Yeme & İçme Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? (Sayfa 2) Lay’s Fırından Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4845 Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayatta şöyle keyif alıyorum soğuk bir kış gününde sıcak battaniyemin altına giriyorum kahvemi içiyorum müziğimi dinliyorum miss 😎 0 0 Yorumla
Sademsi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Müzik dinlemek bisiklet sürmek oyun oynamak arkadaşlarımda takılmak veee en önemlisi ise Kitap okumak. :) 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Sureklı ilk baharda daglara kamp kurarım 15 gun yeni acılan cıcekler kokusu toprak kokusu agaclar kuslar cok guzel olur 0 0 Yorumla
Melisspurple Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Hayattan keyif almak icin her zaman gülün mutlu olmak özellikle zor zamanda bile gülebilmek hem güçlü hem keyifli yapar bu hayatı 0 0 Yorumla
Bonibomcuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl kesinlikle diğerleri sadece cips ama ben lay's fırından seviyorum o kadar hafif ve lezzetli ki...💓 11/10 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. 🥰 Her anı mutlulukla karşılamak için bol bol gülümse.Benimki bu.. Tabii ki Lay's Fırından Süzme Yoğurtluyu herkesle paylaşarak.. :) 0 0 Yorumla
BesbeterBöcek Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kendi kendime yetebilmek hayattan keyif aldiriyor. Bir şeye veya bir şeylere bagimli olmak beni kisitliyor. 0 0 Yorumla
LenaKabalova Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Fazla tüketmeyi sevmem ama harika bir tadı var. Maalesef yağlı olduğu için ara sıra tüketirim ( başlarsamda duramam asla... 0 0 Yorumla
WestAbyss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Kamp yapmak, balık tutmak ve alkol. Hepsinin yanında da hep lays olur. En iyi eşlikçilerimden birisin. 0 0 Yorumla
ııssızkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Bakımlı şık olmak kendime vakit ayırmak alışveriş yapmak kendimi güzel bulmam... Kadın olduğumu hissetmem 0 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Olumlu bakmak sevdiğin sarkilari dinlemek guzel manzarali bir yerde yurumek gun batimi veya doğumunu izlemek sadece kendini duusnmek 😂 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Lays Fırında'ya bayılıyorum açık ara en iyi cips, aroması falan mükemmel maç günleri paket paket alıp hafta sonu keyfi yapıyorum :)) 0 0 Yorumla
çiçeklergibi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim diziyi açıp bir şeyler atıştırmak, müzik dinlemek en önemlisi de sahip olduğum her şey için şükretmek 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Hayattan keyif almamı sağlayan şeyler ;Kitap okumak, kahve içmek, dizi eşliğinde cips yemek, gezmek, araba kullanmak. 💜 0 0 Yorumla
Sħaman Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl abur cubur tükettiğim zamanlar coca cola ile vazgeçilmezimdi Lays. yiyin gari diyen ayşe teyze de cabası 0 0 Yorumla
Collectiveworld Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl - spor - kitap - para - sevgili / arkadaş - deniz - yemek yemek , çay kahve içmek 0 0 Yorumla
Daisyy19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Sade lays ile bir film dizi izlemek hayattan en koptuğum kendimi en yalnız hissetmediğim anlar cips ve dizi izlediğim anlardır 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Oo ilk 3 maddeyi tek seferde yapıyormuşum ben.Sabahları doğada müzik eşliğinde yürüyüş yapıyorum. Günün en sevdiğim saatleri. 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yemek yemekten çok keyif alıyorum ama maalesef bu ara biraz kilo aldığım için dikkat ediyorum🥺 Lays çok severim ama maalesef ara vermem gerekiyor 😅 0 0 Yorumla
İsyancıkedi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl eskiden çok yerdim hala da yiyorum önceden içinden pokemon tasosu çıkardı almamın sebebi de oydu ama yinede hala yiyorum çok güzel 😄 0 0 Yorumla
MAHŞERİN3ATLISI Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hayattan keyif almamı sağlayan şeyler :1- kitap okumak 2-film izlemek 3-yürüyüş yapmak4-maç izlemek5-yemek yemek :)) 0 0 Yorumla
Xanthi_ Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Merhaba Özellikle az yağlı fırında kavrulmuş olanı harika bir tadı var gerçekten. Lays bu işi yapıyor. Eyvallah. 0 0 Yorumla
__Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Vauu biri Lays mi dedi hemencecik duydum koşa koşa geldim😍.. Lays my love.. film günlerimin tacı Lays'im💛. 0 0 Yorumla
Burayhn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Kesinlikle. yemek ve kahve molalari iyi degerlendirilirse günü kurtarir 😎 1 0 Yorumla
Nothing_11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Yemek yemek olabilir ve insanlarla bir sekilde iletişimde olmak 1 0 Yorumla
DelirttinizLanBeni_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeni tatlar keşfetmek, ailemle güzel vakit geçirmek, gezmek, eğlenmek. 1 0 Yorumla
Herseyseninleguzelx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Lays eşliğinde dizi ve dizi eşliğinde Lays çok iyi. 😉🌼 1 0 Yorumla
SHINeex Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Keyif almamı sağlayan bir şey yok hayatta Ama şu an lays yesem mutlu olurdum😭 1 0 Yorumla
işsiziçe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Örgü örmek ve uyumak... Farklı tarzlar farklı desenler örmek çok güzel 1 0 Yorumla
kronikvaka21 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Yani pek keyif aldığım söylenmez ama etrafta beni mutlu edenler var 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Keyif aldığım hicbir sey yok🥴ama dolapta iki paket lays sade var😁 1 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Hayattan keyif almıyorum. Belki bir sabah anime dünyasında uyanırım hayali ile yaşama tutunuyorum. 1 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Laysss severiz 😋 ama şu yeşilli olan bi ayrı güzel 1 0 Yorumla
Sinyalciiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Hayata küstürdü kadınlar zevk alamaz oldum hiçbir şeyden 1 0 Yorumla
Şevvalle Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Kitap okumak müzik dinlemek gezmek bilmediğim yerler keşfetmek ve olmazsa olmazım alışveriş 1 0 Yorumla
Hazırcevap71 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 78% +1 yıl Arabam motosikletim ve hazımsı tanıdıklarımın hasetinden çatladıgını görmem 😁😋 0 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Her şeye rağmen hayattan keyif alınacak şeyler bulunur 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 718 cevap paylaştı. MerhabaLays fırından seviyorum herkese mutluluklar 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir sahil kasabasında bir bardak çay eşliğinde dalga sesini dinleyip beynimi ve ruhumu dinlendirmek. 0 0 Yorumla
kavanozdaki_adam09 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Şarkı söylemek Gitar çalmak Yürüyüş Yabancı dizi veya film izlemek 0 0 Yorumla
SourKity Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Hayattan keyif almamı ailem sağlar ama onlarda uzak bana 0 0 Yorumla
Nrsyh Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Akşam olunca tv karşısına geçip #Lays keyfi yapmak 😍🥰🥰 0 0 Yorumla
-Hayat-için Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Dizi izlemek 😍 yoğurt ve mevsim yeşillikli favorim 0 0 Yorumla
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Hayattan en çok keyif aldığım an sadece uyumak. Gerisi faso fiso. 0 0 Yorumla
DoçentDoctorCivanım Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Benim de favorim ve her zaman en iyisi tabiki de LAY'S FIRINDAN. 😎👍 0 0 Yorumla
anılov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Eğlenmek gezmek sohbet etmek yeni insanlarla tanışmak 0 0 Yorumla
erkan483 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Esim can esim. Bebekte yolda tamam kit kanaat geciniyoruz ama mutluyuz. 0 0 Yorumla
Benanneyim2204 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Hayattan keyif almama sebep sadece Oğlum. Onun mutluluğu beni motive eder 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Abur cubur çok severim laysin ayrı yeri var tabi 😋😋😋 0 0 Yorumla
Angela79 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek şarkılar ve sohpeti iyi olan bir arkadaş...🙏🏻🥰 0 0 Yorumla
mertefe1337 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Bilgisayar yazılım. Arkadaş çevrem yok zaten ortamlara girmem. 0 0 Yorumla
Hemşerim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Lays her eve lazım bişey. Daha büyük paketler yapın lütfen 0 0 Yorumla
balık94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Sağlıklı olmak.. sevdikleriminde sağlıklı olması 0 0 Yorumla
screscent Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Hayatıma keyif veren şeyler yemek ve müzik ve tatlı 0 0 Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Spor yapmak müzik dinlemek sevdiğim insanlarla vakit geçirmek seyahat etmek 0 0 Yorumla
hazeflow Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl sadece ölmemek için yaşıyorum üzgünüm keyif aldığım şeyler yok 0 0 Yorumla
AhmetSedat Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Bu aralar hayattan keyif alamıyorum. Sanırım bunalımdayım 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Bu aralar çok da bişeylerden keyif almam mümkün değil 0 0 Yorumla
Gunce06 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Müzik dinlemek , ailemle vakit geçirmek kitap okumak , yürüyüş yapmak dizi izlemek. 0 0 Yorumla
Panpa123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Telrfonla oynamak turk kahvesi içmek uyumak pineklemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
Hayatta şöyle keyif alıyorum soğuk bir kış gününde sıcak battaniyemin altına giriyorum kahvemi içiyorum müziğimi dinliyorum miss 😎
Müzik dinlemek bisiklet sürmek oyun oynamak arkadaşlarımda takılmak veee en önemlisi ise Kitap okumak. :)
Sureklı ilk baharda daglara kamp kurarım 15 gun yeni acılan cıcekler kokusu toprak kokusu agaclar kuslar cok guzel olur
Hayattan keyif almak icin her zaman gülün mutlu olmak özellikle zor zamanda bile gülebilmek hem güçlü hem keyifli yapar bu hayatı
kesinlikle diğerleri sadece cips ama ben lay's fırından seviyorum o kadar hafif ve lezzetli ki...💓 11/10
🥰 Her anı mutlulukla karşılamak için bol bol gülümse.
Benimki bu..
Tabii ki Lay's Fırından Süzme Yoğurtluyu herkesle paylaşarak.. :)
Kendi kendime yetebilmek hayattan keyif aldiriyor. Bir şeye veya bir şeylere bagimli olmak beni kisitliyor.
Fazla tüketmeyi sevmem ama harika bir tadı var. Maalesef yağlı olduğu için ara sıra tüketirim ( başlarsamda duramam asla...
Kamp yapmak, balık tutmak ve alkol. Hepsinin yanında da hep lays olur. En iyi eşlikçilerimden birisin.
Bakımlı şık olmak kendime vakit ayırmak alışveriş yapmak kendimi güzel bulmam... Kadın olduğumu hissetmem
Olumlu bakmak sevdiğin sarkilari dinlemek guzel manzarali bir yerde yurumek gun batimi veya doğumunu izlemek sadece kendini duusnmek 😂
Lays Fırında'ya bayılıyorum açık ara en iyi cips, aroması falan mükemmel maç günleri paket paket alıp hafta sonu keyfi yapıyorum :))
Sevdiğim diziyi açıp bir şeyler atıştırmak, müzik dinlemek en önemlisi de sahip olduğum her şey için şükretmek
Hayattan keyif almamı sağlayan şeyler ;
Kitap okumak, kahve içmek, dizi eşliğinde cips yemek, gezmek, araba kullanmak. 💜
abur cubur tükettiğim zamanlar coca cola ile vazgeçilmezimdi Lays. yiyin gari diyen ayşe teyze de cabası
- spor
- kitap
- para
- sevgili / arkadaş
- deniz
- yemek yemek , çay kahve içmek
Sade lays ile bir film dizi izlemek hayattan en koptuğum kendimi en yalnız hissetmediğim anlar cips ve dizi izlediğim anlardır
Oo ilk 3 maddeyi tek seferde yapıyormuşum ben.
Sabahları doğada müzik eşliğinde yürüyüş yapıyorum. Günün en sevdiğim saatleri.
Yemek yemekten çok keyif alıyorum ama maalesef bu ara biraz kilo aldığım için dikkat ediyorum🥺 Lays çok severim ama maalesef ara vermem gerekiyor 😅
eskiden çok yerdim hala da yiyorum önceden içinden pokemon tasosu çıkardı almamın sebebi de oydu ama yinede hala yiyorum çok güzel 😄
hayattan keyif almamı sağlayan şeyler :
1- kitap okumak
2-film izlemek
3-yürüyüş yapmak
4-maç izlemek
5-yemek yemek :))
Merhaba
Özellikle az yağlı fırında kavrulmuş olanı harika bir tadı var gerçekten. Lays bu işi yapıyor.
Eyvallah.
Vauu biri Lays mi dedi hemencecik duydum koşa koşa geldim😍.. Lays my love.. film günlerimin tacı Lays'im💛.
Kesinlikle. yemek ve kahve molalari iyi degerlendirilirse günü kurtarir 😎
Yemek yemek olabilir ve insanlarla bir sekilde iletişimde olmak
Yeni tatlar keşfetmek, ailemle güzel vakit geçirmek, gezmek, eğlenmek.
Lays eşliğinde dizi ve dizi eşliğinde Lays çok iyi. 😉🌼
Keyif almamı sağlayan bir şey yok hayatta Ama şu an lays yesem mutlu olurdum😭
Örgü örmek ve uyumak... Farklı tarzlar farklı desenler örmek çok güzel
Yani pek keyif aldığım söylenmez ama etrafta beni mutlu edenler var
Keyif aldığım hicbir sey yok🥴ama dolapta iki paket lays sade var😁
Hayattan keyif almıyorum. Belki bir sabah anime dünyasında uyanırım hayali ile yaşama tutunuyorum.
Laysss severiz 😋 ama şu yeşilli olan bi ayrı güzel
Hayata küstürdü kadınlar zevk alamaz oldum hiçbir şeyden
Kitap okumak müzik dinlemek gezmek bilmediğim yerler keşfetmek ve olmazsa olmazım alışveriş
Arabam motosikletim ve hazımsı tanıdıklarımın hasetinden çatladıgını görmem 😁😋
Her şeye rağmen hayattan keyif alınacak şeyler bulunur
Merhaba
Lays fırından seviyorum herkese mutluluklar
Bir sahil kasabasında bir bardak çay eşliğinde dalga sesini dinleyip beynimi ve ruhumu dinlendirmek.
Şarkı söylemek
Gitar çalmak
Yürüyüş
Yabancı dizi veya film izlemek
Hayattan keyif almamı ailem sağlar ama onlarda uzak bana
Akşam olunca tv karşısına geçip #Lays keyfi yapmak 😍🥰🥰
Dizi izlemek 😍 yoğurt ve mevsim yeşillikli favorim
Hayattan en çok keyif aldığım an sadece uyumak. Gerisi faso fiso.
Benim de favorim ve her zaman en iyisi tabiki de LAY'S FIRINDAN. 😎👍
Eğlenmek gezmek sohbet etmek yeni insanlarla tanışmak
Esim can esim. Bebekte yolda tamam kit kanaat geciniyoruz ama mutluyuz.
Hayattan keyif almama sebep sadece Oğlum. Onun mutluluğu beni motive eder
Abur cubur çok severim laysin ayrı yeri var tabi 😋😋😋
Yemek şarkılar ve sohpeti iyi olan bir arkadaş...🙏🏻🥰
Bilgisayar yazılım. Arkadaş çevrem yok zaten ortamlara girmem.
Lays her eve lazım bişey. Daha büyük paketler yapın lütfen
Sağlıklı olmak..
sevdikleriminde sağlıklı olması
Hayatıma keyif veren şeyler yemek ve müzik ve tatlı
Spor yapmak müzik dinlemek sevdiğim insanlarla vakit geçirmek seyahat etmek
sadece ölmemek için yaşıyorum üzgünüm keyif aldığım şeyler yok
Bu aralar hayattan keyif alamıyorum. Sanırım bunalımdayım
Bu aralar çok da bişeylerden keyif almam mümkün değil
Müzik dinlemek , ailemle vakit geçirmek kitap okumak , yürüyüş yapmak dizi izlemek.
Telrfonla oynamak turk kahvesi içmek uyumak pineklemek