İştah neyle açılıyor
Bende çok yemek istiyorum normal insanlar gibi
Bende çok yemek istiyorum normal insanlar gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sigarayı azalt şekerim, sigara iştah kesiyor. Kahve ve sigara ikilisi hele. Moralim bozuk olduğunda yemek aramam, ot gibi fotosentezle yaşıyorum :D moralim düzelince yiyorum
Kahve hiç içmiyorum zaten
sigarayı bıraktım 2 gündür yine aynı açılmadı iştah
Doktora gideyim ilaç milaç bir şey versin en iyisi
Evet git kuzu. Bakalım nolacak. Aşık mı oldun yoksa :D
Yani çok aşırı yemek yemiyorum ama aç bırakmıyorum kendime düzenli yiyorum diyelim sana bir ilaç tavsiyesi verebilirim eğer yemek yemiyorsan sipraktin iç
Kahvaltılık gevreklerden al ve her sabah uyandığında ilk önce sütle birlikte onu ye. Sonrasında çok acıkacaksın böylece kilo alabileceğini düşünüyorum bende öyle oluyor.
Cevap
13Cevap
Ölümüne iştahlıyım. Eğer iştahın açılsın istiyorsan bence, iştahlı bir arkadaşınla sık sık buluş. Gez ve dolaş. O yemek yedikçe, onu izledikçe senin de iştahın açılacaktır. Çünkü ben diyet yaparken, haşlanmış karnabahar bile yiyordum. Yani çok lezzetli bir şey olmadığı halde, yanımdaki kızlar: " Çok güzel yiyorsun. Bizim de canımızı çektirdin." demişlerdi.
Yemek yemeyi çok seviyorum yemek için şehir şehir dolaşıyorum
İştahlıydım önceden ama kapattım artık ve bir yemek muhabbetim veya tarifim iştahı etkilediğini söyler genelde insanlar
İştahlı biriyim, yemek yemeyi severim. Balık yağı kapsülleri iştah açmada çok iyi
İşe yarıyor mu
Kokusu falan kötü değil dimi
Evet, kullanan arkadaşlarım hep memnun kaldılar. Kapsül şeklinde olanlarında koku sorunu olmuyor
Enterik kaplı olanları tercih et
Çok iştahlıyım ya. Habire bir şeyler yiyesim geliyor.
Nasıl yapıyorsun ya
Ben yiyemiyorum kilo almak için yemek yemem gerekiyor ama olmuyor midem bulanıyor
Ne bileyim bazen sıkıntıdan yiyorum. Bazen ise çok hareket edince illaki yiyorum yani bir şeyler. Mide bulantını önlemek için ilk önce ara öğünleri koyarak başla. Örneğin hiç yemek zaten olmamasına rağmen bir kısa ara örnekle bir şeyler olsun. Zamanla bu aralarda yemek yemeye alıştıkça bu ara öğünleri kesip öğünlerin porsyonlarını büyütürsün
bu aralar bende çok yiyorum. çok hareketli olursan çok acıkırsın..
Hareketli oluyorum acıktığımı da hissediyorum ama biraz yedikten sonra doyuyorum istesem de yiyemiyorum bitmiyor o tabak
Ben ilk lokmalarda açıldığını düşünüyorum. Çünkü ilk bi kaç lokmadan sonra devamı geliyor halbuki o ilk lokmayı yemesen aklına gelmez.
eskiden severdim panik atak belası cıktı hayattan sogudum yemeden içmeden kesildim
Evlenince açılır iştahın
Maymun iştahlıyım akjsdf
Çook.. Ne var ne yok gömerim 😋
İştahlı Değilim Ben Çok Fazla Yemek Yemem
Işıklı tosun babayı izle youtubeden iştahın açılır
Değilim su içince bile midem bulanıyor
bu ara hiç iştahım yok..
Çoook 🤤
Biraz
Dakika başında değil
Sürrkli ye ama az az ye
B12 dusukmu sizde?