İll defa alkol kullanacağım ve açılışı viski ils yapmak istedim
Nedir bu viski nasıl içilir bilen biri yok mu?
Nedir bu viski nasıl içilir bilen biri yok mu?
Viskiyi az köy bardağa üzerine o koyduğunu iki katı kadar sade maden suyu ilave et, yanına çikolata ve kuruyemiş meze olarak kullan. 2 duble içtikten sonra hemen oturduğun yerden kalk, tuvalete git ya da hareket et, tam sarhoş olmadıysan hareket ettikten sonra vuracak kafana. Bir duble daha içersin o kadar daha içme. Olduğun yerden kalkamazsin.
Peki votka içinde aynısı olabilir mi
Viski iç hareket etmezsen carpmaz. Hareket edince birden çarpar, ayağa kalkamadan yere düşersin. Onun için bir veya 2 duble ictinmi hareket et. Ne kadar çarptığını anlarsın ve bırakırsın içmeyi. Votka da 1 duble koyuyorsan bardağa , bir dublede vişne suyu koy, en iyi vişne suyuyla içiliyor. Onun yanında meyve ve kuruyemiş iyi gider. İçtiğin gibi ikisinde de ilk önce, meyve ya da çikolata ye ağzının tadi düzelsin. Sonra tuzlu çerez ye, o da mideni rahatlatır kusmani engeller.
Votka içerken otururken de çarpar, sadece viski de o özellik var, baştan carpmaz , hareket etmenle çarpar.
Çok teşekkürler :)
Kola falan demişler sakın. Tadını kötü yapıyor. sade maden suyu en iyisi.
Cevap
9Cevap
Sakın. Aceleci davranıyorsun. Miller iç. Alkol oranı az ve hafif bir biradır. Yavaş yavaş içersin
Keyif almak keyfini yaşamak istiyorsan yavaş yavaş ve yudumlayarak iç kesinlikle yanında ağzını tatlandıracak meyve ya da çikolata olmalı.
Meyve suyu ile karıştırılarak içilir mi?
Başlanmaz ben başladım çok ağır gelmişti daha hafif başlamalısın He yok içerim dersen de az iç öncesini sonrasını düşün derim
Başlanmaz ben başladım çok ağır gelmişti daha hafif başlamalısın He yok içerim dersen de az iç öncesini sonrasını düşün derim
Az içebilirsin suyla karıştırıp ama istersen viskili çikolata da yiyebilirsin önce 😂
bira, şarap filan iç boşver viskiyi
Biranır tadı iyi değil diyorlar amacım sarhoş olmak değil tat merakım var
Teşekkürler :) deneyeceğim
Fazla ağır olur bira al önce
Başlangıç için acı ve ağır gelebilir
Peki neyle başlayabilirim
İlk etapta hafif bir kafa yapacak bir önerin vardır umarım :)?
içilir yavaş yavass
Sek mi iyidir yoksa başka içecekle mi
ilk kez içeceksen kolayla başla iyi gelir
Teşekküler :)
rica ederimmm
Kötü çarpar
Volim iç
Kaliteli başlıyosn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?