Tüm çikolataları bisküvileri yeniliyorlar zaten berbat oluyor. bu caramio yu bende annemde çok severdik.. artık yiyemiyoruz. Okadar berbat hale getirmişlerki, güya yenilik yapmışlar, içinde bir koku var, esans. Pis kokuyor tövbe yarabbim günaha giricem.. nedir bu yenilik merakı.. hiçbirşeyin tadını eskisi gibi bırakmadılar.. 🤷♀️çöpe attım iyi mi oldu🤦♀️
Allah aşkına ya bak Allahın adını verdim şu güzel çikolataya ne yaptılar, tadı neden eskisi gibi güzel değil?
Pahalılıktan şikayet edildiği için bunlar hep böyle.
Ülkede ekonomik bir kıriz var ama baştakiler inkar ediyor. Sanki bütün suç firmalarınmış gibi. Firmalarda asıl bu işi güzel yapan malzemeyi tedarik etmekte zorlanınca çözümü kendilerince yaptıkları karışımlarla vs çözmeye çalışıyor. Alın size ucuz diyorlar.
Halk şikayet etmek konusunda cidden çok başarısız. Herkes sussun demiyorum ama gösterilmesi gereken tepkiyi yanlış yerlere gösteriyoruz.
Bişey kokuyor içi. Deterjan gibi sanki bi esans. Yumoş vernel olur ya hani. Onu yiyormuşum gibi hissettim midem bulandı. Attım. Yenilik yapıcaz diye iyice mahvettiler herşeyi