Yeme & İçme Akşam kahveleri içildi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sade orta şekerli siz nasıl içersiniz? Ben sade severim. 🥰 Akşam kahveleri içildi mi? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba…Ben bol şekerli içerim bugün içmedim aşırı derecede fala taktım bu aralar o nedenle biraz içmem gibi😊 1 0 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Türk kahvesi sade severim :) Ama filtre kahveyi daha çok tercih ediyorum genelde :) 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 703 cevap paylaştı. Hemde duble kulplu bardakta içildi oohhh mis 😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun 😌 Yorumla gacar4886 +1 yıl Teşekkür ederim sana da 🤗 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öğlen içtim, akşam içmeyeyim uykum gelmiyor 😄 2 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı. Kahve sevmem 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çaylar içildi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba…
Ben bol şekerli içerim bugün içmedim aşırı derecede fala taktım bu aralar o nedenle biraz içmem gibi😊
Türk kahvesi sade severim :) Ama filtre kahveyi daha çok tercih ediyorum genelde :)
Hemde duble kulplu bardakta içildi oohhh mis 😊
Afiyet olsun 😌
Teşekkür ederim sana da 🤗
İçmeye devam ediliyor
Öğlen içtim, akşam içmeyeyim uykum gelmiyor 😄
Kahve sevmem
Çaylar içildi
Ben sekerli