bende çok seviyorum ama kaloorisi çok yüksek ve bu sebepten gelsin kilolar, yağlanmalar ve buna bağlı ama spora başlamam lazım tripleri, yağ yakalım, kiloları verelim, sağlıklı beslenelim, yememize içmemize dikkat edelim derim :) çünkü yağ yakmak kilo vermek büyük problem
Çikolatanın en sevdiğim hali Genellikle bitter severler çoğunlukta Ama acı geliyor bana bitter Antep fıstıklı ve beyaz çikolata favorim Tadı hem diğer çeşitlere göre daha hafif geliyor bana.
Ben dünya lahana gününü bekliyorum.. Nasılsa ardından yaprak sarma günü gelecek... Ocağın ikinci haftası ise dünya gocuk giyme günüymüş. Nasıl bir gocuk alsam onu düşünüyorum
Çikolatalar genelde kahverengi oluyor ve çok kişi tarafindan beğeniliyor. Şimdi beyaz çikolata sunumu yapılmış; bakalım daha hangi renkleri sizlere sunulacaktır.
Hayır sevmiyorum çünkü çikolata tadı almıyorum. Daha çok aldığım krema tadı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ama şu an regl yim bu yapılır mı 😔 kapıma bir çift beyaz çikolata paketi koyun lütfen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yarın da günlerden 23 eylül 2021 perşembe benim mastürbasyon günüm şimdiden kutlu olsun (!)
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
hatta lise de ki erkek arkadaşlarımla amuda kalkarak dışkı yapma ve işeme yarışması düzenleme törenimizin ilk günü arkadaşlar bende uydurayım bir şeyler o zaman