Yeme & İçme Viski sek içilir mi acı olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yanında ne yenir afskak Güncellemeler+1 yıl @dostoviski gibi içiyorum dağılın hahaha 😂😂 Viski sek içilir mi acı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Anlık benim gibi yap dik kafana 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende bağışıklık kazanmış çok sert fakdbs😂😂 Yorumla Dostoviski +1 yıl Alışırsın Yorumla Soran +1 yıl Limon okudum ama nette olur mu ki? Yorumla Dostoviski +1 yıl Dilimle bir iki ğzının tadi değişir. Yorumla
üyeismidetayda Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İlk bardak sek olsun sonra redbul ile tüket iyi olur. Çikolata ve meyve iyi olur. Ben sek ve sade soda ile içiyorum. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Zaten SEK içmek marifet yanına bitter çikolata yarım muz dilimlenmiş viski yudumlayıp soda içilebilir 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Birazdan görürsün sen seki, filler beyninde horon teptiğinde anlarsın 😂 0 0 Yorumla
m_s_84 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Ben önceden iciyordum chiways ın içimi yumuşak sek içmeye uygun.. Ama 3 yildır icmiyorum No alkol.. bence hic heves etme 0 0 Yorumla
fairytale88 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sekte içilir de beni öyle sarmıyo çikolata yiyebilirsin 0 0 Yorumla
PARS1910 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Viski aek içilir yanında çikolata sonrası zaten yatakta biter :) 0 0 Yorumla
gecees Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İçeceksen sek iç zaten. 1 1 Yorumla weturka721 +1 yıl Başka tadı çıkmaz demi Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Cola ile yumuşatabilirsin ya da soda 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl TC kizi yeni seyler denemeye karar verir shsjshaha 1 4 Yorumla fairytale88 +1 yıl Baya komikti :) Yorumla asosyal_berduss +1 yıl İcten bir tesekkur birakiyorum ☺️ Yorumla fairytale88 +1 yıl Hıhım tamam Yorumla asosyal_berduss +1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla
megastarçocuk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl aaaaaa viski balli içilir.. balli jack daniels 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Anlık benim gibi yap dik kafana
Sende bağışıklık kazanmış çok sert fakdbs😂😂
Alışırsın
Limon okudum ama nette olur mu ki?
Dilimle bir iki ğzının tadi değişir.
İlk bardak sek olsun sonra redbul ile tüket iyi olur. Çikolata ve meyve iyi olur. Ben sek ve sade soda ile içiyorum.
Zaten SEK içmek marifet yanına bitter çikolata yarım muz dilimlenmiş viski yudumlayıp soda içilebilir
Birazdan görürsün sen seki, filler beyninde horon teptiğinde anlarsın 😂
Ben önceden iciyordum chiways ın içimi yumuşak sek içmeye uygun.. Ama 3 yildır icmiyorum No alkol.. bence hic heves etme
Sekte içilir de beni öyle sarmıyo çikolata yiyebilirsin
Viski aek içilir yanında çikolata sonrası zaten yatakta biter :)
İçeceksen sek iç zaten.
Başka tadı çıkmaz demi
Cola ile yumuşatabilirsin ya da soda
Çikolata yerim ben BİM çikolatası
Elma cerez sek içme redbull al
Ebeni tersten gorursun
Viski dediğin sek içilir
TC kizi yeni seyler denemeye karar verir shsjshaha
Baya komikti :)
İcten bir tesekkur birakiyorum ☺️
Hıhım tamam
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Ne bileyim hiç içmedim
aaaaaa viski balli içilir.. balli jack daniels
Soda ile karıştırıp iç yanında da çikolata ye
Sek iyi.. yanında çikolatan olsun sütlü
Sek içemiyorsan sade soda ile yumuşatabilirsin.
cikolata yenir
Yanında çikolata
Acı oluyor
Sek acı olur