Mesai başlar :) kendime güzel bir kahve yapmışken sizinde canınızı çektirmek istedim :) ne içiyorsanız için, Afiyet olsun :)

Afiyet olsun ☺️
Uyanir uyanmaz bir bardak su icerim daha sonra kahvemi yapip onu yudumlarken bahceye veya verandaya oturur kendime gelmeye calisirim🌸
Tesekkur ederiim ☺️
Rica ederim :)
Uyunınca önce 1 saat içerisinde olan zaman diliminde yarım lt su içtim. Şu anda çay içiyorum, kahvaltı da daha yapmadım
Günaydın 🌸
Günaydın :)
Cevap
12Cevap
Suyla başlar suyla devam ederim.
Merhaba…
Ben güne su ya da soğuk çay ile başlıyorum.
Su ile başlayıp kahve içiyorum sonrasında.. Mutlu keyifli günler..
Sizede :)
Su, çay ve kahve şu sıralar.
Eskiden su ardından aç karna direkt kahve içerdim şimdi yapamıyorum geç uyanmaktan kahvaltıya anca yetişiyorum.
Çay tercihim sabahları. Saat 11gibi Türk kahvesi. Saat 15 gibi filtre kahve şahane olur. Akşam yine çay olabilir.
Uyanır uyanmaz başucumdaki su ve çaysız olamaz. Kahve ilerleyen saatlerde tercihim...
Üniversite sınavına hazırlandığım sene her sabah aç aç gazoz içiyordum, o geldi aklıma 😂
Kış aylarında sabah bitki çayı biraz zaman geçince salep içerim
Çay içtim öğlende bir Türk kahvesi içerim.
Uyandıktan sonra önce su içmeyi tercih ediyorum, mide asidi dengeleniyor. Ardından sade bir filtre kahve günümü güzellleştirir. Afiyet olsun..
Kesinlikle bir kahve olmadan başlamam sonra gerisinde ne olduğu benim için pek önemli değil
Çay on numara olur sabah
İlle de çay ille de çay😬
Filtre kahve; demlenene kadar da soğuk su 😍
Limonlu su oluyor genelde
Çay , içimi sıcacık eden 😊
Su içerek başlarım sonrasında kahve
nescafe maalesef ki..
Çayı tercih ediyorum.
Çay önce kahvaltı sonra keyif kahvesi
Su ve sonra cay
her zaman kahve
Su ile