Yeme & İçme Poğaçacı geldi hanımm 😃😃acıkan var mı? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bebelere balon..🎈 Poğaçacı geldi hanımm 😃😃acıkan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Aciktim ama ben kendi yaptiklarimdan getirdim satilmayanalari israf olmasin diye sabaha kadar yerim artik Senin pogcalar da guzel eline saglik 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl güzel görünüyor olsa dabu saate bir şey yemem afiyet olsun yiyenlere:) 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benim minikler yiyor teşekkür ederim
pathoss Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Valla iyi olurdu yanina cay meyve suyu cola ne var 😅 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kola al gel şef Yorumla pathoss +1 yıl Tamamdir sise kola alirim ama Yorumla
BüyüArtıkBüyüNeOyunu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1 Ondan 1 ondan çayım şekersiz biliyorsun ellerine sağlık çok güzeller :D 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 2 gömecegim Yorumla BüyüArtıkBüyüNeOyunu +1 yıl Bal olsun :) Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Ellerin dert görmesin sabah kahvaltıda güzel gider :) 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Şimdide güzel gider canım Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl gece kilo yapar :) Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Daha yeni tost yedim aç değilim güzel olmuss eline sağlık 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim afiyet olsun💐 Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Senin yüzünden acıktım. Bana kim poğaça yapacak şimdi. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl O nasıl isim gülmekten boğulacaktim🤣 Yorumla KimGotumuElledibenim +1 yıl 😂😂 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 499 cevap paylaştı. Bunlar harika gorunuyor eline saglik, İzmir yakin bana yollasaydin ne yerdim ama 😀 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl evet sitemizin poğaçacı ablası. sitede dükkan diye bi köşe olsaydı keşke :) 0 0 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bu saatte yenir mi bu öleceyniz 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Sen yeme yaşa Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Poğaça suratlı oluyonuz ondan sonraFreşa hayatı yaşa Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bi aynaya bak hangimiz poğaça suratliyiz Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Haha peki Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Biraz geç olmadımı 😄 afiyet olsun 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Can boğazdan gelmiyor mu? Yorumla Black_Desire +1 yıl Atalar hep doğru söylemiş olamaz Yorumla
Vonalı_Bey Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Acıktım ama bunlar mideyi mahveder ya :d 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Valla benim bebeler yiyo Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Gece gece yapma yanarız ☺️ 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 2 gömerim valla Yorumla VusLaaaaT +1 yıl Neli onlar iştah açıcı görünüyolar Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kaşar peynirli sucuklu Yorumla VusLaaaaT +1 yıl Deme be Yorumla
Dr_Can Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl bu saatte iyi gider ellerinize saglik 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Dr_Can +1 yıl rica ederim Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl bu sefer geliyorum adres at :d 0 11 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl İzmir Bornova kalk gel😃 Yorumla _jokeface_ +1 yıl uzakmış yhaa :d Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Nerdesin sen ya? Yorumla _jokeface_ +1 yıl Taşkent :// Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Özbekistan in başkenti diyor? Yorumla _jokeface_ +1 yıl Ankara işte :d Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Allah seni napmasin bizde angaraliyiz😃 Yorumla _jokeface_ +1 yıl İzmir 'de ne işin var o zaman :d Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Adam burada görev yapıyor 😃 Yorumla _jokeface_ +1 yıl yav bunu açık açık söyleme sen yinede :d nese enişteye selamlar :d Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Görürsem söylerim 😃 Yorumla
verona_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben hissediyorum acıktığımı yiyemiyorum ama. 0 0 Yorumla
tasknnydn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl güzeller eline sağlık 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanında domates de var mı :d 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Olmamı Yorumla Semihh98 +1 yıl O zmn geliym acım da biraz Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Başımın üstünde yerin var Yorumla Semihh98 +1 yıl Sağol abla teşekkür ederim düşünmen yeter :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yurtta kalıyorum bana ver 🥺 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Adres ver ablacim ben sana ve arkadaşlarına yapar kargolarim💐 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hayır , afiye olsun#emre00 0 0 Yorumla
Gokkhan209 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Eline sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim canım Yorumla Gokkhan209 +1 yıl Rica ederim Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Süper görünüyor 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bu saatte? 😄 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Anne poğaça yap kalk diye kaldırdılar yaptım valla🙈💐 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Size afiyet olsun 😄 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim❤💐 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl ama ya acıktım :D 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Gel canım gonullyarasıı +1 yıl nereye gelcem d:
Efsanekartal_4440 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Vallaha güzel görünüyor eline sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Efsanekartal_4440 +1 yıl Rica ederim sizede afiyet olsun Yorumla
Eglenemm21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim💐 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. pastane aç sen :D 0 0 Yorumla
fffaf Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Yerdim valla 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende yiyeceğim kalırsa Yorumla fffaf +1 yıl Kalır kalır Yorumla
Dynamicc Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Eline sağlık 😊 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Dynamicc +1 yıl Gece gece karantina da olan biri icin fazla bi foto 😊 Yorumla
DrSercanKesen Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tabikide ben 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Buyrun efenim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aciktim ama ben kendi yaptiklarimdan getirdim satilmayanalari israf olmasin diye sabaha kadar yerim artik
Senin pogcalar da guzel eline saglik
güzel görünüyor olsa da
bu saate bir şey yemem afiyet olsun yiyenlere:)
Benim minikler yiyor teşekkür ederim
Valla iyi olurdu yanina cay meyve suyu cola ne var 😅
Kola al gel şef
Tamamdir sise kola alirim ama
1 Ondan 1 ondan çayım şekersiz biliyorsun ellerine sağlık çok güzeller :D
2 gömecegim
Bal olsun :)
Ellerin dert görmesin sabah kahvaltıda güzel gider :)
Şimdide güzel gider canım
gece kilo yapar :)
Daha yeni tost yedim aç değilim güzel olmuss eline sağlık
Teşekkür ederim afiyet olsun💐
Senin yüzünden acıktım. Bana kim poğaça yapacak şimdi.
O nasıl isim gülmekten boğulacaktim🤣
😂😂
Bunlar harika gorunuyor eline saglik, İzmir yakin bana yollasaydin ne yerdim ama 😀
evet sitemizin poğaçacı ablası. sitede dükkan diye bi köşe olsaydı keşke :)
Bu saatte yenir mi bu öleceyniz
Sen yeme yaşa
Poğaça suratlı oluyonuz ondan sonra
Freşa hayatı yaşa
Bi aynaya bak hangimiz poğaça suratliyiz
Haha peki
Biraz geç olmadımı 😄 afiyet olsun
Can boğazdan gelmiyor mu?
Atalar hep doğru söylemiş olamaz
Acıktım ama bunlar mideyi mahveder ya :d
Valla benim bebeler yiyo
Gece gece yapma yanarız ☺️
2 gömerim valla
Neli onlar iştah açıcı görünüyolar
Kaşar peynirli sucuklu
Deme be
bu saatte iyi gider ellerinize saglik
Teşekkür ederim
rica ederim
bu sefer geliyorum adres at :d
İzmir Bornova kalk gel😃
uzakmış yhaa :d
Nerdesin sen ya?
Taşkent ://
Özbekistan in başkenti diyor?
Ankara işte :d
Allah seni napmasin bizde angaraliyiz😃
İzmir 'de ne işin var o zaman :d
Adam burada görev yapıyor 😃
yav bunu açık açık söyleme sen yinede :d nese enişteye selamlar :d
Görürsem söylerim 😃
Ben hissediyorum acıktığımı yiyemiyorum ama.
Ama bu saatte yapılmaz ki bu ya :)
güzeller eline sağlık
Teşekkür ederim
Yanında domates de var mı :d
Olmamı
O zmn geliym acım da biraz
Başımın üstünde yerin var
Sağol abla teşekkür ederim düşünmen yeter :)
Yurtta kalıyorum bana ver 🥺
Adres ver ablacim ben sana ve arkadaşlarına yapar kargolarim💐
Hayır , afiye olsun
#emre00
Eline sağlık
Teşekkür ederim canım
Rica ederim
Süper görünüyor
Teşekkür ederim
Bu saatte? 😄
Anne poğaça yap kalk diye kaldırdılar yaptım valla🙈💐
Size afiyet olsun 😄