Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yaptım. Yabancı kanalları çevirtip sade tereyağı un ve tuzlu bir tarif denedim. Fırına attım görüntü aynı oldu, içi aynıydı, kıyırlıkta vardı sadece yumuşaklık eksikti biraz kurabiyemsi oldu. Bilmiyorum onlar kızartıp mı yapıyor bir ara sormayı düşünüyorum. İstediğim tarifi bulmaya bir iki adım kaldı hissediyorum😃
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Afiyet olsun
Burgerdeki tatlıyı bilmiyorum ama tarifinden crumble hamuru anladım ben
Evet sanırım herkes anladı demek istediğimi tek sorun reçeteli bir tarif😃
Ama onlar tart hamuru demiş :) Ben crumble diyorum ikisi farklı şeyler :)
Doğrudur bilgim yok daha önce ne tart ne ne turta ne dediğiniz crumble'ı yapmadım☺️ Ama ıslak kek ile browni kargaşası bu turtamsı hamurlarda da mevcut galiba hangisini yazarsanız yazın aynısı çıkıyor
bulamazsan burgerda çalılanlara sor belki onlar biliyordur
Onlar aşçı değil ki dondurulmuş ürünleri pişiriyorlar sadece. Elmalı tatlıyı da kızartıyor ya da fırınlıyorlardır. Diğer işlemlerden haberleri yoktur
ayol ne biliyim ahahhah sonuçta ne pişirdiğini ne ısttığını da bilmez mi insan
Yok bilmiyorlar. İnsan önce şaşırıyor ama düşününce farklı işlemler sonuçta bizde atıyorum bimden hazır şinitzel alıp pişiriyoruz ama tarifini çoğumuz bilmiyoruzdur😃
Vısnelisi de efsanedir bu arada! :D
Turta kız o
Neli turta?
Elmalı neyli olacak
Turta hamuru
O yayılarak yapılmıyor mu daha kekimsi gibi? Bahsettiğim açılan bir hamurdur muhtemelen. Bilen varsa tarif versin lütfen ingilizcem yok yabancı kanalları anlamıyorum
dışı çıttır içi yumuşak hamur turta hamuru işte içindeki tereyağını artırıp azaltarak sertlik yumuşaklık ayarlayabilirsin
Evet yabancı kanallarda denk geldim biraz ama tam kavramadım. Ölçülü, malzemeli tam tarif veren olursa müteşekkir olurum
https://www.youtube.com/watch?v=m_j7sdKxK-8 bu videodaki baya hazır milföy hamuru
ama tavsiyem su, tereyağı, ve un kullanarak kendi hamurunu yap içine tuz, şeker, süt, krema filan gibi malzemeler katıp deneyerek kendi islediğin lezzeti yakalamaya çalış
Gördüm bunu evet bildiğimiz milföy aradığım bu değil maalesef. Neyse artık yabancı kanalları translate etmeye çalışıcam
Googleye yaz çıkar