Eyy selam KScanlar, eskiden çiğ köfteciler, ''abim, nar ekşisi ister misin'' diye sorardı. Şimdiler ise ise ''cips ister misin'' diye soruyor. Hiç gerek olmadığını düşünerek yemedim. Yakında çikolata falan dahil ederler diye çekiniyorum.Peki ya sen çiğ köftende doritosu tercih ediyor musun? Sizce yakışır mı?
Çiğ köftede yeni dönem: Doritoslu Dürüm yer misiniz?
Çiğ köfte yiyemiyorum, midemi bozuyor. Zaten hoşlanmıyorum görüntü ve kokusundan. Cips türevlerini de , elhamdülillah, sanırım 10 yıldan fazla zamandır tüketmiyorum.
O açıdan bana hitap etmiyor, bu tip '' trendy '' adı altındaki uygulamalara da gülüyorum...
Düşündüğüm zaman hiç hoşuma gideceğini sanmıyorum ama bazı lezzetler sürpriz yapabiliyor ve beklemediğim şekilde damak zevkime hitap edebiliyor. Yalnız şimdi hatırladım da ben hiç çiğ köfte yemedim ki. :-D
Çiğköftenin içinde domates bile tercih etmeyen ben, doritosluyu düşünmek bile istemiyorum. 🤢 Benim tercihim olmaz, yemem. Farklı tatlar yaratalım diye, bilmiyorlar ki nasıl saçmalasınlar.
herkes kendi ürününü satma peşinde bunun içinde ne yapsakta dikkat çeksek diyorlar günümüzde kendini salak duruma sokmak ya da saçma sapan şeyler ortaya çıkarmak dikkat çekince ortaya böyle şeyler çıkması şaşırılacak birşey değil
ben evde kendim yapıyorum. uzun zamandır dışarıdan almadım. ailecek severek yiyoruz. içine nar ekşisi, biraz mısır, turşu, marul koyuyorum. ayyy ağzım sulandı... canım çekti...
Doritos sevmem. Dönere de yakışmaz, aslında hiç bir cips yakışmaz. Lise de bir arkadaşım ekmek arası baharatlı çubuk yiyordu. Ona benzemiş. Ne yapacaklarını şaşırdılar😒