Valla zengin işi değil hatta tam tersi fiyat performans işi. Sevmiyorsan ayrı tabii kahvesini ama diğer kahvecilere baktığın zaman hem ml hem de fiyat açısından 1-3 TL arasında fiyat farkı var.
Tercih tabii ki senin. Ne içersen, nereden içersen iç afiyet olsun. 😋
Arkadaşım dediğim insan benim niçin hayır dediğimi bilir ve bu cümleyi kurmaz. Bu kahve firmasının kahvelerini cidden sevmiyorum. Sorunun cevabını ise şöyle vereyim. Parası olmayan kredi çekip iphone alıyor. Bu onu zengin yapmıyor. Aynı şrkilde gösteriş için bu mekana giden çok aç var. Kriter hiçbir zaman harcama olmamalı. Bu insanı yanıltır.
bence sevmediğin bir kahveye ödediğin para enayilik oluyor. en iyisini yapmışsın. nerde oturuyorsun bilmiyorum lakin İstanbul'da sahillerde belediye tesisleri var üstelik sağlıklı hijyen açısından güvenilir hemde ucuz gider üstelik TÜRK kahvesini içersiniz zevkinize kalmış her türlü yiyecek içecek mevcud orada mevcud..
Starbucks'ta kahve içmek kapitalist sistemin kölesi olmaktan öteye gitmeme, bütçe planlaması yapmayı bilmeyen ve özentilikten öteye gitmeyen kişilerin alametidir. 😅 Bana bir kahve için verilen o rakamlar çok absürt geliyor. Kendime kaliteli bir filtre kahve alıyorum. Evimde demliyorum keyifle içiyorum. Plastik kullanımını azaltmak için kendi çapımda aldığım önlemlerden biride plastik içeren o kağıt bardaklarda kahve içmemek. Bir yere giderken termosuma kahvemi koyuyorum. Termos bardağımdan içiyorum. Sizlere de tavsiye ederim.,🌿
Bence sonradan görme görgüsüzlerin gittigi bir mekan.. Fakirlik ayip degil ama starbucks ta zengin görünmek, parayla hava atmak icin girip kahve icmek, görgüsüzlük.
Starbuck, MC Donalds, Burger King, Pizza gibi yabanci ne varsa prensipten girmem. Kendi kültürümün zengin mutfagi, cayini kahvesini terchi ediyorum
Ne yalan söyleyeyim ben Starbucks kahvesi sevmiyorum. O yüzden gitmeyi bırakalı yıllar oldu ve zengin işi olduğunu da düşünmüyorum. O günler eskide kaldı. Kahveleri ucuz mu diye sorarsan, hayır değil. Ama zaten artık hiçbir yerde ucuz değil. :D Her kesimden insanın gittiği bir kafe Starbucks. Zengin işi falan değil.
ne kadar görgüsüzmüş arkadaşın... fakir olsan ne olacak kesecekmiymiş arkadaşlığını. paraya göre mi arkadaşlık yapıyormuş. bende hayatımda hiç gitmedim starbucksa gidemeyecek kadar olmasada fakir sayılırım. bu beni değersiz adi bişey mi yapar. arkadaşına söyle bu kadar koyun bu kadar özenti olmasın. herkes gidiyo diye veya gidince kalitem artar diye gitmesin keyif alıyorsa gitsin. starbuckstan kat kat güzel keyifli birçok kafe var azıcık çıkarsın at gözlüğünü onlara da baksın...
Bir nevi öyle maalsef! Benim maddi acidan hic bir sikintim yok fakat orada kahve icmeyi hic düsünmedim fiyatlari normal standartlar da yasayan birisi icin fazla maalsef. Kahve bahane zamlar sahane kahvenin kilosu 140TL olmus artik Kahve Zengin isi olmus nerde icildigi önemsiz.
Zengin bir insan olarak arkadaşını kınıyorum. Ben olsam bir daha o kişiyle konuşmazdım. Beni paramla yargılayan -iyi ya da kötü- hiçbir insan benim yanımda duramaz. Terbiyesizce bir yaklaşım. Ben o aptal kahveye belki de zenginsem bile o parayı layık görmeyen bir zihniyetim. Kime ne?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sade ve sadece 1 kere gittim bu bahsi geçen kahvehaneye o da yurtdışındaydım yılbaşına özel bal kabaklı bi şeyler çıkarmıştı çok güzel falan çok övdüler dedim alim bi tane aldim igrencctii icemedim dedim americano alayim bari o da cok kotuydu siradan bir kafeden çok daha lezzetlilerini içmiştim işte o zaman bu zaman bir daha gitmedim gitmemse kalitesiz buluyorum.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada zenginlikle alakasi yok elit bir imaj veriyo sanirim onu seviyo jnsanlar.
Hem evet hem hayır. Arada bir icmek bütçeni zorlamaz. Ama bu illaki statu gostergesi degildir. Kim bilir adini bilmedigimiz nice resturantlar ve steak house'lar var. Inanin bana kiz arkadasin sadece starbucksta takilabiliyordur. Ben eminim tek bardakla 3 4 saat aynı mekanda vakit geçiriyordur. * saat basi alsin.
Çok da pahalı değil ya 15-22 lira arası kahveler. Yani 20 lira verince zengin mi olunuyor 🤔 halbuki ne fakirler var orada çoğu da öğrenci zaten. Öğrenci demek zaten aç demek 😀 arkadaşının hitap şekli çok yanlış bir de zengin muhitleri bilmiyor 😀
Bunlar hep ergenlerin elit olma çabalarının sancıları.. Lakin arkadaşının yaşı da seninle aynıysa aşamadiği bazı konular var, sanırım iç dünyasında, ya da hayatta Starbucks’a gitmekten daha büyük başarılar elde edememiş mi,,, anlayamadım..
hayır tabiki de fakrlik ne alakası. Bnece starbucks normal kahve yani normal aldığımız sütle karıştırıyorlar bi anlamı yok yani sonra bizze pahalıya patlıyor. Saçma yani o arkadaşı da kulak asma zaten
Starbucksı neden böyle abartıyor bizim insanlarımız ya dışarıdaki herhangi bir cafeye gidildiğinde daha çok para harcanıyor ve sürekli garsonlar gelip gidiyor. Asıl starbucks en iyi kahve içme yeri
Hayır değildir. De Starbucks günah keçisi olmuş. Benim gibi, saha da çalışan insanlar için bulunmaz nimet. Bildiğiniz sanal ofis gibi bir şey. Wifi elektrik tuvaletler her hizmeti sunuyor size. Sabah girip akşama kadar bir sipariş vermesebiz bile hiç sorun oluyor. Firmanın konsepti çok harika. Böyle bir uygulamayı başka yapan mekan varsa onu da tercih ederim
Bende yoklama sirasiyla isim okunup self servis olmasindan hoslanmiyorum. Zenginlikle alakasi yok bence gosterisle alakasi var 🙊 kimse kusura bakmasin 😔😇
Her Starbucks bardağını eline alan kendini bisey zannediyor zaten acil bu kafadan çıkmalıyız aciill. Fakirmisinmiș hem fakir olsam kaç yazar garipsenicek bisey de değil
Tam tersi fakir mekani ve filtre kahvesi en ucuz olan mekandir ayrica 1 kahve alip saatlerce oturan insanlarin takildigi yer. Senin arkadasin biraz apptal veya sonradan gorme sanirim
Ben sevmiyorum, orada kahve içince ne oluyor kültürlü çağdaş mi oluyorsun , egosunu o bardağı eline alıp tatmin etmek isteyenlerin yeri bizim milletimiz slk olunca para harcamak kolay geliyor gözüne
Kendi enayi demek ki fakirlikle alakası yok orası pahalı gerek yok gidilmesine gidilirse de nadir gidilmesi gereken bir yer o kadar paraya değmez arkadaşın sacmalamis
Genelde kaliteli insanlar gitmez ayrıca oraya özenti tayfa çok gider yani zengin insanlar daha kaliteli mekanlara gidiyor o yüzden Starbucksta kahve içmek zengin işidir cümlesi cut
Valla zengin işi değil hatta tam tersi fiyat performans işi. Sevmiyorsan ayrı tabii kahvesini ama diğer kahvecilere baktığın zaman hem ml hem de fiyat açısından 1-3 TL arasında fiyat farkı var.
https://www.dailymotion.com/video/x8633dmTercih tabii ki senin. Ne içersen, nereden içersen iç afiyet olsun. 😋