Heo selam KScanlar, bol enerjili bir soruyla geldim. Psikolojik midir yoksa gerçekten midir bilmiyorum ama cevizli sucuğu yiyince bir gariplikler oluyor. ^^ Öhhöm öhhöm neyse, fazla detaylandırmadan... Şu marketlerde satılanlar çok yavan oluyor be, üç ısırıktan sonrası bayıyor. Geçen gün Gaziburma'da satıldığını görünce almıştım. Bugün yine gittim aldım. :PPeki ya daha önce hiç yedin mi? Sever misin?
Cevizli sucuk sever misin? Gerçekten enerji veriyor mu?
Çok severim. Bi keresinde anam kaç kat yaptıysa artık bildiğin hıyar kalınlığında olmuştu. Yedikten sonra evde duramayıp meydana kadar koşmuştum. Çakallarla danstaki hikmete bağladım resmen. Enerji veriyor yani dikkat edin fazla yemeyin
Ayyy annemler yapmış evde geçen gün görüntülü aradılar beni içimde kaldı. Güzel yapıldıktan sonra çok severim. Ama bin farklı yerde yedim, Antep’de birkaç yerden alınan ve annemlerin yaptığı dışında güzel olana rastlamadım
Maalesef güzel yapan yer bulmak çok zor. Hele şu kuruyemişçilerde satılanlar aman allam felaket :/ insanı soğutur. Belki de o sebepten sevmiyordum. Neyse, evde yapıldığını bilmiyordum.
Yapılıyor ya, ama gerrrçekten iyi yapab bir yerden al ve dene bir kere. Vardır öyle Antep ürünleri satan baharatçılar falan. Ama geçen yılın ürünü olmasın, cevizi aşşırı çabuk acıyor
Bana da lazım enerji, azalmış enerjim.🤧 Yalnız niye o kadar çok yiyorsun, fazlası fazla enerji demek öhömm🥲 Afiyet olsun ben de çok severim çayla mükemmel gidiyor zaten.
Çok sevdiğim bir atıştırmalık değil. Sanırım benim sağlıklı olan şeylere alerjim var 😬 Sağlıklı beslenmeye karar verdiğim zamanlarda yiyorum ama. Afiyet olsun 🌸
Tabi ki enerji verir. Doğal şeker var içinde. Vücudunun enerji için ihtiyaç duyduğu glikoz. Rafine şeker de enerji verir ama bir süre sonra aniden yorar. Ayrıca cok tüketilmesi kronik yorgunluk da yapar
Şekerli şeyler bazı hormonları tetiklediği için mutluluk salgılıyor olsa da sanılanın aksine enerjı vermez. Aksine enerjiyi sömürür ve erken yorgunluk halini getirir.
Hıhı severim severim😻 Benimde bu ara niye her şeyi canım çekiyor 😭 hüğğ kilo alcam yaağğ Şimdi bundan olsa yarım saat çiğneye çiğneye yerdim, Biraz zor yiyorum bunu ama güzel bu lezzete değer.