Yeme & İçme Şu an en çok ne yemek istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soru yukaridaaaaaaaaaa Güncellemeler+1 yıl Niye bu kadar azgınsıniz lan Güncellemeler+1 yıl Ohaa kendiminkini soylemedim benim ki de pogaca sanırım Şu an en çok ne yemek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Pizza ve tantuni arasında gidip geliyorum. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Canım bir şey yemek istemiyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zükk 4 15 Yorumla irresistible00 +1 yıl Güzel Yorumla Armen115 +1 yıl Çikolata soslu sever misin Yorumla 34blackk35 +1 yıl Helal acik acik en iyi cevap:)) Yorumla benyoğom +1 yıl Anasını yediklerim bu nasıl bir yokluk memleket bitmiş. Piyasa bitmiş. Böyle kız mız düşmez yarrağ yedik yurtdışına gitmek şart oldu Yorumla Soran +1 yıl @benyoğom cok igrenccler kankaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @benyoğum ben zaten yurtdisindayim bebegim Yorumla benyoğom +1 yıl Arada benimde sapıttığım oluyorda bu ne birader. Komikte değil. Hani troll yollu esprili birşey yazarsın anlarım ama mide bulandırıcı harbiden. Yorumla benyoğom +1 yıl Beni de al la yanına nolur 🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl @benyoğom aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az önceki kaldirilan soruna bakilirsa baya sapitiyon 😁 Yorumla benyoğom +1 yıl Aaa sen görebiliyor musun onları. Vay be 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzerine tiklamistim uyari geldi 😂😂😂😂😂 Yorumla benyoğom +1 yıl 🤦♂️🤦♂️ haha. Absürt birşeyde sormamıştım halbu ki. Soru başlığı yetersiz diye kaldırmışlar bende iyi bok yediniz diye cevap yazdım 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sagol merakim gitti 😂😂 bende dedim niye kaldirildi ne güzel cvp yazicakrim 😅😅😅😅 Yorumla benyoğom +1 yıl Sen soruyu görmüş müydün? Yani hatırlıyor musun soruyu Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İçli köfte 0 0 Yorumla
Hellokittybabesgot Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Erkek 1 2 Yorumla 1sohbetci +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Hellokittybabesgot +1 yıl @1sohbetci nerdee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Domates soslu patlıcan kızartması
O kadar açım ki. Hiç fark etmez
Canım tatlı çekiyor ne olursa artık.
Pizza ve tantuni arasında gidip geliyorum.
Herkes azmış ben durulayım bari
Canım bir şey yemek istemiyo
Zükk
Güzel
Çikolata soslu sever misin
Helal acik acik en iyi cevap:))
Anasını yediklerim bu nasıl bir yokluk memleket bitmiş. Piyasa bitmiş. Böyle kız mız düşmez yarrağ yedik yurtdışına gitmek şart oldu
@benyoğom cok igrenccler kankaa
@benyoğum ben zaten yurtdisindayim bebegim
Arada benimde sapıttığım oluyorda bu ne birader. Komikte değil. Hani troll yollu esprili birşey yazarsın anlarım ama mide bulandırıcı harbiden.
Beni de al la yanına nolur 🤦♂️
@benyoğom aynen
Az önceki kaldirilan soruna bakilirsa baya sapitiyon 😁
Aaa sen görebiliyor musun onları. Vay be 😂
Üzerine tiklamistim uyari geldi 😂😂😂😂😂
🤦♂️🤦♂️ haha. Absürt birşeyde sormamıştım halbu ki. Soru başlığı yetersiz diye kaldırmışlar bende iyi bok yediniz diye cevap yazdım 🤣
Sagol merakim gitti 😂😂 bende dedim niye kaldirildi ne güzel cvp yazicakrim 😅😅😅😅
Sen soruyu görmüş müydün? Yani hatırlıyor musun soruyu
Lahmacun
Şeftali üzüm
Senin zamini
Nane tandure
şeftali
Cacık rakı istemem çünkü yiyorum
Vajina
İçli köfte
noodle
Erkek