Benim seçimim makarnadan yana.💖
Tost
Sandwich
Makarna

Görüşte belirtiyorum hemenn :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kısır bence hem çok pratik bir atıştırmalık hemde çok lezzetli şöyle bol yeşillikli limonlu falan 😋

Kısır Tarifi İçin Malzemeler
2 su bardağı ince bulgur
1,5 su bardağı sıcak su
2 yemek kaşığı domates salçası
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
2 adet limon suyu
1,2 çay bardağı nar ekşisi
6 dal taze soğan
1,2 demet maydanoz
1,2 demet taze nane
2 su bardağı ince bulguru geniş bir kaseye alın üzerine 1,5 su bardağı sıcak suyu ekleyin streç film ile üzerini kapatıp bugurların şişmesini bekleyin bulgurlar şiştikten sonra tane tane olması için güzelce karıştırın üzerine 2 yemek kaşığı domates salçası ve 1 çay bardağı zeytinyağını ekleyin 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2 limonun suyu ve yarım çay bardağı nar ekşisini de ekleyin son olarak doğradığınız 6 dal taze soğanı yarım demet taze nane ve maydanozu da ekleyip karıştırdıktan sonra kısır servise hazır yanında marullarla ya da dilediğiniz malzemelerle servis edebilirsiniz.
Kısır bence hem çok pratik bir atıştırmalık hemde çok lezzetli şöyle bol yeşillikli limonlu falan Kısır Tarifi İçin Malzemeler
2 su bardağı ince bulgur
1,5 su bardağı sıcak su
2 yemek kaşığı domates salçası
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
2 adet limon suyu
1,2 çay bardağı nar ekşisi
6 dal taze soğan
1,2 demet maydanoz
1,2 demet taze nane
2 su bardağı ince bulguru geniş bir kaseye alın üzerine 1,5 su bardağı sıcak suyu ekleyin streç film ile üzerini kapatıp bugurların şişmesini bekleyin bulgurlar şiştikten sonra tane tane olması için güzelce karıştırın üzerine 2 yemek kaşığı domates salçası ve 1 çay bardağı zeytinyağını ekleyin 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2 limonun suyu ve yarım çay bardağı nar ekşisini de ekleyin son olarak doğradığınız 6 dal taze soğanı yarım demet taze nane ve maydanozu da ekleyip karıştırdıktan sonra kısır servise hazır yanında marullarla ya da dilediğiniz malzemelerle servis edebilirsiniz.
Dışardan gelmiş isem ve hızlıca bişeyler hazırlamam gerekiyorsa ya dışarıdan sipariş veririm ya da evde en kolay hazırlanan ne varsa onu yaparım. Genelde ya noodle yaparım hızlıca, ya tost yaparım, ya da buzlukta bulunan konserve Ton balıkları sandviç yaparak tüketirim. Hazırlanması en kolay şey bunlar gelir bana. Onun haricinde aslında zaten buzlukta börek ya da sarma türü şeyler hep bulundurmaya çalışırım. Bu gibi durumlar için pratik oluyor. Sadece ısıtmam kâfi oluyor.
Cevap
8Cevap
Tost bana daha kolay geliyor, sıcak olması lezzeti etkileyen bir şey sonuçta, o yüzden tosta gönül verebilirim :)
benim de makarna.🤤 bu kadar tesadüf fazla bir an önce nikah kıymamız gereken konular vaarr.🧚♀️
Ayyy 🤭🤭 tesadüf olamaz kader bence💖
oyş💖
Görselde makarna lezzetlı gorunuo, tarıfesını verde bnde yapayım 😋
Tostu ve makarnayı severim.
Tost mosta çok güzel valla çok canım çekti.
Hepsi kolay hiç biri ile uğraşamam sipariş veririm
Tost
Yumurta ya da makarna
Sucuklu yumurta😛❤
Kuru ekmek.
Hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?