Bizim grupta bir arkadaşımız salata yiyor her buluşmada. Biz 4 kişi hamburger gömerken o salata yiyor. Resmen zulüm. 😂 nasıl doyuyor anlamıyorum.

Evet salatayla gayet de doyabiliyorum. Hatta çoğu akşam sadece salata yerim. Aslında içine koyulan malzemelerle doyurucu ve harikulade lezzetlere dönüşebiliyo. Ton balık , haşlanmış tavuk , peynir vs. değişik soslarla birlikte gayet keyif aldığım öğün oluyo.
Merhaba 🖐 hayır salata ile doymam diyet yapanlar genellikle tüketir ama yersem de ağır besinlerle beslenirim. Doğal beslenerek Sağlıklı ve mutlu kalın 🙏
Cevap
19Cevap
Salata tek yerken midem çok bulanıyor benim ya. Biraz daha kendimi zorlarsam bir süre sonra kişneyeceğimi falan düşünüyorum 😬 Türk mutfağının lezzetlerinden kendimi neden uzak tutayım ki. Harika yemeklerimiz var... Denedim yine de bir dönem ama salatalık. Yiyerek diyet yapmak hiç bana göre değil. On tabak salata da yesem karnım doymaz , doymayı geçtim dediğim gibi ilk tabaktan midem bulanır.
Ekmek olmazsa doymayanlardanım salata severim ama hep elim ekmeğe gidiyor ama bazen ekmeksiz yediğim oluyor.
Tam doyurmuyor ama salata bence tek başına yenecekse bile diyetlerde tercih edilmeli. Öbür türlüsü tam bir sıkıntı diyorum
Mümkün değil ayrıca sağlıklı da değil. Protein , karbonhidrat ve yağ ihtiyacını almak lazım yoksa vücut direnci düşer.
Salatayla doyan cindir. Salatayı öğün yaptığımı hatırlamıyorum hiç. 😂
Salata yemek gelene kadar insanların ağzı bos kalmasın yemege ön hazırlık olsun DİE verilmiyormuydu
Salataya göre değişir. Tavuk, balık, etli falansa mümkün ama düz çoban salata ile nasıl doyam yahu
Hayatta doymam, gerçi onca yediğim şey nereye gidiyo hala anlamış değilim.
Salatayla doyarım elbette ama mesela tavuklu ton balıklı falan olursa😬
3 adet hamburger olmazsa doymam. Salata da olsun. Yemek saati altıdan önce olsun, anlaşalım 🙂
Valla salatayla doymam gerekirse bir tencere olmalı ben hayatta doymam doyamam
Asla doyamam nasıl doyuyorlar bir salatayla anlamıyorum 😅
Size karşı öyledir. Eve gidince kendine ziyafet veriyordur.
Doyarım ama koca bir kase olursa anca. Ayrıca öyle bir ortamda asla salata yemem 😅😅
Ben de dışarda yiyemem. Anca kahve en çom salata yanında bir dilim ekmem tamamdır. Yorar beni yemek.
Salata doyuran bir şey değil ya severim ama ortamda hamburger varsa asla salata yiyim diyemem
Salataya bayılıyorum bende… Sürekli değil ama bazen ögünlerde tek tercihim olabiliyor
Ben sabah kahvaltı bile yapmıyorum doyurmuyor diye benim kahvaltım yemeklerden oluşuyor 😂 kaldı ki salata 😂
Olummmm ben diyette olduğum hafta günlerce sadece salata yediğimi biliyorum 🥺
Doktorum ekmekten cok yesik sebze meyve ye dedi gayet sağlıklı aksine
Sadece salatayla doymuyorum sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum.
5-6 öğün yiyorum her öğünümde salata var sadece minarel ihtiyacımı alayım diye yiyorum
Salataya doyuyorum ama salatanın tadını sevmediğim için salata yemiyorum.
Bu ara yemek yemiyorum pek
Çoksa evet ama pek tercih etmem
Doyarım tavuklu falan olursa
Asla doymam ekmeksiz yemek yemem
Çok aç değilsem salatayla doyuyorum.
Yakın zamanda bende aynısı olacağım
Salatayla doyanın kendine saygısı yoktur dnfgkd
Icinde baklagil varsa doyarim
İçinde protein yoksa doymam
Doyamam valla
Doyarım
Evet :)