Yaprak sarmasını sarmak daha kolay ve daha lezzetli oluyor🤤🤤. Bütün gün sarma sar sonra 5 dk koca tencere bitsin bu hiç adil değil ve buna bir çözüm bulmak gerek 😏🤣 Sarmanin iç harcı çok önemli benim için lezzetli yaprak sarması baharatlı ve kuş üzümlü olmalı ve içinin pişmiş olması gerek kıtır kıtır sert içli sarma güzel olmuyor. Birde içinde dolmalık fistik olmalı yoksa sevmiyorum. 😊
Lahana sarmasını daha çok karalahana ile yapıyorum ve daha çok seviyorum...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir antisosyal olarak yazıyorum. Güvensiz kalbimi karaktersiz insanlara borçluyum. İnsanlara güvenemiyorum. Antisosyallere baya genelleme olmuş bu yazıda. İnsanlar beni hayal kırıklığına uğrattığı için yeni ilişki kurmak istemiyorum. Okulda yalnız kurdu oynuyorum. 2 ya da 3 arkadaşım var edindiklerimi kolay kolay bırakmıyorum. Kemik kadro gibi düşün. Çürükleri eliyorum. Geleceğe dair planlarım var ve egom kesinlikle yok. Etkileyici asla değilim. Galiba her sosyopat antisosyal olabilir. Ama her antisosyal sosyopat değildir? dfgdfgdf
Lahana sarması daha kolay sarmak bana göre, yaprak biraz daha detay istiyor, ince ince sarmak gerek, tek tek saplarını koparacaksın açacaksın öyle saracaksın. Ama lahana öyle değil, kes, kaynar suya at, çıkar, sar gitsin, gevşekte sarsan sorun olmuyor, ama yaprak öyle değil.
Yaprak daha kolay. Lahanayı önce tek tek yıkamak, sonra haşlamak gerekiyor. Sonra da orta kısımlarını bıçakla kesip öyle Sarma haline getiriliyor. Bence yaprak sarma hem daha kolay hem daha güzel 😍
yaprak sarması daha sert oldugu için daha kolay ve ince sarılıyor. lahana sarması daha yumusak ve kopmalar oluyor o yüzden daha zor yapılır. lahana gaz yapar yaprak sarması yapmaz. ikisini de çok severim :)
Yaprak sarması varken lahana sarmasini tercihim değildir yaprak sarması hiç bir şey değişmem yani zorum kolayini bilmemde bana yemesi daha kolay geliyor 😀