Gece kahvesi içer misiniz?

Sizce ben "kahve uykumu kaçırıyor" diye bütün gün kahve içmeyip gece kahve yapmış mıyımdır? 

İçmem çünkü gece bir kahve uykumu kaçırıyor resmen. Sabah veya gündüz içtiğimde keyifli geliyor ama akşama doğru uzak duruyorum. Ama çok nadir gece oturmuş sohbet ediyorsak bir türk kahvesi içtiğim olur.
Cevap
50Cevap
En sevdiğim fincan takımı bu.😍
Eğer ise gitmeyeceksem içerim uykum kaçsa da sorun olmaz onun dışında tercih etmem afiyet olsun. 🌸
Gece kahve içmem şarap içerim daha erotik sjfjsdksflf madem sapık olduk hakkını vereyim ahahah.
.
Kahve ıyku fakan kaçırmıyor.
Bu Türk kahvesi Brezilya Rio Minastan gelen dandik kahvelerden aşırı kavurararak yapıyorlar.
Bu da kafeninin çok azalması anlamına geliyor.
Tamamen psikolojik.
.
Türk kahvesi gece mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor ama iced latte ya da iced americano içiyorum genelde akşamları. Ama tabii çikolatalı veya ballı süt idealim ^^
Hem de çok severim 🤎hele birde güzel bir sohbete eşlik edecek bir kahve ise bu kahvenin güzelliğine güzellik katar. Afiyet olsun
Canım çekti kalkıp yapmaya da üşenirim şimdi neyse size afiyet olsun :)
Kahve uyku kaçırmaz ki aksine içince mutlu olduğumuz için daha çok uyku getirir.
Hayır içmiyorum sadece gece değil normal zamanlarda da pek tükettiğim söylenemez..
Bence yapmışsındır. Gece içemem uykudan ziyade gün içinde içmeyi tercih ederim alışkanlık meselesi.
Gece yapılan şeyleri daha çok seviyorum, bu yüzden kahve içmek de buna dahil. ☺️
Kahvenin uykuya bir etki edilmediği kanıtlandı dert etme kahve takımları güzelmiş amaaaa
Uyumamam gerekiyorsa içerim yoksa benim yuhum çok kıymetlidir kaçırmayı istemem 😂
İçerimde yalnız fincan takımı harika aynısının bi benzer modeli bende de var 🖤
Kahve hep içerim sadece Türk kahvesini pek tuketmiyroum
yapan olursa içerim hayatım boyunca anca 3-4 kez kendime kahve yapmışımdır ( misafir olduğu zamanlar hariç )
Sabah ikindi öğle akşam üstü akşam gece bana fark etmez yeter ki bir fincan sade Türk kahvesi olsun. O yoksa filtre kahve de olur.
Sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce kesinlikle koyu türk kahvemi yapar içerim
Günde 3 öğün içiyorum, sonuncu yatmadan öncesi inş kahveyi sevdiğimden ötürü çarpıntıdan ölmem
Kahveyi çok severim çokta içerim ama gece içmem kafeine karşı aşırı duyarlılığım var uyuyamam
Kahve bence en güzel 5 6 gibi arkadaşlar veya sevgiliyle saran bi sohbet eşliğinde içiliyor
8 den sonra asla kahve içmem :) gündüz içerim daha çok
İçerim bana etki etmiyor
Kahvenin saati olmaz ben her daim içebilirim
Kahve içmem sevmiyorum
belli saatten sonra hiç bir şey içmem yemem
Günde 2 kere saati yok
saate bağlı değilim yapılırsa içerim kendim aramam
Erken yatmayı seviyorum. O yüzden akşam bile kahve içmem.
İçmezsem uyuyamıyorum bende ters tepkime yapıyor
Mideyi yakar aman aman dikkat edin
Evet genel olarak içerim
Yediden sonra su dışında bir şey yeyip içmiyorum.
Ben kahve sevmem, ama kışın içilir.
Yok ya sbaah icelim gece uykum kaçıyor
Arada içerim her gün değil
Kahve için erken daha 😄
İçerim ve de çok severim, gündüzden daha iyidir
Anacuğumla içtim bu gece.
Benim çok ihtiyacım var sade bir kahveye
Evet içerim her gece mutlaka.
Cıks pek gece kahvesi içen biri değilim 🤨
Gece birası şu an yudumluyorum 🍺
Tam şu an içiyorum. Çok severim.
İçmemeyi tercih ediyorum, içersem uyuyamam.
Gece Kahvesi İçmem Tabikide Gece Kolası İçerim
Gece kahvesi değilde, bi gece çayı içerim 😅
Evet içerim afiyet olsun.
İçmem zaten uyku düzenim yok hepten çöp etmeyeyim
Az önce içtim afiyet olsun size de❤
Hayır geç vakitlerde kahve içmiyorum.
Fincan on numara bende de var aynisi :D
Yaparsan evet
Bana kahve hiçbir etki yapmıyor içerim sorun olmaz
Evet ama türk kahvesi değil, nescafe👌
Şu an Semaver çayı içiyorum
Pek icmem, uykum kaçar