Yeme & İçme Sizde arada kendinize atom yapiyor musunuz? Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok canim istedi dedim hazir tatilim vaktimde var bi atom patlatayim 😂 isteyene veririm tarifini oldukça da lezzetlidir. Sizde yapiyor musunuz 🤔 Sizde arada kendinize atom yapiyor musunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Genelde kahve&çay türevleri tüketirim. Bu atomu da arada bir kilo alma hırsı geldiğinde bir kaç kez içiyorum. Seninki daha farklı olabilir tabi. 0 4 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bu biraz enerjilik birsey ya kalorisi var tabi de çok degil Yorumla blaaack01 +1 yıl Hııı tam final haftasında sürünürken ihtiyacım olan şey desene 😃 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Yukarida bi arkadasa yazdim bak tarifini 😂 Yorumla blaaack01 +1 yıl Baktım şimdi aynısını yapıyodum zaten. Ek olarak ceviz ekliyodum sadece. Tabi sürekli içme durumu olunca bayıyo artık. Yok anam beni atom matom kesmez bu hafta ya tavşan kanı çay ya acı kahve 😂😂 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Afiyet olsun tarif verir misin 0 4 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Süt muz badem bal kanki hepsini atiyorsun istediğin oranda blenderden geçiriyorsun on numara oluyor hem lezzetli hemde enerjik oluyorsun gün içinde Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Kanki sut yok muz yok bal yok badem yok nasil olucak bu is 😂 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl O zaman caya devam 😂 Yorumla Cordoba1234 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
baklavaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Afiyet olsun 0 1 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Tesekkurler 👍 Yorumla