Selam 🤗
Bence kesinlikle tuz 😃 yemeğin tadına bakmadan tuz isteyen oluyor, anlamıyorum bu insanları.
Pek sizce nedir?
Bence kesinlikle tuz 😃 yemeğin tadına bakmadan tuz isteyen oluyor, anlamıyorum bu insanları.
Pek sizce nedir?
Olmazsa olmazım yok. Fakat sanırım tuz kullanmayı en seven milletlerdeniz. Bizim bir arkadaş makarna, pilav, köfte, ketçapa bile tuz atıyor. Tuzlu olsa bile.:
Köyden gönderdilerse turşu ama turşuyu çok çok gönderselerde hemen bitiyor. Başkaaa türkiye de gmama turp koyar sofraya mutlaka soğan doğrar. Babam bazen salata olmazsa olmazıdır kalkar kendine salata yapar. Türk kanı olduğu için bende ekmek yemeden de doymam. 1 lokma olsun bulunmalı ama bizim burada daha çok biz sandviç ekmeği alıyoruz. Türkiyede sıcak türk ekmeği türk pidesi çok özlüyorum. Almanyada'da var ama sabah ne kadar erken gitsem de bitmiş oluyor. Bazı günlerde 2 günlük eski olanını buluyorum. Türkiyede kuzenim sabah bisikletiyle fırına gider sıcacık alır bir de biz türk lavaşını evde de yapıyoruz ben bile yapabiliyorum çok kolay geliyor artık ama kolay olmasına rağmen üşenedebiliyoruz.
Ahh yaa Almanya'da yaşadığım dönemler geldi gözümün önünde. Hele o ekmek kokusu Türkiye geldiğimde sokaklar kokardı adeta. Ya simit? Bulunmaz nimet.
Duygulandım 🥺
Ahh sorry ya :( hakkını helal et
Temel çok iyi piyano çalıyormuş ama türk olmasından utanıyormuş. bir sürü ameliyat geçirmiş burnunu falan düzeltmiş. Sivesine kadar çok iyi yabancı dil öğrenmiş. Bir gün restaurantta yemek yerken birisi gelip naber hemşerim demiş 😂Sen benim Türk olduğumu nerden anladın diye hayretler içinde sormuş. Adam cevap vermiş. Başka hangi milletten birisi çorbanın tadına bile bakmadan tuz atabilir ki demiş 😂😂😂Tuz tabii ki. Olmazsa olmazimiz 😂
Rica ederim 19lük ergen 😃
Tiskurler , o zaman bu şarkı sana gelsin 😂😂
https://youtu.be/yDlwD2TJsUw
Aaa lütfen sana gelsin ben 25im :))
Yaparsan olur ahahah 😃
Yok artık 😂 vazcaydım boş ver
Cevap
16Cevap
Su efendim.. Susuz yapamam..
Ya tuzu ben diyecektim :D
Ekmek maalesef. Ekmeksiz yemek yemiyorlar ya 🤦♀️
Turşu ve acı pul biber