Bozulmadan, akıp kokmadan.
Hoşlandığım çocuğa bir şeyler göndermek istiyorum
Hoşlandığım çocuğa bir şeyler göndermek istiyorum
Konserve şeklinde yemekler yapıp gönderebilirsin. Benim teyzem kuzenim şehir dışında okurken ona o şekilde gönderiyordu. Konserve sarma ve dolma inanılmaz güzel oluyor. Ayrıca konserve melemen, şakşuka efsane seçenekler arasında. Eğer hemen o gün yiyecek diyorsan börek gönderebilirsin. Güzelce paketlesen hiçbir eşi olmaz. Kurabiye de aynı şekilde. Bayatlamayan bir çok kurabiye tarifleri var. Özellikle onlardan dene.
Harikasıın cok tesekkür ederim. Acıkcası mutfaga aman aman hakim olan biri değilim haliyle bunların altından kalkamayabilirim ben. Hic riske atmayayım. Baska el emeği hediye önerin olursa cok süper olur:)
Sarma, bögrek pohca dondurarak götürt ama sen bana yardim et
Biraz uzun olcak ama okuyun
Köyde bir kiz numarami erkeklere dagitti ve iclerinden 3 kisiyle ara ara toplasaniz 2 gün konustum ve cok pismanim. Bunu unutmak istiyorum ve kimseye söylemedim bir arkadasim haric bide annem numarami dagittigini biliyor sadece. Gercekten cok pismanim olay 2 sene önce oldu hala düsünüyorum.
O kizla bugüne kadar da konusmadim konusmicamda aile ortaminda zorunlu olmadigim sürece merhaba bile demicem.
Bana sürekli konus konus dedi bilerek yapti bunu bende saf gibi 16 yasimdayken konustum.
Şu an sevgilim var ve ona bugüne kadar ondan baska kimseyle konusmadigimi söyledim. Ama ondan önce internetden tanistigim 2 farkli insanla 3 ay boyunca konustum sevgili oldum. Ama o insanlarla bulusmadim bile.
Simdi size sorum sunlar
1. cok pismanim sürekli aklima geliyorlar sizce napiyim gercekten cocukluktu cok pismanim.
Sevgilim biliyor ama ben konusmadim engelledim dedim düsünmek istemiyorum napim?
cok incesin.. amabence kargoyla gonderme.. otogara git, otobuse ver. sabah verirsin aksam alir. boypece bozulmaz. Sarma yap pisir, suyunu aldir, mantiyi da firinla pisirecek hale getir. ama cok hosuna gidecegine bahse giderim
Çok gıcık davranmışlar ya sinir oldum. Sarma düşünmüştüm ben de, aslında bi hediye almistim onun yanına ilistirecektim. O yüzden kargo düsündüm. Vazgeceyim o zaman sarmadan :/
inanki hediyeden daha etkili olur yemek.. dusunup ellerinle onun icin hazirlayacagin yemek, erkekler icin hediyeden daha anlamli..
sarmayi yap bence, sonra tek tek guzelce bir saklama kabina koy, sonra mantiyi yap ama pisirme tabiki, sadece firinla. bir de borek yapabilirsin.. sabah ver aksam alsin.. eger hediyen el emegin birseyse o da onu cok mutlu eder atki gibi..
İşte bizim mesafeden dolayı akşamına alması imkansız, birkaç gün sürer.. :( Acaba diyorum el wmeği yemek dışında başka bir sürpriz hazırlasam. Bana fikir verir misin emek vermeyi çok idtiyorum çünkü
boyun atkisi super bir fikir.. ozellikle bu kis zamani, alir boynuna bir daha da asla cikarmaz... ve bere orebilirsen o da super olur
inanki sacma sapan alacagin pahali hediye yerine erkeklerin el emegi ile hazirlanmis hersey hosuna gidiyor
Netten boyunluk bakacağım inşallah çok zor değildir örmesi :D İlk kez kalkışacağım çünkü. Hazır mevsim de kış. Mutlu olur
Cevap
6Cevap
Göndereceğin çoğu yemek bozulacaktır kesinlikle. Pasta, kurabiye tarzında şeyler gönderirsen sorun olmaz.
Sarma istemiştim :(
Mantikli ama sürpriz olsaydı daha iyiydi, baska bisiler düsüncem.. vazgectim yemekten..
Yaa o çok tatlış biri. 🥺 Ne göndereyim sen yardım etsene...
O da "el emeğine çok önem veriyorum" gibi bir şey demişti laf arasında. Açıkçası ben bugüne kadar hep bi seyler satın alarak hediye ettim insanlara, erkeklerin böyle şeylerden hoşlandığını hiç sanmıyodum.
Birisi beni düşünse ve benim için emek harcayıp bir şey yapsa şahsen çok hoşuma giderdi ve düşerdim. 😂 Tabi her erkek aynı olmayabiliyor. Sana böylesi denk gelmiş şanslısın.
Kızlarda genel olarak bunun tam tersi oluyor. Hediye pahalıysa düşüyorlar, ucuzsa ala ala bunu mu aldın diyorlar. 😂😂
Ne ayıp yaaa, hemcinslerime bak sen :D Allah korusun öylelerinden hepimizi jsjf
Peki bir şey daha sorabilir miyim, el emeği ne olabilir.. yani yecek dısında (o biraz sıkıntı cünkü) Bana fikir verebilir misin, kendinden yola ciksan olur :)
Ay aklıma hiçbir şey gelmiyor ki. Ben biraz odunum jsjf yeni yeni yontulmaya calısıyorum. El emeği deyince benim aklıma yiyecek ve giyimden başka bir şey gelmiyor
hiiimm hayatimda elime hiç iğne, şiş almadım ama hayırlısı jsjfjf ona kaldık gibi. Atki olabilir ya da şöyle tatlış bi boyunluk. Ne kadar zor olabilir ki.
Çok evcimen biri. İşi de home office. Şöyle geyikli ev içi erkek pandufu alsam jdjf Cok mu cocuksu olur...
jsjf bu realist tutumun için teşekkür ederim :D Netten el yapımı şeylere bakınca cok abuk sabuk seyler cıkıyo ya.
Çok iyi birisin yaa, çok çok teşekkür ederim düşünüp bulacağım bisiler :)
ya :D tesekkür ederim kaya onure oldum.. umarim mutlu olacagin bi iliskin olur, benimki henüz iliski dahi degil hatta cok muallak ama kdjf kapildim gidiyorum
Evet çok açığa istesem de vuramıyorum duygularımı, bu hediye çok içimden geldi sadece :D önerini dikkate alıcam
Zeytinyağlı sarma
Kek.. börek... güzelce vakumlanırsa gider bu havalarda bozulmaz..
bozulmuyor mu ki bu tarz şeyler yapan varsa beni de yeşillendirsin🙄
Benim biraz gözüm korktu :d
kış ayı ama belli de olmaz yiyecek sonuçta 😶
İşi biliyorsun ha, mideden bir geçeyim dedin.
jshf yemeye içmeye çok düşkün. Bir de şey demişti "ben el emeği girince çok hoş hissediyorum" jshf
Hoşlanıyorsan gönderme
Neden
Ölmesin
jdjfj haha ya arkadaslar.. tamam..
boş ver bende ankaradayım bana verde yiyim
Yemek değilde kek kurabiye filan yollanır
Kurabiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?