İlla ki Instagram ya da TikTok'da denk gelmişsinizdir. 2si de aşçı olan Cem ve Özge restoranlara gidip yemek yiyorlar. Cem, Özge'nin yeme yerken videolarını çekip sosyal medyada yayınlıyor. Aslında bir çeşit mukbang ama diğerleri kadar eğlenceli değil. :D İzlerken canım o kadar çok yemek çekiyor ki size anlatamam. :D
Aşçı Cem ve Özge çiftinin yemek videolarını beğeniyor musunuz?
Ay evet biliyorum Cem ve Özgeyi çok komikler bir kere. Çektikleri videolarda dediğin gibi normal mukbang videolarından farklı. Hem Tiktik hem Instagramdan takip ediyorum bu çifti. Şu sıra yurtdışına çıktılar. Oradaki yemekleri paylaşıyorlar. İkisi de aşçıymış. Özge pastacıymış daha doğrusu. Ama şu an restoranlara menü ve ekipman tavsiyesi veriyorlarmış. Ben kendilerini severek takip ediyorum.
Merhabalar.. Ben bu çifte İnstagram da denk gelmiştim. Yahu Özge’nin adeta işi yemek yemek. Bir kaç videosunu izledim o yedi ben doydum. O nasıl yemek aşkıdır o nasıl yemeklere tatlılara sarılıştır. Hele evde makarna yiyişleri var sanırsın bir ay aç kaldılar. Maşallah Özge diyorum, iştahımı açmıyor ama doyuyorum izlerken. Çok eğlenceli değil ama.