Küçük şehirdeydim ve burada starbucks yoktu. İlk kez gideceğim nasıl kahve alacağım? Garson gelmediğini ve kendimizin alacağını biliyorum ama gidince ne yapmam gerekiyor? Ve hangi kahveyi önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
hiçbir in adını bilmeye mecbur değilsin ya da bardak boylarını nasıl bir şey içmek istediğini söylersen orada sana oneride bulunur sonra da bardak boyunu seçersin sorun etme seni ezdcek kimse yok burada seni ezdigini küçük dusrdugunu düşünen kişiler zaten kqrqktersiz oldukları için sorun yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Burada diğer kafeler gibi menüyü ayağınıza getiren garsonlar yok o yüzden bir yere oturup beklemenizin bir anlamı da yok kasada içeceğinizi sipariş edip paranızı ödüyosunuz ve tezgahın öbür tarafına geçip isminizin okunmasını bekliyosunuz barista seslendiğinde içeceğinizi alıyosunuz sütlü mü tercih ediyosunuz yoksa sütsüz mü yoksa kahve dışında bir şey mi tercih etceksiniz kahvenizin yanında bir şeyler atıştırcak mısınız? Bunları iyi belirleyin sipariş ettiğiniz şey hakkında bilgi sahibi olun espresso sipariş ettikten sonra “ama bu çok az” diye şikayet etmeyin frappuccino isteyip de sonrasında “bu neden sıcak değil” diye söylenmeyin veya cappuccino sipariş edip “ama ben sütsüz istemiştim” diye baristayı darlamayın espresso dediğimiz içecek serttir ve porsiyon olarak azdır, frappuccino doğasında soğuk servis edilen bir içecektir veya cappuccino siz isteseniz de istemeseniz de sütle yapılır istediğiniz içeceğin özelliklerini göz önüne alıp ona göre karar verin.
10 Yorumla - +1 yıl
Burada diğer kafeler gibi menüyü ayağınıza getiren garsonlar yok o yüzden bir yere oturup beklemenizin bir anlamı da yok kasada içeceğinizi sipariş edip paranızı ödüyosunuz ve tezgahın öbür tarafına geçip isminizin okunmasını bekliyosunuz barista seslendiğinde içeceğinizi alıyosunuz sütlü mü tercih ediyosunuz yoksa sütsüz mü yoksa kahve dışında bir şey mi tercih etceksiniz kahvenizin yanında bir şeyler atıştırcak mısınız? Bunları iyi belirleyin sipariş ettiğiniz şey hakkında bilgi sahibi olun espresso sipariş ettikten sonra “ama bu çok az” diye şikayet etmeyin frappuccino isteyip de sonrasında “bu neden sıcak değil” diye söylenmeyin veya cappuccino sipariş edip “ama ben sütsüz istemiştim” diye baristayı darlamayın espresso dediğimiz içecek serttir ve porsiyon olarak azdır, frappuccino doğasında soğuk servis edilen bir içecektir veya cappuccino siz isteseniz de istemeseniz de sütle yapılır istediğiniz içeceğin özelliklerini göz önüne alıp ona göre karar verin.00 Yorumla Selamlar,
Starbucks bildiğin üzere çoğu kahve zinciri gibi self servis hizmet veriyor. Kasada sana direkt ne içmek istediğini ve hangi boy istediğini sorup en son da isim sorarlar ve ödemeyi alırlar. İnternet üzerinden Starbuckstaki içecek menüsüne ve tavsiyelere bakabilirsin, kasada sipariş esnasında da soralabilirsin veya arkadaki menüden seçebilirsin. Normalde bardakların üzerindeki sıraya göre içecek siparişi verilir, örneğin; ilk önce sıcak mı soğuk mu istediğini, sonra hangi boy istediğini vs.. belirterek gidersin ancak bunlara hiç dikkat etmeden orta boy latte alabilir miyim demen de yeterli olur...
Sevgiler,00 Yorumla- +1 yıl
Bana oradan 43 canım. adım mı aman boş ver diyip kenara geçiyorsun onlar seni buluyor
00 Yorumla - +1 yıl
White chocolate mocca de enfes bisi 🥰 seviyosan eger icine findik ya da karamel surubu koydur
00 Yorumla - +1 yıl
Menü asılı oluyor. İsmini söylemezsen kimse eziklemez merak etme. Satıcıya söylersin yardım eder
00 Yorumla - +1 yıl
Karamel frappucino al yanına da brownie cheesecake ya da profiterol pasta oh mis
00 Yorumla - +1 yıl
Yazık günah vallahi gitme gerek yok o parayla kaç tane sütlü köpüklü alırsın varya öffff 😅
00 Yorumla Sade orta boy filtre kahve de
10 Yorumlaamma ezik karaktersin ya
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumundan kim ezik ve ahlaksız olduğu görünüyor zaten kız bilmiyor ne biçim bir yorumdur bu şimdi sorsan Starbucks nedir bilmez!!
- +1 yıl
Kahve diyorsun
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
https://www.dailymotion.com/video/x85ev3t