyse Bezen olmaz burada da simit poaca
21 saat hiç bir şey yemden duruyorum 19 saat ondan
Şu an puanım 0-1 arası 😂 Hiç acık oylarım da mesela 19-21 saat ac kalınca da acık ıyorım ama hap kullanıyorum tok karnına ondan be de vitaminsiz kalmayayım diye yiyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ChocolateChef | Yeme & İçme konusunda 120 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
10 üzerine 100 veririm. hahahah. çok iştahlı biriyimdir. hiç aç olmadığım anlarda bile oturup bir dürüm yiyebilirim. yemeklerimin porsiyonları çok olmasa da genelde sık sık yiyen biriyim ve he eşeyi yerim. genelde yemek ayırmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
374010-15 gündür gece işinde çalışıyorum şu an da işteyim bak nasıl desem geçen haftaya kadar21 saat ac kalırdım simdi w gündür evden elma getiriyorum bu gün pasta etmis annem kek onu getirdim bazen burada bayat simit poaca olur bu gün mesela yok simit falan
Neyse
Bezen olmaz burada da simit poaca
21 saat hiç bir şey yemden duruyorum 19 saat ondan
Şu an puanım 0-1 arası 😂
Hiç acık oylarım da mesela 19-21 saat ac kalınca da acık ıyorım ama hap kullanıyorum tok karnına ondan be de vitaminsiz kalmayayım diye yiyorum
Oda güzel