Evi mis gibi temizledikten sonra guzel bir duş ve sonrasinda türk kahvesi yapıp oturuna, yanına da istediğin alıştırmalık al sana en keyifli zaman :)))
Bence en keyifli atıştırma anı, her işi hallettikten sonra yenen atıştırma. Çünkü o zaman bir rahatlama oluyor, mutluluk hissi geliyor. Özelikle de yanında film/dizi seyretmek müthiş bir his!
Sabah kahvaltıdan sonra Aksam 5 cayında Gece yatmadan önce Heryerde çıtlatırım bir lays fırından Üstelik yagsız oldugunda mutevellit mide sorunlarımda olmuyorhiç. ❤️❤️
Lays ürünleri çok güzel yerken kendimi çok rahat ve kötü olaylardan uzak hissediyorum. Aynı zamanda bazen istemeden lays yiyince yanaklarım bile kızarıyor 😚
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cipsin olduğu her an en güzel atıştırma zamanııı 😋🤫
Filmimi açarım, özellikle saat gece 11 falansa daha iyi olur arkada loş sarı ışığım yanarken kaseye Pringlesları doldurum yanında lays ve çekirdek de olmalı birami açarım bir yandan film izler bir yandan keyif yaparım 10/10 aktivite
Selam Bence en keyifli atıştırma anı sevdiklerim ve doğa içinden yorgunlukla yenilen yemektir. O atistirmaligi yaperken çocuğumun bana meraklı meraklı sorular sorması eşimin bana hal hatır sorması tüten sobanin bana verdiği huzur anıdır
İnsanı mayıştıran, yağlı, hamurlu ve bol karbonhidratlı bir akşam yemeği sonrası ağzın kurumuş ve bir şeyler içmek istiyorsun. Aynı zamanda yanında bir şeyler atıştırmak istersin ve insanın en çok atıştırma isteği duyacağı an bu andır.
Bu konunun zmanla bir ilgisi olmaması gerekiyor günün her anında birseyler düşünürken keyifliyken TV seyrederken her anlamda hayatımızın içinde olan bir ürün zaten
Anime izlerken yanına en güzel baharatlı+ yoğurtlu lays en iyisi oluyor ve yanındada içecek birşeyler unutmamak lazım tabi neredeyse en sevdiğim cips markası
Oyuna girmeden yemek çok heyecanlı. d Aman klavye yağ olmasın aman mousea dokunmayayım koşuşturması ve oyun başladı başlayacak telaşı daha lezzetli kılıyor. d
En keyifli atıştırma zamanı; keyfinin yerinde olduğu, mutlu olduğun herhangi bir andır. Ne yaptığının, neyi başardığının önemi yok. Mutlu olduğun sürece yediğin yemek keyiflidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence en güzel zaman gece 😃 karnın acıkır gibi olduğu an
Kızlar Ne Diyor
Evi mis gibi temizledikten sonra guzel bir duş ve sonrasinda türk kahvesi yapıp oturuna, yanına da istediğin alıştırmalık al sana en keyifli zaman :)))
Bence en keyifli atıştırma anı, her işi hallettikten sonra yenen atıştırma. Çünkü o zaman bir rahatlama oluyor, mutluluk hissi geliyor. Özelikle de yanında film/dizi seyretmek müthiş bir his!
Sabah kahvaltıdan sonra
Aksam 5 cayında
Gece yatmadan önce
Heryerde çıtlatırım bir lays fırından
Üstelik yagsız oldugunda mutevellit mide sorunlarımda olmuyorhiç. ❤️❤️
Lays ürünleri çok güzel yerken kendimi çok rahat ve kötü olaylardan uzak hissediyorum. Aynı zamanda bazen istemeden lays yiyince yanaklarım bile kızarıyor 😚
Cipsin olduğu her an en güzel atıştırma zamanııı 😋🤫
Netflix izlerken 🤘 tabiki filmin introsunda bitmesi ve pahalı olması dışında sorun yok
evet bazen başlaman bitiyor :D
Ben tren seyehatlerinde cam kenarında atıştırmalık yemeyi seviyorum 🤗
ben de yolculukta Lay's Fırından yemeye bayılırım :)
Hersey bıtıp ayaklarını uzattıgın dizinin basladıgı andır
mis gibi keyif :)
yorgunluğunu üstünden attığın vakitte güzelce huzurlu bir anda dinlendiğin yerde yenilen şeyler en keyifli o zaman olur
Vize, final sonraları veya sıkı bir çalışma sonrası çok rahatlatıcı oluyor. Hak etmiş hissediyorum kendimi.😅
Bence en keyıflı atıstırma zamanı gece'dir. Önünde Netflix ve dısardan gelen yagmur sesıde olsa miss olur
kesinlikle film izlerken çok ihi gidiyor. özellikle de lays firindani yoğurt sosuyla yemek... muazzamm
gece yarısı tabii ki. o gece uykudan uyandıran mideyi sevdiğin yiyeceklerle doldurmak mis gibi bi his.
Sınavlarla dolu gecen veya yogun bı haftanın sonunda arkadaşlarla evde toplanıp butun bı hafta hakkında sohbet sırarında yemek
Gecenin bir vakti sevdiğin kişi ile aynı anda canının ayni şeyleri çektiği an...
Ya da bosversene sevdiğinle olduğun her an her koşulda her şeyi
Gecenin bı yarisi mide açım diye beyine söyler. beyin kalk der. Normalde kimse yataktan kolay kolay kaldıramazken mideye kıyamıyorum
Benim için çerez çeşidi en güzeli fındık fıstık çekirdek badem vb. Abur cuburdan da mısır cips vazgeçilmezlerimdendir :)
Soğuk dışarıdan eve gelince o mayisma anında ayaklarını uzatıp alıcaksın atirmaligi üzerine de battaniye ohh mis
İşten yorgun argın geldiğinde, ertesi günde tatilde güzel bi film açıp onun karşısında saatlerce abur cubur yemek. Of mükemmel 😄
Açıkçası ben günün her anı atıştırmalık yiyen biriyim ama en güzel vakit yemekten 15 dk sonra falan ve hobilerinle beraber yemek daha keyifli
Gece atıştırmayı çok severim gerçekten çok güzel oluyor sevgiliyle kardeşinle ya da en yakın arkadaşınla sohbet eşliğinde harika
En yakınlarınla buluşup film izkerken ki o lays atıştırmalığın yeri başka heleki netflix izliyorsanız bambaşka tavsiye ederim
boyle sinav/vize haftasi bitmis hic bir dert yok acip Lay'sini yiyip dizini izledigin rahat zamandir bencee😍😍😍
Dışarıda yağmur yağıyor ev sıcak yatakta yorganın altında leptoptan film izlerken takviye olarak aburcubur yiyorsun. Mükemmel
En sevdiğin filmi izlerken ağzında o mükemmel tadı yakalamak işte lays fırından çeşitlerini atıştırmak için en iyi an budur
Kesinlikle aylarca yeni sezonunu beklediğin o muhteşem dizinin yeni sezonu izlenirken yapılan atıştırmalık.
Akşam film izlerken mükemel oluyor ben baya seviyorum
film gecelerinde 💙 özellikle haftasonu olduğundan cuma ya da cumartesi geceleri
Arkadaslarla sohbet ortami kuruldugumda lays vazgeciomez
Çalışırken masa başında boş bulduğum an çok iyi geliyor 👍🏼
Erkekler Ne Diyor
Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli olanı hepsini tokatlar :D Ağzı kokutsa da tamamen buna değer :D
Maç izlerken heyecanla bir paket bir anda biter çünkü arkadaşın cips hastasıdır
Lays candır film izlerken ufak ufak yemek harika. Gece
Lays fırından en sevdiğim özellikle de yoğurtlu olan..☺
En iyi atıştırma zamanı , bence yoğun geçen bir iş sunumunda sonra süpper gider :)
Baharatli olanı severdim taa ki mevsim yeşillikli lays ile tanışana kadar :)
Gece insani oldugumuz icin, genelde o ritimle yeriz bir seyler..
Gece 2 ile 3 arası olan vakitler çok fena güzel yemek için
Bana göre öğleden sonra ikindiye yakın ve gece gece saatte.
Arkadaş ortamı olan anlarda severim harici keyif almıyorum
Gece gelen tatlı isteği. Özelikle 12-1 gibi tatlı krizim geliyor.
Canımın istediği her an atıştırmalık bir şeyler alırım
Bence en keyifli atıştırma anı: canın çektiği zaman 😄
Sahilde kamp sandalyelerini açıp masa kurup arkadaşlarla yapılan sohbet anında tüketilen atıştırmalık
Filmimi açarım, özellikle saat gece 11 falansa daha iyi olur arkada loş sarı ışığım yanarken kaseye Pringlesları doldurum yanında lays ve çekirdek de olmalı birami açarım bir yandan film izler bir yandan keyif yaparım 10/10 aktivite
Selam
Bence en keyifli atıştırma anı sevdiklerim ve doğa içinden yorgunlukla yenilen yemektir.
O atistirmaligi yaperken çocuğumun bana meraklı meraklı sorular sorması eşimin bana hal hatır sorması tüten sobanin bana verdiği huzur anıdır
Akşam 8-9 zamanı çok güzel genel de film izlerim izlerken atıştırrım🌺
Lays varsa her an benim için keyifli bir zamandır. Herzaman atıştırabilirim.
İnsanı mayıştıran, yağlı, hamurlu ve bol karbonhidratlı bir akşam yemeği sonrası ağzın kurumuş ve bir şeyler içmek istiyorsun. Aynı zamanda yanında bir şeyler atıştırmak istersin ve insanın en çok atıştırma isteği duyacağı an bu andır.
Karnın açken Acıktıgında o sıra aldıgın tadı başka zaman alamazsın 😂
Cipsi paketinin son cipsileri. Kim kapacak çekismesi
Benim için en kıymetli atıştırmalık bitter çikolata ve patates cipsi lays fırında domatesli
Fındık ceviz fındıgı kavururuz efsane olur birde çay oldumu mis gibi
Öyle bir an gelir ki, keyfin yerinde her şey istediğin gibi olmuş. İnsanın kendini satış noktasında buluverir, onun lezzeti o an bambaşka olur
Bu konunun zmanla bir ilgisi olmaması gerekiyor günün her anında birseyler düşünürken keyifliyken TV seyrederken her anlamda hayatımızın içinde olan bir ürün zaten
Anime izlerken yanına en güzel baharatlı+ yoğurtlu lays en iyisi oluyor ve yanındada içecek birşeyler unutmamak lazım tabi neredeyse en sevdiğim cips markası
Oyuna girmeden yemek çok heyecanlı. d Aman klavye yağ olmasın aman mousea dokunmayayım koşuşturması ve oyun başladı başlayacak telaşı daha lezzetli kılıyor. d
En keyifli atıştırma zamanı; keyfinin yerinde olduğu, mutlu olduğun herhangi bir andır. Ne yaptığının, neyi başardığının önemi yok. Mutlu olduğun sürece yediğin yemek keyiflidir
Bence en güzel zaman gece 😃 karnın acıkır gibi olduğu an
Nadir de olsa akşam film izlerken 8-9 gibi bu cipslerden yiyorum