Ne zaman yaprak sarması yapsam kararıyor bir türlü ne yapacağımı bulamadım. Yaprağın kararmaması için ne yapabilirim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yaprakları dizdiktan sonra limon dilimlerini ince ince yapın ve üzerine kullanmadığınız diğer yaprakları serin kapak gibi olsun üstüne onundan üstüne ağır bir tabak vs koyun öyle pişirin hem kararmayacak hemde yapraklarınız açılmadan çok güzel pişecek
Limon asla kullanma limonu iç malzemesine istediğin kadar koyabilirsin ama üzerine dilimlediğin limonlar yaprağı karartır onun yerine limon tuzu da koyabilirsin...
Cevap
7Cevap
Limon kullanmanız gerekiyor.
Limonu bulgur pilavına bile birazcık eklerseniz pilavın rengi açık renk olur.
Tencerenin üstüne yarım limonu halka halka dilimleyip, üzerine de bir tabak kapatıp öyle pişirmeye başlayın.
Bu işlem hem sarmaya aroma verecek hem kararma ihtimalini ortadan kaldıracak hemse sarmaların dağılmasını engelleyecektir.
Sarmaları sarmaya başlamadan önce muhakkak pirincinizi suda bekletin.
Ayrıca pişince sarmalarınızın parlak ve leziz gözükmesi için tencerede üzerine birazcık zeytinyağı gezdirebilirsiniz.
Tencerenin en altında bulunan sarmaların zarar görmemesi içinse tencerenin dibine yapraklardan bir zemin oluşturun.
Afiyet olsun. 🌹
Selam,
Limonu yuvarlak ince dilimler halinde kesip asma yapraklarından yapılan sarmaların olduğu tencerenin en üst kısmına birkaç dilim diziyoruz. Bir de pişme dakikasını iyi tutturmak için iyice öğrenin.. Aşırı da pişmesin, az pişip çiğ de kalmasın...
Teşekkürler...🦄🍀❤️
Üzerini yaprak ile kapat. Birde cinsinden de olabilir manitanın yaprağı altin gibidir ama tokat in yaprağını sevmedim mesela
Soğumadan kapağını açınca kararıyor. Açarsan da hemen kapa son hız 😄
Limon kesip üzerine koyun hem lezzetli yapıyor kararma da olmaz
Yaprak sarmasinin yapragi ne yapragi. Neyden yapiliyor.. Ne yapragi yani.
Sarmaları dizmeden altına yırtık yaprakları koy üstüne de limon dilimleri koy ama yapraktan da olabilir
Üzerine yeşil sprey boya sıkılmalı.
Limon kararmayı engeller
Limon kesip içine koyabilirsin
Limon bir çok şeyi beyazlatıyordu:)
limon kullancaksin
pilav içinde kullanıyoruz daha parlak olsun diye limonu
Fazla pisirip yakma
Limon at
Üzerini yaprak ile kapat onun üstüne de limon koy
Limon güzel olur.
Canım çok çekti
Hersekilde karariyo