Fastfood tüketmeyen var mı bilmiyorum ama :) haftada kaç kez tükettiğinizi söyleyebilirsiniz :)

Her gün :)
2-3 güne bir
Haftada 1 kez
Asla tüketmem
Ben;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhabalar 🍔Fast food denilince aklıma hamburger, et dürüm, geliyor sadece ha birde sayılırsa kuşbaşılı pide. Ayda bir yerim fast food oda genelde en sevdiğim hamburger kombinasyonu olur. Bazen diğer saydıklarım. Ayda bir yemek bana daha iyi geliyor; hergün ya da haftalık yersem sıkılırım. Zaten düşkün de değilim..
Değişiyor, bazen haftada 2-3 kez, bazen hiç, bazen haftada bir kez hiç belli olmuyor. Canımız ne zaman ne ister hiç belli olmuyor, haliyle bir standardımız yok...
Teşekkür ederim😊
Rica ederim:)
Ayda bir kere pizza yiyorum. Çok fazla tüketmiyorum. 😊
Olsun olsun pizza olduktan sonra itiraz yok :)
Ama ama pizzakolik birine bu söylenmemesi gereken bir söz :)
🍕 herkesle paylaşmam al hadi :) kıyamadım
Rica ederim ya ne demek bir gün sen 8 dilimli yaparsın ödeşiriz lafımı olur😀😀😀😀😀
Güzel anlaşma :) 🤝😀
Cevap
9Cevap
Çok değişiyor. Canım çekerse haftada 2-3 yiyebilirim ama bazen de 2-3 haftada bir yerim😅
Her gün birkaç kez dışarıdan sipariş ediyorum.
Fastfood tüketme tarafdarı değilim uzun süredir tüketmiyorum ama arkadaşlarla çok keyifli muhabbet ve ya keyif aldığım orta olursa keyifle tüketirim
Arkadaşlarımla dışarı çıkınca yiyorum sadece onun dışında yemiyorum ayda bir ya da üç hafta da bir yiyorum
Değişir tabi bu ama haftada 1 gün muhakkak saloon burger de arkadaşlarla big mushroom yeriz. Cuma iş çıkışı sonrası afiyetle yeriz
değişiyor aslında bazen hiç yemediğimde oluyor ama genelde 2 3 günde bir yiyorum bdksnvjks
Dışardan sipariş hiç vermem, genelde kendim evde hazırlayıp yiyorum.
İmkanı olan her gün her öğün tüketiyor. Benim haftada 0.
Normalde 1-2 kez tuketiyorum ama son zamanlarda hep evde yiyorum yemegimi. Saglikli besleniyorum.
Çok sık tüketmiyorum artık. Dışarıda yemek yiyeceğim zamanlarda tercih ediyorum sadece.
Bir ara her hafta hamburger batağına düşüyordum çok şükür azaldı artık.
sigara desen zararlı derim ama tadını sevdiğim bişi olunca zararlı olması sorun olmuyo benim için nedense bu durumu sen nası açıklarsın
Sigarasızlık daha zararlı...
İnsan sevdiği şeyler için sonunu düşünmeden acı çekmeye katlanıyor.
Gelecekte mutsuz edeceğini bilsede şu anı yaşayarak mutlu olmaya çalışıyor derim.
Teşekkür ederim.
Mutlu oldum demedim :) sadece beni onayladigin için teşekkür ettim
Şimdi oldu
Hüzünde olsa... Haklı olma duygusu her zaman taktir edilesi... teşekkürü hakediyor
Hyr. Haklılık egodan kaynaklanmıyor :)
İkizlerim...
😀😀 teşekkür ederim tekrardan...
Olmasa şaşardım :) çünkü hissediliyor derin konuşmak herkes başaramaz
Bilemezsin...
Bazen ufak bir not ufsk bir söz her daim hatirlanmana sebep olur
Bazılarının uzakta kalması daha vefalı bir davranıştır.
Gönlünde olamasanda... bir zamanların hatırına zahmeti Görünmez bile gönül ile bakana
Valla moduma göre degisir bazen 1 hafta full fastfood bazen 1 ay sadece ev yemegi😅
önceden nerdeyse her gün yerdim 2 aydır spordan dolayı bıraktım
Galiba ayda 1 veya 2 kere
Haftada değil de ayda 1 veya 2 kez.
olsaydı hergün💫🌺💭👼
Bu aralar 5 kez ama normalde 2 oluyor
Hiç tüketmiyorum benlik değil
Ayda en fazla 1-2 kere bazen o bile olmaz
Azaltmaya çalışıyorum. Haftada bire düşürdüm.
Ayda bir defa
Birkaç haftada bir
Ayda bir cheat meal olarak tüketirim 😁
Aradabir bir
Ayda bir
Ayda bir
Haftada 1😏
1 2 kez cok degl
Ayda bir iki defa
Ayda 1
Kendim yaparım canım ne zaman isterse
Max 2