Yeme & İçme Türk kahvesi şekerli mi içersiniz şekersiz mi? Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Merhabalar efenm, :) Ben kahvenin her çeşidini şekersiz severim, bence şeker kahvenin gerçek tadını fazlasıyla engelliyor. Siz kahvenizi nasıl tüketiyorsunuz? #Düşünürbiri Şekerli Şekersiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk kahvesi şekerli mi içersiniz şekersiz mi? Cevapla Sevgi Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Orta içiyorum. Az şekerli diyebilirim. 1 3 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Sen öyle diyorsan. :D Yorumla Saddov +1 yıl Biz şeker insanlar değiliz bro. Dışarıdan tedarik ediyoruz :D Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Haşa efenm. Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sade iciom ben.. Acı acı iyi gidiyor. 1 3 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl İşte bu kadar yahu. Yorumla birbukre +1 yıl Işte feraset :d Yorumla Düşünürbiri +1 yıl :D :D Yorumla
_Hannah_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesini aşırı derecede severim. Her zaman şekersiz içerim. 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Türk kahvesi içmiyorum kiii😅 1 0 Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Sütlü ve az sekerli 🤎 2 2 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Saygılar efenm. Yorumla vampirkayla +1 yıl ☺️ Yorumla
drunkandvintages Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de kahvenin her çeşidini sekerli severim 👉👈 2 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahvenin sert tadını azıcık bastirsin yeter 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar