Yeme & İçme Dikkat: Bu sorum hediye kazandırıyor! Sence en keyifli atıştırma anı ne zaman? (Sayfa 4) TencereYemeği_12 Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4859 Dikkat: Bu sorum hediye kazandırıyor! Sence en keyifli atıştırma anı ne zaman? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 107 kişi beğendi
TUTASTELUNA Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Herkesin uyuduğu, kimseyle paylaşmak zorunda kalmadığın andır 😅😅 1 0 Yorumla
BuseeYilmaaz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Öğle akşam yemeği arası ya da yatmadan bikaç saat öncesi 1 0 Yorumla
bellf Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl valla her zaman yerim lays baharatlı icin kursun atar kursun yerim super bir sey😋 1 0 Yorumla
heygossip Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl bence kesinlikle akşam atıştırmalığın alıp film izlemek için muazzam bi an 1 0 Yorumla
Bright_27 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tabii ki de gece… Açacaksın filmini, alacaksın abır cuburlarını önüne, sabaha kadar film… 1 0 Yorumla
chamomile_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl yaaa canım çekti. Bence her zaman Lay's için en uygun zaman bir aralık koymak hata olur 😍 1 0 Yorumla
Yurdagül118 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Gece yatakda karsinda televizyon elinde telefon yataga uzanmisi n sağında solunda atıştırmalar... 0 0 Yorumla
doludeli3481 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Elbette herkes uyuduktan sonra yanliz basina tv karsisinda ozgurce 0 0 Yorumla
semasoydann Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gece herkes uyudugunda gizli gizli yemek en keyiflisi 😻 0 0 Yorumla
bilmiyorum190 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bence tüm sıkıntılarını bosverip bir film açıp izlediğin zaman :) doyum olmuyor😝 0 0 Yorumla
AfraBeren Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sabahın 07.00'ında ve akşamın 12.00 - 01.00'ında olan. 0 0 Yorumla
Gizemlibirarkadaş Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben yoğurt ve mevsim yeşillikli olana bayılıyorummmmm>>>> 0 0 Yorumla
alisyaegem Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl gece yataga girmeden 1 dakika once abi aksini iddia eden varsa etmesin ve denesin… 0 0 Yorumla
Smy48 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tam acıkmışşın, geçmişsin TV karşısına... Alabildiğine yiyorsun misssss 0 0 Yorumla
Çaresiz3436 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Lays ürünlerine bayılıyorum helede en sevdiğim diziyle mukenmell👌👌 0 0 Yorumla
moon001 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gece film izlerken lays fırından ile izliyince süper oluyor 0 0 Yorumla
Fulyaşam Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Süzme Yoğurt ve Acılı Domates Sos tadındaki Lay’s Fırından 0 0 Yorumla
LaraGunel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Yoğurlu ve mevsim yeşilikliye aşık olan bir Lara çizelim şuraya😋🤍 0 0 Yorumla
aşkherşeydir000 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Gece film seyrederken ya da günün her aninda da yenilebilir 0 0 Yorumla
pineapplegreentea Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl tabii ki gece. gece her şeyin tadı ekstra lezzetli oluyor. 0 0 Yorumla
dengii Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Dizi izlerken yoğurtlu baharatlı yeşil paketli olan ah bitiyorum ona 0 0 Yorumla
Neryyswr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yoğurtlu domateslisini olanını yedim güzeldi fakat pahalı 0 0 Yorumla
Arzuu8812 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Akşam on ikiden sonra atıştırmak için en iyi zaman bence 0 0 Yorumla
Ayanooooo Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yağmurlu bir havada yorganin altında korku filmi izlerken 0 0 Yorumla
elisa41 Takip Et Xper 1 Yaş: 61 +1 yıl Lays yoğurtlu ve eskiden vardı etli birşeydi aşırı lezetliydi 0 0 Yorumla
Alexmoon3 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Film izlerken yoğurt çeşnili lays fırından ve diğer çeşitlerini mutlaka yanımdan eksik etmem 0 0 Yorumla
Öylesinebibakim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evde tek başına, televizyon karşısında, korku filmi izlemek. En iyi aktivite bence 0 0 Yorumla
1000yasinda Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Film baslamadan onceki 10 dkFilm basladiktan sonra sesten bisey duyulmuyo oncesi zevkli :) 0 0 Yorumla
Wileypark Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl benim için film izlerken veya bir arkadaş ortamında sohbet yaparken 0 0 Yorumla
secretlyıdk Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Zamanı yoktur Lays olsun yeter ama gece ayrı bir keyifli oluyor 0 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Hediye derdinde değilim ama çok abur cubur da sevmem. Genelde arkadaş ortamı ve film falan izlerken. 0 0 Yorumla
Anki06 Takip Et Yoda Yaş: 54 +1 yıl Akşam tv başında ya da maç seyrederken harika zevkine zevk katıyor lay's hep aranıyor koşa koşa bakkal yolu 0 0 Yorumla
S1mM00n Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Karnın hafif acıktığı ama canın fazla bir şey istemediği her zaman 1 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl evet katılıyorum. Lay's Fırından çeşitleri oldukça doyurucu Yorumla
LYNKOXX Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl en %50 daha az yağlı çok lezzetli Lay’s Fırından çeşitlerini pc de oyun oynarken yanımdan ayırmıyorum 0 0 Yorumla
ahmet12433 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl bence en keyiflisi evde hiç atıştırmalık kalmadığını sanıp daha sonra kıyıda köşede kalmış bişeyi bulunca ki an :D 0 0 Yorumla
Michaelisss Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Bence en iyi atıştırma yediğin zaman. Yağmur yağarken sobanın yanında yeni bölümü çıkan dizini izlemektir. 0 0 Yorumla
Beytiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yatağımda uzanırken bir yandan telefonum ileLa case papel adlı mukkemmel dizimi izliyorken lays fırından ile beraberker 0 0 Yorumla
anonum1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl laysin bu fırından olanlarının tadı berbat alacksanız sade ya da fırından olmayan sarımsaklı yoğutlu olanını alın acayip iyi 0 0 Yorumla
Arafmett Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Gece yarısı uyanıp dolaptan soğuk içeceğini alıp her ne olursa olsun farketmez atıştırıp sora tekrar uyuduğun andır🤪🤪🤪🤪 0 0 Yorumla
Salihtlymn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl zamana mekana göre değişir sıradan bir günde yatmadan önce yediğim şeyler damağımda çok güzel bir tat bırakıyor 0 0 Yorumla
Pisipisipesimist Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Gece saatleri tabi ki, uyumadıysan en orjinal saat 2 dir. Eğer uyanırsam o saatte yarım öküz devirebilirim. 0 0 Yorumla
kivancmutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Akşam eve gelmişsin kimse yok atıştırmalık alıp TV karşına gectigin an en keyifli atıştırmalık atistrdgin andır😉 0 0 Yorumla
homeworldyigit Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Uzun süredir abur cubur yemiyorum fakat eskiden çok yerdim bunları, filmin en başında bitmesi dışında bir sorun yok :) 0 0 Yorumla
axwer21 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Öğlen arası lisedeyken bir kaç arkadaş toplanıp gidip parkta otururduk ozaman lays yerdik konuşurduk negünlerdi be 0 0 Yorumla
Speranza53 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bu karlı havada sıcak şöminenin yanında kız arkadaşınla 2 bardak viski çikolata ve jelibon ve ardından laysss&film 0 0 Yorumla
H-A-R-U-N Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Lays ürünleri cok güzelcvp:Yorulup dinlenince önünde tv bence güzel olur by #TencereYemeği_12 0 0 Yorumla
2022Armi30 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl 3-5 bira sonrası kokoreç veya arabada satılan pilavı yediğin zaman en. ok keyif alacağın atıştırma zamanıdır bana göre. 0 0 Yorumla
bgsmrf Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl En keyifli atistirma ani en keyifli hissettigimiz an ile aynidir. Kutlamalar bu yuzden pasta ile yapilir 😁 0 0 Yorumla
AlphaSoul Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl arkadaş ortamında tabu ya da sessiz sinema oynarken... 1 0 Yorumla
Slippit Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl 19-24 arasıdır. Ne oluyor anlamıyorum, habire yiyorum 0 0 Yorumla
yalnızadam13wq Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yatmadan önce süper oluyor Öğlen ikindi gece yarısı 1 0 Yorumla
utkuuu00 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl tabilike uyumadan önce dolabın önünde tıkıştırmak :D 0 0 Yorumla
Dreamcastt Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl gece 12 ile 3 arası sucuklu tost yapmak yanınada ayran 0 0 Yorumla
oluroluryeriz2 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Şu yogrut ve mevsim yeşillikli olanı hiçbir şeye değişmem 0 0 Yorumla
alibal442 Takip Et Xper 2 Yaş: 54 +1 yıl atıştırma demişken yemek semeti ile ucuz atıştırma almak isteyenlere :) 0 0 Yorumla
Tarzan1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gece uykusuz olduğun an film ve bi kaç atıştırmalık 😋😋 0 0 Yorumla
Muhаlіf Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Gece tam uykun gelir ve mutfak seni çağırır çok sinir bozucu ama açlık hissinin afrikası 0 0 Yorumla
S1M00n Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen zaman 0 0 Yorumla
Bykzek Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl En keyifli atirstirma anı diye bir zaman dilimi yok canım ne zaman isterse alıp yemeyi seviyorum. ☺️ 0 0 Yorumla
Geulium-uiBalam Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Maç izlerken, Film izlerken, çayın yanında en keyiflisi böyke bence. 🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Herkesin uyuduğu, kimseyle paylaşmak zorunda kalmadığın andır 😅😅
Öğle akşam yemeği arası ya da yatmadan bikaç saat öncesi
valla her zaman yerim lays baharatlı icin kursun atar kursun yerim super bir sey😋
bence kesinlikle akşam atıştırmalığın alıp film izlemek için muazzam bi an
Tabii ki de gece… Açacaksın filmini, alacaksın abır cuburlarını önüne, sabaha kadar film…
yaaa canım çekti. Bence her zaman Lay's için en uygun zaman bir aralık koymak hata olur 😍
Gece yatakda karsinda televizyon elinde telefon yataga uzanmisi n sağında solunda atıştırmalar...
Elbette herkes uyuduktan sonra yanliz basina tv karsisinda ozgurce
Gece herkes uyudugunda gizli gizli yemek en keyiflisi 😻
Bence tüm sıkıntılarını bosverip bir film açıp izlediğin zaman :) doyum olmuyor😝
Sabahın 07.00'ında ve akşamın 12.00 - 01.00'ında olan.
Ben yoğurt ve mevsim yeşillikli olana bayılıyorummmmm>>>>
gece yataga girmeden 1 dakika once abi aksini iddia eden varsa etmesin ve denesin…
Tam acıkmışşın, geçmişsin TV karşısına... Alabildiğine yiyorsun misssss
Lays ürünlerine bayılıyorum helede en sevdiğim diziyle mukenmell👌👌
Gece film izlerken lays fırından ile izliyince süper oluyor
Süzme Yoğurt ve Acılı Domates Sos tadındaki Lay’s Fırından
Yoğurlu ve mevsim yeşilikliye aşık olan bir Lara çizelim şuraya😋🤍
Gece film seyrederken ya da günün her aninda da yenilebilir
tabii ki gece. gece her şeyin tadı ekstra lezzetli oluyor.
Dizi izlerken yoğurtlu baharatlı yeşil paketli olan ah bitiyorum ona
Yoğurtlu domateslisini olanını yedim güzeldi fakat pahalı
Akşam on ikiden sonra atıştırmak için en iyi zaman bence
Yağmurlu bir havada yorganin altında korku filmi izlerken
Lays yoğurtlu ve eskiden vardı etli birşeydi aşırı lezetliydi
Film izlerken yoğurt çeşnili lays fırından ve diğer çeşitlerini mutlaka yanımdan eksik etmem
Evde tek başına, televizyon karşısında, korku filmi izlemek. En iyi aktivite bence
Film baslamadan onceki 10 dk
Film basladiktan sonra sesten bisey duyulmuyo oncesi zevkli :)
benim için film izlerken veya bir arkadaş ortamında sohbet yaparken
Zamanı yoktur Lays olsun yeter ama gece ayrı bir keyifli oluyor
Erkekler Ne Diyor
Hediye derdinde değilim ama çok abur cubur da sevmem. Genelde arkadaş ortamı ve film falan izlerken.
Akşam tv başında ya da maç seyrederken harika zevkine zevk katıyor lay's hep aranıyor koşa koşa bakkal yolu
Karnın hafif acıktığı ama canın fazla bir şey istemediği her zaman
evet katılıyorum. Lay's Fırından çeşitleri oldukça doyurucu
en %50 daha az yağlı çok lezzetli Lay’s Fırından çeşitlerini pc de oyun oynarken yanımdan ayırmıyorum
bence en keyiflisi evde hiç atıştırmalık kalmadığını sanıp daha sonra kıyıda köşede kalmış bişeyi bulunca ki an :D
Bence en iyi atıştırma yediğin zaman. Yağmur yağarken sobanın yanında yeni bölümü çıkan dizini izlemektir.
Yatağımda uzanırken bir yandan telefonum ile
La case papel adlı mukkemmel dizimi izliyorken lays fırından ile beraberker
laysin bu fırından olanlarının tadı berbat alacksanız sade ya da fırından olmayan sarımsaklı yoğutlu olanını alın acayip iyi
Gece yarısı uyanıp dolaptan soğuk içeceğini alıp her ne olursa olsun farketmez atıştırıp sora tekrar uyuduğun andır🤪🤪🤪🤪
zamana mekana göre değişir
sıradan bir günde yatmadan önce yediğim şeyler damağımda çok güzel bir tat bırakıyor
Gece saatleri tabi ki, uyumadıysan en orjinal saat 2 dir. Eğer uyanırsam o saatte yarım öküz devirebilirim.
Akşam eve gelmişsin kimse yok atıştırmalık alıp TV karşına gectigin an en keyifli atıştırmalık atistrdgin andır😉
Uzun süredir abur cubur yemiyorum fakat eskiden çok yerdim bunları, filmin en başında bitmesi dışında bir sorun yok :)
Öğlen arası lisedeyken bir kaç arkadaş toplanıp gidip parkta otururduk ozaman lays yerdik konuşurduk negünlerdi be
Bu karlı havada sıcak şöminenin yanında kız arkadaşınla 2 bardak viski çikolata ve jelibon ve ardından laysss&film
Lays ürünleri cok güzel
cvp:Yorulup dinlenince önünde tv bence güzel olur
by #TencereYemeği_12
3-5 bira sonrası kokoreç veya arabada satılan pilavı yediğin zaman en. ok keyif alacağın atıştırma zamanıdır bana göre.
En keyifli atistirma ani en keyifli hissettigimiz an ile aynidir. Kutlamalar bu yuzden pasta ile yapilir 😁
arkadaş ortamında tabu ya da sessiz sinema oynarken...
19-24 arasıdır. Ne oluyor anlamıyorum, habire yiyorum
Yatmadan önce süper oluyor
Öğlen ikindi gece yarısı
tabilike uyumadan önce dolabın önünde tıkıştırmak :D
gece 12 ile 3 arası sucuklu tost yapmak yanınada ayran
Şu yogrut ve mevsim yeşillikli olanı hiçbir şeye değişmem
atıştırma demişken yemek semeti ile ucuz atıştırma almak isteyenlere :)
Gece uykusuz olduğun an film ve bi kaç atıştırmalık 😋😋
Gece tam uykun gelir ve mutfak seni çağırır çok sinir bozucu ama açlık hissinin afrikası
Sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen zaman
En keyifli atirstirma anı diye bir zaman dilimi yok canım ne zaman isterse alıp yemeyi seviyorum. ☺️
Maç izlerken, Film izlerken, çayın yanında en keyiflisi böyke bence. 🤣🤣