Merhaba…
Pizzayı nasıl yersiniz? En çok hangi çeşiti seviyorsunuz?
Pizzayı nasıl yersiniz? En çok hangi çeşiti seviyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mantarı bol olsun birde mısırı, siyah zeytin olmasın içinde sevmiyorum onu, onun yerine yeşil zeytin olsun ona bayılırım🤤. Pizza dediğin bol malzemeli olur.
Herşeyden olsun içinde 😹. Ben evde bir pizza yapıyorum var ya göktelen dikiyorum hamurun ortasına 😹.
Selamlar,
Pizza konusu benim için çok daha özel. Eğer bir film/dizi izleyeceksem muhakkak pizza yerim. Nedense bu olay benim için bir tür ritüel gibi oldu diyebilirim. Fakat kaliteli hamburgere de asla hayır diyemem.
Rica ederim 🙂
Tam bir pizza gurmesiyim diyebilirim. Pizza için en iyi malzeme kombinasyonu mozzarella peyniri, siyah zeytin, küp sucuk, kırmızı biber, sosis, kekik ve pizza sosu bence. İçecek olarak da tabiki cola..
Cevap
14Cevap
Dominos'un
Dominos Soslu Bol Malzemos
Dışarıda çok kalabalık değil ise elle, kalabalık ise çatal ve bıçakla. Bıçakla kesiyor, çatalla yiyorum.
Pizza favori yemeğimdir. Pizzayı kendim yaparım. Kalın hamurlu, bol malzemeli. Ama çok nadir yiyebiliyorum. Bu beni üzüyor
Kaşar pizza da olmazsa olmazdır.. Onun dışında pizza da mutlaka 🍄 olmalı, mantarsiz olmaz, tabi mısırı da 🌽 unutmamak lazım
Kalın hamur seviyorum. Malzeme olarak da peynir çeşitli ve mısırlı tercihim. Kaliteli malzeme kullandıklarını bilsem sucuk ve pastırmalı isterdim.
Dün yedim ve çok pişman oldum. Pizza kadar kötü bir şey yok. Bildiğin salçalı ekmek üstüne bir kaç tane mısır sucuk falan.
Sade soda veya kolayla yerim. En sevdiğim bol malzemeli karışık pizza.
Karışık severim. Bol malzemos falan :D
Pizza candır yaa...
Bol malzemeli karışık pizzayı daha fazla tercih ediyorum
Çok malzemeli sevmem genelde ya sade peynirli ya da sadece peynir-sucuklu severim.
Karışık ve ekstra peynirli seviyorum.
Karışık seviyorum ben içinde her şey olacak
sebzeli ve ekstra peynirli
İnce hamur içinde kaşar olacak
Karışık ve yanında coca cola.
Karışık
Seviyorum
Ayranla.
Tavuklu ballı hardalli
Yanında kola olsun da her çeşit yerim
Tam karısık
karışık