Yeğenim Eti Puf hastası, her markete gittiğimizde bütün çeşitlerinden aldırıyor mutlaka ama benim aklıma takılan bir şey var; bu Eti Puf'un üzerinde ne var tam olarak, şeker mi, çikolata mı, şeker hamuru mu ne?Eti Puf
Eti puf hastası olmayan yoktur diye düşünüyorum :) Çünkü çok tatlılar ve herkesin damak zevkine uygun seçeneği bulunuyor. Benim sevmediğim bir seçeneği yok diyebilirim :D Hindistan cevizlisini de, renklisini de, kakaolusunu da çok seviyorum.
Eti pufun üzerinde ne var?
Eti pufun üzerinde ne var?
Eti pufun üzerinde renkli pasta süsleri bulunuyor, kakaolu seçeneğinde bu süsler sadece kakaoludur. Marketten alacağınız zaman renkli granül diyebilirsiniz, ilgili reyonu size göstereceklerdir.
Renkli granül neyden yapılıyor?
Renkli granül neyden yapılıyor?
Renkli granülü evde kendiniz de kolayca yapabilirsiniz. Bunun için sadece iki malzemeye ihtiyacınız var: Haslanmış nohut suyu ve pudra şekeri. 1 su bardağı pudra şekerini derin bir kaba koyun ve üzerine 7-8 yemek kaşığı haşlanmış nohut suyu ilave edin. Akışkan bir kıvam alana kadar karıştırın. Elde ettiğiniz renk beyaz olacaktır. Farklı renkler için elde ettiğiniz karışımı ayırıp üzerine sıvı gıda boyası ekleyebilirsiniz. Karışımı sıkma torbasına alarak yağlı kağıt üzerine ince çizgiler halinde sıkın. Kuruması için 1 saat bekletin ve hazır :) Dilediğiniz gibi kırıp süs yapmak için kullanabilirsiniz.
En İyi Cevaplar