Yeme & İçme Salçalı makarna sever misiniz😊? Kendime fakir yemeği salçalı makarna yaptım nasıl görünüyor☺? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kim benimle salçalı makarna yemek ister hadi buyurun birlikte yiyelim az ama olsun🤗? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar özür diliyorum canınız çektiği için Salçalı makarna sever misiniz😊? Kendime fakir yemeği salçalı makarna yaptım nasıl görünüyor☺? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Salçalı değil de domates soslu seviyorum ben. Afiyet olsun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler gel beraber olsun 😀 Yorumla birbukre +1 yıl Yeni peynirli makarna yedim 😂😊 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet şeker olsun☺ Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Güzel görünüyor, canım cekti yav, yarın yaparım belki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden afiyet olsun☺ Yorumla
Aquariuswoman Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Karpuz da varsa eşlik edebilirim 😋 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmazmı hemen keseyim☺ Yorumla Aquariuswoman +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel görünüyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺ Yorumla
uykusuz0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Lezzetli görünüyor 😋😋 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıvamında olmuş bu seferde 😀 Yorumla uykusuz0000 +1 yıl Buraya kadar salça kokusu geldi bak bende acıktım şimdi oldu mu :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler; kalçalı makarnaya bayılırım 🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende bayılırım 😀 Yorumla
baby35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Canım çekti be 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel bro yiyelim☺ Yorumla baby35 +1 yıl İzmirdeysen gelirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Salçalı değil de domates soslu seviyorum ben.
Afiyet olsun
Teşekkürler gel beraber olsun 😀
Yeni peynirli makarna yedim 😂😊
Afiyet şeker olsun☺
Güzel görünüyor, canım cekti yav, yarın yaparım belki
Şimdiden afiyet olsun☺
Karpuz da varsa eşlik edebilirim 😋
Olmazmı hemen keseyim☺
Teşekkür ederim ☺️
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Teşekkürler ☺
Lezzetli görünüyor 😋😋