Yeme & İçme Geceleri patates kızartması yer misiniz? mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Canım isteyince kalkıp patates kızarttım 😅Temsili foto 😍#mervesevgi1 <3 Geceleri patates kızartması yer misiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Nası yapıyorsunuz bu enerjiyi bu neşeyi nerde buluyorsunuz ya ben kek kesmeye üşeniyorum jxjdjd Yapan olursa yerim, afiyet olsun 🧚♀️ 1 1 Yorumla mervesevgi1 +1 yıl Teşekkür ederim.Bazen kafama estiğinde yapabiliyorum öyle şeyler :) yoksa geceleri bende çok üşengecimdir :)) Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Gece yemeklerini zorunlu olmadığım sürece yemiyorum 1 0 Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bazen canım çekiyor. Neyse ki kalkıp yapamayacak kadar üşengecim 1 0 Yorumla
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Olsa yeriz valla ama kilodan dolayı yanaşamıyoruz. :( 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Her zaman olmasa da bazen yapip yiyorumm... 1 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Ohhh afiyet olsun 😋 1 1 Yorumla mervesevgi1 +1 yıl Teşekkür ederim :)
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet yerim :)) 1 0 Yorumla
vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Yiyemem dokunur 1 0 Yorumla
21inciRiçhırd Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kilo yapar 😑 1 3 Yorumla mervesevgi1 +1 yıl Evet o yüzden fazla değil bir kaç dilim yedim sadece:) Yorumla 21inciRiçhırd +1 yıl Afiyet olsun Yorumla mervesevgi1 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Nası yapıyorsunuz bu enerjiyi bu neşeyi nerde buluyorsunuz ya ben kek kesmeye üşeniyorum jxjdjd
Yapan olursa yerim, afiyet olsun 🧚♀️
Teşekkür ederim.
Bazen kafama estiğinde yapabiliyorum öyle şeyler :) yoksa geceleri bende çok üşengecimdir :))
Gece yemeklerini zorunlu olmadığım sürece yemiyorum
Bazen canım çekiyor. Neyse ki kalkıp yapamayacak kadar üşengecim
Olsa yeriz valla ama kilodan dolayı yanaşamıyoruz. :(
Gece yemem kilo alırım
Tabikide yerim kescaba bandir ye 😋😋😋
Patates kızartmam ya zor gelir :D
Gece yiyemem ya sabah iyidir.
Her zaman olmasa da bazen yapip yiyorumm...
Ohhh afiyet olsun 😋
Teşekkür ederim :)
Kizartan olursa yerim affetmem
yemem ben
Olursa hayır demem
Evet yerim :))
Canim cektiyse neden olmasin
Yiyemem dokunur
Hayır , kilo..
Hayır yemem
Oh benim için de ye
Ne bulursam yerim
Yok ben erinirim.
Yapma bunuu
Üşenirim ama isterim
Olur olur yeriz
Üşenirim yapmaya
Yemem.
Kilo yapar 😑
Evet o yüzden fazla değil bir kaç dilim yedim sadece:)
Afiyet olsun
Teşekkürler
Her türlü yerim
Olursa yerim
Elbette çok severim