arkadaslar normal simitler pekmezle yapiliyor yumurta surulmez biliyorum ama bazi pastane (? gibi yerler daha iyi gozuksun falan diye yumurta da kullaniyormus. yumurta hic yemiyorum, yurtta kaliyorum ve gelen simidi yapan kisiyi de bilmedigim icin soramiyorum. sizce normal pekmezli simit midir yoksa yumurta kullaniliyor mudur? yurttaki simit bu degil ama goruntusu buna benziyor yani kizarik gorunen sokak simidi gibi degil.
Simite yumurta surulup surulmedigini anlayabilir miyim? kyk yurdundaki simit normal pekmezli simit mi oluyor?
Normal simit pekmeziyle yapılmaz anlata simiti öyle edilir yumurta ise farklı yani normal simit pekmez ve yumurta olmaz Bölge bölge yöreden yöreye değişir
Orasına bilemem resimdeki açık az pişmiş yumuşaktır bu tesimdekiler yumuşak sokaktakiler sert demi Hamurdan susamından fark eder pişme süresi bana göre
Onlar kendileri yapmıyordur ekmekler gibi fırından getirtiyordur. Ya ekmekleri kasa kasa getiren dayıyı bulup soracaksın ya da yemekhane çalışanlarına başka çözümü yok
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
simidi getirenler bilir tahminimce ama hic de goremiyorum baya erken geliyorlar:(