rummo tagliatelle çeşitleri; bizde isterdik parmesan peyniriyle haşır neşir edip yemesini ama nerde. hem hızlı, hem isteğe göre porsiyon yapıştır gitsin tam fantezi işi tavsiye ederim.
pagani tortellini peynirli formaggi; hastasıyız, haftada 3-4 kere kendisiyle buluşup gömerim. (kültür mantarı + biraz yağ (yağ türü kişiye kalmış) + ve birazda baharat ile birlikle zirve zirve).
ve tabi ki bizi büyüten lezletlere sırt çevirmek olmaz arada nuhun ankara`nın herhangi bir çeşidi fakat bol salçalı olmak şartı ile.
Bu üç çeşit makarnayı bulmak için çok uzaklara gitmenize gerek yoktur kıytı köşede gördüğünüz herhangi bir a-101 marketine dalıp alabilirsiniz.
Not; Nuhun Ankara hariç diğer iki makarna 10-15 TL bandında.
Ben genelde Ankara makarnası var onu tercih ediyorum. Çünkü diğer markaların makarnaları ya zor pişiyor. ya da pek lezzetli olmuyor. O yüzden hep aynı makarnayı almayı tercih ederim.
Her makarna markası kullanılan buğday cinsinden irmikten tutunda çok farklı. Makarna aşığı olarak öyle gelişigüzel makarna markasını alıp mideme indiremiyorum. Yıllardır pastavilla ve barilla markasının çeşitlerini kullandım, gerek normal gerek tam buğdaylı, gerek türlerini; oldukça memnunum. Rahatsız etmiyor beni seviyorum…