Yeme & İçme 50TL PARAM VAR NE ALAYIM? Destinamartinez Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Daha ne kadar detay vereyim 😂😂 ZURNA DÜRÜM LAHMACUN DİĞER (YAZIN) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 50TL PARAM VAR NE ALAYIM? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mysticalstarfish Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Tuvalet kağıdı al tuvalet kağıdı 😹Değeri artıcak daha merak etme shsjs 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tavuk döner ye ablam, lavaş olsun yeşilliği sopanı olsun, ayran olsun. Sos falan versinler, turşuyu boş ver. 0 0 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Hiç bişey alma kenara koy dolar, euro aldı başını gidiyor, pert olacaz bu gidişle... 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. hemen harca yarına alacağın şey daha da pahalanır bence 😂😂 0 0 Yorumla
bilgichasan Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Cok ozledim lahmacun yemeyi yaa benim yerimede yee 50 tl gondereyim 0 0 Yorumla
ÇokomelliAdam Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Bence sen hic birsey alma artik ilerde moralin bozulmasin 0 0 Yorumla
GüvenilirAdamİst Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen bi sakız al kendine zurnayı ben ısmarlarım 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. dolar al ne kadar alırsa artık :) 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. İskender ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tuvalet kağıdı al tuvalet kağıdı 😹
Değeri artıcak daha merak etme shsjs
Tavuk döner ye ablam, lavaş olsun yeşilliği sopanı olsun, ayran olsun. Sos falan versinler, turşuyu boş ver.
Hiç bişey alma kenara koy dolar, euro aldı başını gidiyor, pert olacaz bu gidişle...
hemen harca yarına alacağın şey daha da pahalanır bence 😂😂
Cok ozledim lahmacun yemeyi yaa benim yerimede yee 50 tl gondereyim
Bence sen hic birsey alma artik ilerde moralin bozulmasin
Beyti kebap yanına da künefe
Kuşbaşı kaşarlı pide.
alsan alsan zurna alırın zaten
Sen bi sakız al kendine zurnayı ben ısmarlarım
2 kola 2 cips al anca yeter
dolar al ne kadar alırsa artık :)
pizzaaa al
karnini doyuracak bir sey al
Dolar al...