İzmir günümde kapanışı kokoreçle yaptım. Yarım ekmek atom kokoreç yedikten sonra kapanışı tam porsiyon atom kokoreçle yaptım. Ben böyle bir lezzet bombası daha görmedim.
Bir oturuşta ne kadar kokoreç yersiniz? #gadasından sevgilerle 🙃 #gadası
İzmirde yemedim hiç, atom kokoreçte yemedim. Ekmek arası yedim hep fakat domates koyan burada tek bir yer var ve kesinlikle ben önermiyorum çünkü domates etin tadını alıyor domates tadı daha baskın geliyor etten tat alamıyorsun. Soğan vb. yok bide bizde sadece kokoreç konur baharatlarla beraber baharat isteğe bağlı. Tabakta tek tek yenileceği için domates konusu farklı olabilir biraz ama ekmek arasında açıkçası damak zevkine bağlı ama ben istemezdim domates. 2 bütün yedikten sonra yiyesim gelmiyor çünkü aşırı pahalı. En son yediğimde bütün 44 tü 2 yedim 88 verdim. Devamı yerimde keyfine yiyor olsam da boşu boşuna da israf yapmak istemedim :) Tahminim 4 yerim en az somun ekmekle yaparlarsa eğer. Tost ekmeklerinde su gibi gidiyor kaç tane yerim kara kayıp :D
Tadı baharatı güzel olursa, temiz olduğuna gerçekten inanırsam (çünkü yapılış serüveni belli, biliyorum, zahmeti özeni temizliği çok önemli?) 3 ya da 4 tüm ekmek yerim tozunu attırırım😊🌼💐 bu performansımı istisna lezzetlere gösteririm☺️
Ama ya tanıdığım birisi yapacak ya da çok güven verecek. Öyle ustaları var ri adı usta, temizlik hijyen yok, yapıyor, sarıyor, kuyruk yağını yakıp kokusu ile özendiriyor ve baharatı da basıyor, oldu sana lezzet, bizde yiyoruz. Bende böyle değil işte. Güven temizlik şart, her türlü pis mikroplu malzemeyi kaldırıyor işini bilen cambazların yaptığı kokorç
Ben yiyeceklerden daha çok seni tebrik ediyorum gadası jsjs Sabahtan beri soruların yemek üzerine sabahtan beri yiyorsun üstelik hafif şeyler değil hepsi sakatat bir de tek porsiyon da kalmıyorsun birkaç tane birden götürüyosun bu akşam sen öbür tarafa doğru git göster bence kolay kolay ölmezsin jdjdjjd yavaş git lütfen bu site gadasısız ölür kfkfk