Fıstık gibi demek, hem direk topraktan gücünü besinini fazla dal budak ağaç olmadan direk alıp besleyici olmayı, hemde kabuğunu soyduğun zaman ki estetik, kavisli pürüzsüz görünümü ile güzel olduğu için olsa gerek👍😉💐
birde pürüzsüz görünümü hiç birşeyde yok, adeta yağ gibi derler ya öyle, kaju bile bukadar değil😉
Fıstık kelimesini kullanmıyorum hiçbir zaman hayatımdan iki tane kelime çıkartmak zorunda kaldım birisi baklava diğeri fıstık Bu iki kelimeyi evde bile geçirmiyorum hiç kimse cesaret edip evde bu kelimeleri alamıyor mesela ağzına
Fıstık taki kıvrımlar kadın da ki kivrimlar gibi çünkü kadın bedeni de bel kıvrımı gibi fıstığı düz dikey tutunca meme bel popo olarak kıvrımlari düşün 😄😄😁 fıstık gibi kadın 😄 anlatabildim mi yaaa 😄ince nokta kıvrımlar 😃
fıstık gibi kız derken benim aklıma hep antep fıstığı gelirdi ama yer fıstığına şöyle bir bakınca evet aslında yer fıstığı denmesindeki amaç kum saati gibi olması
İşte fıstık gibi diyorsa Antep fıstığından bahsediyordur, fındıktan da cevizden de yer fıstığından da daha lezzetli olduğu için. Dipnot: çok da pahalı😵
Aslında burada benzetilen set çerez değil eskiler burada faydaliligi kaliteyi boyle anlatmış gibi anlıyorum çünkü fıstık diğer çerezlerden daha yuksek kaliteye sahip
Fıstık sadece diğer çerezlerden daha yüksek yağa ve proteine sahip. Her çerezin kendine göre farklı bir faydası var. En kaliteli ve besin değeri yüksek çerezler: Antep fıstığı, badem ve cevizdir.