Yeme & İçme Brownie kurabiyelerim sizce nasıl görünüyor? terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Kurabiyenin en sevdiğim hali brownie olanı...Sizin en sevdiğiniz kurabiye çeşidi hangisi? Brownie kurabiyelerim sizce nasıl görünüyor? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Muhteşem gözüküyor. Nam nam gömmelik. 0 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim ☺️🌸 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, eline sağlık.Benim kurabiyeyle pek aram yoktur. Brownie kurabiyesi şerbetli bir kurabiye olduğu için onu seviyorum ama. 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Harika görünüyor, canım çekti.Şimdi çay yanı harika olurdu... 2 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Gel beni ye diyorlar.. Ellerine sağlık, nefis görünüyor 🌸 1 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzel gözüküyor ellerine sağlık şerbetli tüm kurabiyeler iyi oluyor genelde 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Cok güzeller.. Kac derecede yaptiniz? 1 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl 150 derece Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güzel gözüküyor ellerine sağlık. 0 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 553 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor hepsini bana verir misin 🙊🤤 2 0 Yorumla
souvenirxo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Harika görünüyor elinize sağlık 1 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eline sağlık dostum çok güzel görünüyorlar 🌹 1 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş. Afiyet olsun. 0 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl harika görünüyor canım 1 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
kafamçokkarışık11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Terazileri çok severim kurabiyelerini de sevdim 2 0 Yorumla
beyinsizsevmiyorum Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tarifini verir misin bende yapıyım hahajahshsh 1 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl 150 gr Tereyağı, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya,4 su bardağı un,5 yemek kaşığı kakao,1 çay bardağı pudra şekeri,1 yumurta. Şerbeti için ise 1 su bardağı su ve 1 su bardağı toz şeker. Afiyet olsun olsun şimdiden ♥️ Yorumla beyinsizsevmiyorum +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim 💖 ellerine sağlık Yorumla
Canımcanmm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık 0 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
rndmgrllk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl sen gel bir dd benim yaptığımı gör 😍😋 0 1 Yorumla terazininbiri +1 yıl Resmî varsa görmek isterim ☺️ Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Nefis gözüküyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Muhteşem gözüküyor. Nam nam gömmelik.
Teşekkür ederim ☺️🌸
Güzel görünüyor, eline sağlık.
Benim kurabiyeyle pek aram yoktur. Brownie kurabiyesi şerbetli bir kurabiye olduğu için onu seviyorum ama.
Harika görünüyor, canım çekti.
Şimdi çay yanı harika olurdu...
Gel beni ye diyorlar.. Ellerine sağlık, nefis görünüyor 🌸
Güzel gözüküyor ellerine sağlık şerbetli tüm kurabiyeler iyi oluyor genelde
Cok güzeller.. Kac derecede yaptiniz?
150 derece
Güzel gözüküyor ellerine sağlık.
Teşekkür ederim 🌸
Çok güzel görünüyor hepsini bana verir misin 🙊🤤
Harika görünüyor elinize sağlık
Teşekkür ederim 🌸
Eline sağlık dostum çok güzel görünüyorlar 🌹
Teşekkür ederim 🌸
Harika görünüyor
Kız seni alan yaşadı
Çok güzel olmuş. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim 🌸
harika görünüyor canım
Teşekkür ederim 🌸
Yarın gel ETİ'de başla...
Ay canım çekti
İyi görünüyor.
Muhteşem
Terazileri çok severim kurabiyelerini de sevdim
efsane görünüyor
Elmalı kurabiye severim☺️
Mükemmel
Tarifini verir misin bende yapıyım hahajahshsh
150 gr Tereyağı, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya,4 su bardağı un,5 yemek kaşığı kakao,1 çay bardağı pudra şekeri,1 yumurta. Şerbeti için ise 1 su bardağı su ve 1 su bardağı toz şeker. Afiyet olsun olsun şimdiden ♥️
Yaa çok teşekkür ederim 💖 ellerine sağlık
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🌸
gerçekten çok iyi..
sen gel bir dd benim yaptığımı gör 😍😋
Resmî varsa görmek isterim ☺️
Nefis gözüküyor
Guzel gorunuyor
Olsa da yesek
Güzel
Abla çok şirin
Süper