Yeme & İçme Öğrenmeye üşendiğiniz yemek hangisi? ExplorerdanHallice Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Karşımıza bir yemek veya tarifi çıkar ve yapmak isteriz de üşeniriz ya, bu hal size hangi yemekte geldi en son, bu aralar hangi yemekleri öğrenmek isteyip de öğrenmeye üşendiniz? Öğrenmeye üşendiğiniz yemek hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl mantı, lahana sarma, maklube, işkembe çorbası, yumurtalı çiğ köfte. bunların hepsini yaptım hepside çok meşakkatli yemekler. saatlerini alıyo ama 15 dk da yeniyo. çok nankör yemekler... 0 0 Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Böyle yemek tarifi konuşan kadınlar olduğu sürece bu milleti bölemezler.😎 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl Haha peki :D Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl El becerisi çok gerektiren yemekleri yapmak için daha çok üşeniyorum. İçli köfte mantı gibi 0 0 Yorumla
Eqzxx20 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Sevgilimin çok sevdiği annesinin de harika yaptığı kaburga dolması 👀 0 0 Yorumla
Snowflake_shutup Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Hiç erinmem bu konuda mutfağın güzelse ve malzemeler tam ise çok severim yapmayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 30 gü Baklava yapmak üşendiriyor, çok ince açmak ve şerbet ayarı uğraştırıyor. Hazırını yemek daha kolay. 0 0 Yorumla
DevilsWifeee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yemek değilde chescake yapmaya korkuyordum internette öyle bi anlatıyorlar ki dünyanın en zor tatlısı gibi ama değilmiş :) 0 0 Yorumla
HayatDolu185 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İçli köfte gibi yemeklere üşeniyorum gerisi kolay 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl İçli köfte de gerçekten zahmetlidir hani, üşenmen normal :D Yorumla HayatDolu185 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
KurtBeyazı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hepsine üşeniyorum 😂 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl Ay niye? Yorumla KurtBeyazı +1 yıl bilmem bazen kafam çok dolu oluyor Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yaparım bu konuda üşengeç değilim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Bütün yemekler 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl O kötüymüş bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mantı, lahana sarma, maklube, işkembe çorbası, yumurtalı çiğ köfte. bunların hepsini yaptım hepside çok meşakkatli yemekler. saatlerini alıyo ama 15 dk da yeniyo. çok nankör yemekler...
Böyle yemek tarifi konuşan kadınlar olduğu sürece bu milleti bölemezler.😎
Haha peki :D
El becerisi çok gerektiren yemekleri yapmak için daha çok üşeniyorum. İçli köfte mantı gibi
Sevgilimin çok sevdiği annesinin de harika yaptığı kaburga dolması 👀
Hiç erinmem bu konuda mutfağın güzelse ve malzemeler tam ise çok severim yapmayı
Baklava yapmak üşendiriyor, çok ince açmak ve şerbet ayarı uğraştırıyor. Hazırını yemek daha kolay.
Yemek değilde chescake yapmaya korkuyordum internette öyle bi anlatıyorlar ki dünyanın en zor tatlısı gibi ama değilmiş :)
İçli köfte gibi yemeklere üşeniyorum gerisi kolay
İçli köfte de gerçekten zahmetlidir hani, üşenmen normal :D
😅😅😅
Hepsine üşeniyorum 😂
Ay niye?
bilmem bazen kafam çok dolu oluyor
her yemek :D :D maalesef üşenirim
Yaparım bu konuda üşengeç değilim
Bütün yemekler
O kötüymüş bak
Üşengeçlik sevmem.
Pilav