Eoy selam KScanlar, yağmurlu bir akşama uygun çikolatamı yerken bir yandan taksi uygulamasında taksi arıyorum 👻 Çok çiklat sevmem, hatta aramam ama şöyle değişik lezzetlere açığım. 🤤Peki peki ya senin favori çikolatan neli? En son hangi çikolatayı yedin?
Kurutulmuş meyveler ile yapılan çikolatalar benim de favorimdir her zaman. Kahvenin yanına çok yakışıyor. Tatlı krizlerim tuttuğunda ilk olarak aklıma kurutulmuş portakallı bitter çikolata gelir ilk olarak. Markete gittiğim zamanlarda gözüm hemen onlardan birini arar. Eğer yakınımda olan markette yok ise mutlaka online olarak sipariş ederim. Evimden eksik etmediğim tek çikolata türü olma özelliğine sahip bu kurutulmuş meyveler ile yapılan çikolatalar.
Merhabalar 🍫 Afiyet olsun kocaman. Çikolata benim mutluluk kaynağımdan biridir. Damak tadıma hitap eden çikolatalar var. Ritter sport çeşitleri özellikle marzipanlı, Lindt markasının her çeşidi ve %99 bitter olanı, Cadbury, Toblerone bal badem ve beyazı, kinderin tüm çeşitleri, Milka çeşitleri özellikle fıstık ezmeli, oreolu, çilekli yoğurtlu. Şöyle güzel bir filtre kahve ya da cappuccino ile şahane oluyor hepsi. Ayrıca ferrero rocher ve raffaello süt ile güzel oluyor. Yaşasın çikolata aşkı☃️🍫