Yeme & İçme Patates kızartmasının yanında mutlaka ne olmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, patates kızartmasının yanında neler eklersiniz. Mutlaka bu olmalı dediğimiz şeyler neler. Ben bazen yanına puding varsa banarım 😃Yapmadan önce soslarım görseldeki gibi 🌹Ekmekle kesin yemem 😃 Patates kızartmasının yanında mutlaka ne olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nefesinizz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Garip gelicek ama kızartmanın üstüne limon sıkıp yemeyi deneyin. Çevremde ki herkes garipseyip denedi şimdi favorileri oldu :) Yanına da köfte veya kızarmış tavuk yakıştırıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben pudinge banıyorum. Neden garip olsun 😃 Yorumla
SorupGideceğim123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Soğan halkası,Ketçap, mayonez, yoğurt Kola,Karabiber. 1 0 Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Köfte , tavuk, ayran çorbası, kola olabilir. 1 0 Yorumla
Homealone35 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Köfte olabilir mesela. İlk aklıma gelen 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Köri sos ve çay ❤️ 1 0 Yorumla