Yeme & İçme Bu cipsi sevmeyen var mı? minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu cipse bayılmayanda ne bileyim 🤷♀️Ben bu cipsseee bayılıyorumm.. Evet evet kumpirii bitirdim 🤭🤤🤗Bu cipsii sevmeyen var mı? Bu cipsi sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Dahlia_ Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Her ne kadar da uzun süredir yemesem de seviyorum bu cipsiyi yanında kola ya da soğuk çayla güzel gider. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyyy çok sağlıksız nasıl yiyosunuz böyle şeylerii midem bulandı 1 2 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Cok seviyorum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım eskiden bende çok yerdim ama mideme dokununca bıraktım sendee bırak yaa daha gençsin Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl en sevmediğim cips çeşidi ama sen seviyorsan artık en sevdiğim oldu 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu sevilmez olur mu hiç 😍 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım çekti ya diyetteyim ama 😒 1 2 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Senin içinde yiyorum o zaman 🤭🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ye ye 😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Ben sadece ketcaplı severm 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. ohh yarasın ne diyelim başka :) 1 0 Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 391 cevap paylaştı. sevilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her ne kadar da uzun süredir yemesem de seviyorum bu cipsiyi yanında kola ya da soğuk çayla güzel gider.
Iyyy çok sağlıksız nasıl yiyosunuz böyle şeylerii midem bulandı
Cok seviyorum :)
Aşkım eskiden bende çok yerdim ama mideme dokununca bıraktım sendee bırak yaa daha gençsin
en sevmediğim cips çeşidi ama sen seviyorsan artık en sevdiğim oldu
Bu sevilmez olur mu hiç 😍
Canım çekti ya diyetteyim ama 😒
Senin içinde yiyorum o zaman 🤭🤷♀️
Ye ye 😂😂
Ben sadece ketcaplı severm
Cipsin her türlüsüne aşığım
ohh yarasın ne diyelim başka :)
sevilir
Tadı müthişşş
Evet, bayağı iyi.😀