Doritos
Pringles
Lay's
Ruffles
Cheetos
Patos
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhabalar… Ben pringles seviyorum. Soruyu görür görmez direkt Pringles markasını aradı gözlerim🤩Özellikle Barbekü nacho Cheese ve Cheddar cheese olan çeşitleri benim kocaman gözbebeklerim.

Yok ya bu hamurdan cipsleri sevemedim
Yani tabi ki hepsi damak tadıma hitap ediyordur. Şunların içinde sevmediğim yok ama hangisi favorim diye soracak olsanız Cheestos tabi ki. İsmimden de bellidir. :D Alnıma yazıp gezeceğim nereseyde. :) Ben küçüklüğümden beri Cheetos bağımlısıyım. Bu dünyada her cipsten vazgeçerim ama ondan vazgeçmem. Evde her zaman yemeye hazır 4-5 paket Cheetos olur. <3
Yani seçeneklerde Pringles olduğu sürece başka markalar göz radarıma bile giremez ama fiyatından dolayı sürekli alamıyoruz maalesef. O yüzden Pringles alıp kendimi ödüllendiremeyeceğim bir gündeysem ama canım cips de çekiyorsa genelde Lay's alıyorum. Doritos da alabilirim, özellikle de Doritos Turca...❤️
Ruffles sadecesi en güzeli, klasiklerden vazgeçmem :)
Cevap
9Cevap
Ruffles her zaman daha tuzlu ve çıtır olduğu için en sevdiğim cips markası
Markasını hatırlayamadım "diğer" dedim ama Cheetos'muş. Çıtırcık ve Kıvır Kıvır benim için özeldir. Diğer markaları da severim ama tek cevap hakkım varsa bunu seçtim.
Cips sevmem ama cheetos yerim kırk yılda bir daha az tuzlu aşırı yağlı degil lays falan aşırı yağlı ve tuzlu yedikten sonra damakta tuz tadı bırakıyo cok da sağlıksız
Cips olsunda ne olursa olsun 🤤🤤
Ah gece gece görmez olaydım ;(
Lay's ❤ dedim ama hepsi benim bebeklerim diyebilirim Patos 🧡 Doritos 💚 Cheetos 💛
Lays ama fırından olacak.
Cips yersem onu alırım.
) pringles alamıyoruz. İkinci en sevdiğim Cheetos ama yakında onu da alamıcam sanırım.
Cheetos ve patos arasında kaldım ikisi de benim bebeklerim
Sigara içki kumar gece hayatı yok cips kola tüketmem fazla yemek yemem
Lays fırından lezzetleri hoşuma gidiyor
Pringles yemekten bıktım. Patos >
Lay sssss tabiki deeeeeeee :) :)
Lays fırında 2. Olarakda ruffels ketchuplı.
Hepsi
Pringles😋😋😋
Ruffles peynır ve soğan bayılırım 😗
pringles
Lay's...
Çok lezzetli mis
Hepsi, hepsi, hepsi
Doritos çok tatli
Lay's
Yeşil doritos.
Cheetos
Lays yoğurtlu