Arkadaşlar her gün tatlı şeyler çikolata pasta kek vs yer misiniz hergün yiyorum ama kilo almaktan çok korkuyorum yemeden dayanamıyorum bayılcak gibi oluyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet yerim. En kötü bağımlılığım çikolata yemektir heralde, ama olsun bence masum bir bağımlılık. Diyet yaptığım zamanlarda yemem sadece. Onun dışında istediğim kiloya indiğimde tekrar yemeye başlarım. Böyle de çelişkili biriyimdir shshssj bitter çikolatayı aslında uzmanlar da çok övüyor. Hamileliklerde bile tüketimi önerilirmiş bitterin. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bi ara böyle bir şey duymuştum. Sonuç olarak çikolatayı yerim ve severim. Umarım ileride sağlıksal bir problemim çıkmaz da yemeyi bırakmak zorunda kalmam 😬
Benimde en büyük bağımlılığım bu kilo almaktan çok korkuyorum nr yapıcam bilmiyorum
Aslında çok sakıncalı bir durum ancak yemeden duramıyorum :(
Çikolata en sevdiğim, tek sevdiğim şey.
Hatta çikolata yiyerek karnımı doyururum, oturup yemek yemek yerine 3 gofret yemek daha cazip geliyor :D
Evett bende böyleyim ama kilo almaktan çok korkuyorum napıcsm bilmiyorum
Bitter çikolata seviyorsan eğer bitter tüket. En azından kalp dostu :D
Evet her gün yiyorum ben çikolata yemezsem ölürüm ki😀
ama kilo almıyorum ben bilmiyorum niye öyle, ve tatlı türü çok yiyorum zaten bugünde canım pamuk şeker çekti ama alamadım😏.
Hergün olmasa da çoğu zaman yerim evet
çikolata her zaman yenmek isteyecek bir şeydir
ancak her çikolatanın özelliği aynı değil aynı kalitede olmuyor
bilindiği gibi çikolata isviçrede daha iyi yapılıyor
dünyada iyi çikolata yapan markalar var
onları yemek ister zaten insanların çoğu
ama hergün yiyebilirler mi yiyemezler
birçok şeyin yanında iyi gider çikolata
kahve şarap gibi içeceklerin yanında
pastalarda pudiglerde kullanılıyor iyi gidiyor
çikolata parçacılarıda çok iyi
Cevap
47Cevap
Şeker bağımlısı olmuşsun. Sen bedenine ne alırsan bedeninde o'na döner. Beyin vermeye alışılan şeye ihtiyaç duyar. Aylarca ekmek yemediğimi hatırlıyorum. Çikolata her zaman değil bazen tüketirim.
Gerçekten bağımlı oldum 2 gün yemedim bırakıyım artık dedik 3. Gün dayanamadım her dakika çikolata düşünüyorum ne yapıcam ben ya
Su ne kadar tüketiyorsun gün içinde?
8 bardak içiyorum hatta daha fazla
Suyuna tarçın ekle. Birde çok fazla çikolata krizine girersen bitter çikolata veya hurma yiyebilirsin.
Vücudun neye ihtiyacı varsa onu çekiyor canımız zaten. Ben yiyorum. Önemli olan bunlar olmadan bir hayat yaşamak değil önemli olan denge.
Çok fazla yiyorum yedikçe yiyesim geliyo napıcam ben
Duygusal açlık olabilir, bir terapiste danışmanızda fayda var. Bazı dönemlerde ben de öyle oluyorum çünkü.
Allahın HER günü muhakkak yerim bir çikolata bazen tatlı vs yabi topluyum biraz ama üzerine kilo almıyorum sürekli yediğini yakacak kadar hareketin olsun korkma yapıştır
Of evet her gün olmasa da gün aşırı ben de yiyorum migrene çok iyi geliyor sakinleştiriyor alışkanlık oldu 🥲
yediğim için zaten tam istediğim kiloda değilim. Zaafım var of birakiyorum zayifliyorum yiyorum aliyorum 😁
neden yiyeyim ki her gün. böyle saçma canım alışkanlığı olanlar da sağlığını düşünsün. vücudunuza yazık.
İnsülin direncine baktır şeker hastalihi genetik olur ondan uyanınca falan yamyamlar gibi tatlı çeker insanın cani
Pek yemem hata bı dönem yiyemezdim 68 kilo idim şimdi arara ara anlamsız şekilde canım cekiyor 82 kiloyum bu arada bu ara
Hergün çikolata yerim güne başlarken ve bitirirken yemek yemeyi unuturum ama çikolatayı unutamam bitter tercihim ama yoksa bulduğumlada yetinirim 😂
her gün yemem. malum yaş geldi geçiyor. bu yaştan sonra kolay harcanmıyor alınan kaloriler.
Her gün ya da gün aşırı Bitter Çikolata yerim. (Kahvemin yanında o da birkaç parça)
Marketlerde kaliteli Bitter Çikolata bulamıyorum o ayrı. Butik Çikolatacıdan aldım en son.
Yediğim en iyi bitter çikolata Lindt Excellence %99 idi. Kakao oranı ne kadar yüksekse o kadar iyi. Beyne faydalı olan da o.
Böyle darlarsanız yazmam şurada kendi kendimize de konuşamayacağız... Şehir, ne yazıyorsa odur.
Hergün mutlaka en az bi tane yerim. Kilo alma korkum yok çünkü ne yersem yiyim kilo alamıyorum.🙄
Bazen unutursam ya da canım istemezse yemem, ama görürsem canım çekerse ay yemiyim de demem.
Her gün yemem.
Belli bir yiyeceği sürekli yiyince dokunuyor. Alerji yapıyor.
30yaşı geçtikten sorja hergün yapmayın. Tecrübe ile sabittir 😁🤭
Neden
Öyle mi hiç haberim yoktu en güzel yaşlarım bu yaşlar desene. Zaten hayattan bikmisim bari çikolata istediğim gibi tuketseydim
Yok ben spor yapıyorum
👍👍
Her gün yersem karnımı ağrıtıyor, midem abur cuburlara karşı fazla hassas.
Bitter çikolata yiyorum. Kahvenin yanında güzel gidiyor.
Yok daha neler. Kilo almamak için değil. Her gün tatlı düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Dilimle o yediklerini böylece ölçü ve dengeyle tüketmiş olursun bugün şu kdr tuketecegim gibi vs.
Tatlıya pek düşkün değilim 😄 arada kahvenin yanında bazen çikolata yiyorum.
Tatlı şeyler çok yiyince midem bulanıyor ama regl zamaninda acayip canım istiyor.
Off bende yerim her gün 😭 ama napican can bogazdan gelir 😂
Yememek için direniyorum😄
Hergün günde üçkez😋çikolata hastasıyım 🍫
Bendee kilo alıyo musun peki
Hayır 😌
Aklıma gelirse bulursam yerim.
Açlık kan sekerinizi ölçturun.
varsa yerim kilo problemim yok
Her gün çikolata mı yenir kızım kafayı mı yedin
Hayır ama sıklıkla yerim ya
Soğuk havalarda iyi oluyo
Arada bir aklıma gelir