Yeme & İçme Bayram tatlılarım nasıl olmuş sizce? Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 168 Yapay Zekaya Sor ❤Yorucu ama güzel oldu değdi en azından 🌼 Güncellemeler+1 yıl Tüm değerli üyelerin bayramını kutluyorum herkese iyi ve mutlu bayramlar 🌼🍬🐏🐂🐄 Bayram tatlılarım nasıl olmuş sizce? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Ayy çok güzel olmuş ellerinize sağlık, biraz geç kalmış olsam da iyi bayramlar💜 Tarifleri de bizimle paylaşırsın artık.🤩 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl İyi bayramlar tarifi bencede yazdım aslında 🌼 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yanında dondurma ile harika oluyor bublar 🤩 afiyet olsun Hayırlı bayramlar 🌻 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim hayırlı bayramlar 🌼❤🍬 Yorumla
Yoruldumyeter Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Elinize sağlık çok güzel görünüyor. Bizde bu bayram farklı olsun diye soğuk baklava denedik ama olmadı 🙄🙄 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Olur illa ki daha onu tatmadım hiç 😄 Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Güzel görünüyor ellerinize sağlık yiyenlere afiyetler olsun hayırlı bayramlar. 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim hayırlı bayramlar 🌼 Yorumla BeyazAtlıBirPrens +1 yıl Teşekkürler 🌼 Yorumla
Medicalmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Antep kızı hamaratligi diye bir şey var ya, elinize sağlık harika görünüyorlar 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Hamarat olmayan evde kalıyor burda 😄 Yorumla Medicalmen +1 yıl Hahahaha doğrudur Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çok güzel görünüyor eline sağlık bide kadayıf yapsan tam olur 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Yapmışlığım var 😄 Yorumla Joseph00 +1 yıl Ciddi misin seni alan yaşadı skskske inş senin gibi eli hamaratlisi denk gelir banada Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bizde bugün yapıcaz çok güzel görünüyorlar afiyet olsun 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim size de afiyet olsun 🌼 Yorumla
Mr_Mysterious34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Of of of aman aman yaaa eline sağlık çok güzel görünüyorlar tam da diyetteyim ☺️ 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim🌼 Yorumla
Im_SlimShady Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık hadi kutla bu zafer senin yüreğine sağlık.🙂😅 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
GüLƘΘƘƱЅƱ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık afiyet olsun güzel görünüyor balım ❤️🙂 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim kuzum 🌼❤ Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl O ev yapımı baklavadan bir kilo yerim ellerine sağlık bereketli olsun. 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla Exantrik_Man +1 yıl 🌹🍬🍬 Yorumla
EmreJ3ey Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl güzel gül böreği tatlısıdamı varmış o acaip geldi eline sağlık :) 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Uydurdum işte normalde böyle değilde 😄 Yorumla EmreJ3ey +1 yıl tamam sen şimdi sakın yaşlanma seni oğluma istiycez ;D Yorumla
canimislamdinim Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 61% +1 yıl Ben bilmem bir haftadır yemek yiyemiyorum az yiyorum yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum benden cevap yok 😊👍 ama güzel görünüyor 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. üsteki yuvarlak börek gibi daha güzel olmuş sanada iyi bayramlar 1 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık tatlıyı yemek nasip olurmu bana senin ellerinden güzel güzel 1 0 Yorumla
Yunusemreışık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Vaovv , böyle hamaratlı kızlarımız kaldımı hhaha 😂 1 0 Yorumla
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 83% +1 yıl Gönder de yiyelim en lezizinden. Elinize sağlık, afiyet olsun. 1 0 Yorumla
Suzan99 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ben hazır aldım ananeme yapmayida bilmem. Güzel olmuş 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Afiyet olsun 🙏🏻 benim yerime de göm bir kaç top 🤗 1 0 Yorumla
prensess353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Baklava bir tık fazla kızarmış o kadar. Afiyet olsun 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Haklısın 😄 Yorumla
LeiLaL Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Çok güzel görünüyor.. 2 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
Yışısınırkımız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sıcaktan gebercem güzel 2 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Birde ben antep sıcağında bunları yaptım düşün 😄 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Helal olsun valla Antep daha da sıcak Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Eline sağlık. bana böyle tatlilar yapacak İstanbul'dan küçük memeli geniş kalçalı beyaz tenli hatun görürsen ozelime gönder 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Birinci tatlının adı nedir? 1 3 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Burmalı gül tatlısı ben uydurdum valla onu 😄 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😄güzel görünüyor eline sağlık Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
xfqtmanurx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş ellerine sağlık ❤️ 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Bize de yapan olsa keşke 😏 1 4 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Kalk kız öğren yap 😄 Yorumla derm0 +1 yıl Param olsa yaparım 😏 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Gel ben sana ısmarlim yapim kuzum 🌼 Yorumla derm0 +1 yıl ❤️ Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Süper olmuş eline sağlık 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Harika yemek isterdim onu. 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Helal olsun Hüsniye çok güzel olmuş. 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla
SalihXMW Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hocam çok güzel olmuş tadı efsane 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Elinize, emeğinize sağlık güzel görünüyorlar. 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
BayMandalina Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Çok güzeller eline sağlık 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
izmirvebucalı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl ellerine kollarına sağlık kanka 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim kanka 🌼 Yorumla
Chevroleta Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Ellerinize sağlık afiyet olsun 😊 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok güzel eline sağlık ☺️ 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
warm_breath Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Sen yaptın dimi 😀 kandırma bizi 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Bilenler biliyor yemeklerimi falan Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık, afiyetle yiyin❣️ 1 4 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim kuzum 🌼 LovecezaM +1 yıl Mutlu Bayramlar bebyy🦋🍬 Zemheri27 +1 yıl Canım benim bayramın kutlu olsun senin kadar tatlı şeker geçsin bayramın 🍬🌼❤😘 LovecezaM +1 yıl Eridimmm amaa çok çok çok ❣️
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok güzel görünüyor elinize emeğinize sağlık :) 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla Zevahir06 +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
LMNTRXQQ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Offf canım nasıl çekti hastayım bir de 1 6 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Geçmiş olsun 🌼 Yorumla LMNTRXQQ +1 yıl Regl Ken canım hep tatlı çekiyor şimdi dısşrı çıktım tatlı almaya 😂 Yorumla LMNTRXQQ +1 yıl Teşekkrü ederim bitanem senin de ellerine sağlık 🌼 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Kız gerek yok ona sufle yap idare eder o 😄 Yorumla LMNTRXQQ +1 yıl Kız valla yaparım da ağrım çok oluyor benim ya yemeği zor yapıcam şimdi 😂 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Anlıyorum kuzum seni başa gelen çekilir ne yapalım kendine iyi bak 🌼❤ Yorumla
astrid00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla astrid00 +1 yıl Rica ederim 🌺 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eline sağlık çok güzel görünüyorlar 1 2 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim kanka 🌼 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🌹🌹 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Cevizli mi onlar eline sağlık 🙏🙄 1 4 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Yuvarlak olan cevizli evet Yorumla mertcanturk +1 yıl Peki afiyet olsun sizlere inşAllah🙏🙄 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla mertcanturk +1 yıl Rica ederim 🙄🙏 Yorumla
Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl baklava mı ooo 😋😋😋😋 1 3 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Altta ki evet 😄 Yorumla Cennetbenim +1 yıl ay kız diyetteyim napcam ben şimdiiiiiiiiii Yorumla Zemheri27 +1 yıl Ye gitsin be senden önemli mi dünyaya bir kez geldik kanka 😄 Yorumla
Sadeceee_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Olsa da yesek. Senin yaptığın pislik şu an. canim nasıl çekti yaa 1 0 Yorumla
_AgırAdaM_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bana tatlı yapan bi eş isterdim sonra kahve içerdik 1 0 Yorumla
Longaz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Kime yetecek bunlar 😄 1 4 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Alındı zaten hazır olanı bu yanına ek olarak benim ki daha çok seviliyor çünkü hazırdan 😄 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Her yıl yaparım alındığı halde Yorumla infactdead +1 yıl Ya ev tatlısı varken hazır niye alınır miss işte yapsan bir tepsi, eline sağlık güzel gözüküyorlar💙🦋 Yorumla Masal_Dünyası +1 yıl Eline sağlık canım çekti 😄 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Eline saglık müthiş görünüyor 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Eline sağlık canım çekti 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl ama ayıp :)ellerinize sağlık.. 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzel görünüyor canım çekti 🤤 1 1 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
moonlightt3 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Hiç benlik değil ama ellerine sağlık 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Üsttekilerin hiraz daha kızarmış olmasını isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Ayy çok güzel olmuş ellerinize sağlık, biraz geç kalmış olsam da iyi bayramlar💜 Tarifleri de bizimle paylaşırsın artık.🤩
İyi bayramlar tarifi bencede yazdım aslında 🌼
Yanında dondurma ile harika oluyor bublar 🤩 afiyet olsun
Hayırlı bayramlar 🌻
Teşekkür ederim hayırlı bayramlar 🌼❤🍬
Elinize sağlık çok güzel görünüyor. Bizde bu bayram farklı olsun diye soğuk baklava denedik ama olmadı 🙄🙄
Olur illa ki daha onu tatmadım hiç 😄
Güzel görünüyor ellerinize sağlık yiyenlere afiyetler olsun hayırlı bayramlar.
Teşekkür ederim hayırlı bayramlar 🌼
Teşekkürler 🌼
Antep kızı hamaratligi diye bir şey var ya, elinize sağlık harika görünüyorlar
Hamarat olmayan evde kalıyor burda 😄
Hahahaha doğrudur
Çok güzel görünüyor eline sağlık bide kadayıf yapsan tam olur
Yapmışlığım var 😄
Ciddi misin seni alan yaşadı skskske inş senin gibi eli hamaratlisi denk gelir banada
Bizde bugün yapıcaz çok güzel görünüyorlar afiyet olsun
Teşekkür ederim size de afiyet olsun 🌼
Of of of aman aman yaaa eline sağlık çok güzel görünüyorlar tam da diyetteyim ☺️
Teşekkür ederim🌼
Ellerine sağlık hadi kutla bu zafer senin yüreğine sağlık.🙂😅
Teşekkür ederim 🌼
Ellerine sağlık afiyet olsun güzel görünüyor balım ❤️🙂
Teşekkür ederim kuzum 🌼❤
O ev yapımı baklavadan bir kilo yerim ellerine sağlık bereketli olsun.
Teşekkür ederim 🌼
🌹🍬🍬
güzel gül böreği tatlısıdamı varmış o acaip geldi eline sağlık :)
Uydurdum işte normalde böyle değilde 😄
tamam sen şimdi sakın yaşlanma seni oğluma istiycez ;D
Ben bilmem bir haftadır yemek yiyemiyorum az yiyorum yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum benden cevap yok 😊👍 ama güzel görünüyor
üsteki yuvarlak börek gibi daha güzel olmuş sanada iyi bayramlar
Ellerine sağlık tatlıyı yemek nasip olurmu bana senin ellerinden güzel güzel
Vaovv , böyle hamaratlı kızlarımız kaldımı hhaha 😂
Gönder de yiyelim en lezizinden. Elinize sağlık, afiyet olsun.
Ben hazır aldım ananeme yapmayida bilmem. Güzel olmuş
Afiyet olsun 🙏🏻 benim yerime de göm bir kaç top 🤗
Baklava bir tık fazla kızarmış o kadar. Afiyet olsun
Haklısın 😄
Hani bana hani bana
Ellerine sağlık muhteşem olmuş
Çok güzel görünüyor..
Teşekkür ederim 🌼
Sıcaktan gebercem güzel
Birde ben antep sıcağında bunları yaptım düşün 😄
Helal olsun valla Antep daha da sıcak
Eline sağlık. bana böyle tatlilar yapacak İstanbul'dan küçük memeli geniş kalçalı beyaz tenli hatun görürsen ozelime gönder
Birinci tatlının adı nedir?
Burmalı gül tatlısı ben uydurdum valla onu 😄
😄güzel görünüyor eline sağlık
Teşekkür ederim 🌼
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ❤️
Teşekkür ederim 🌼
Bize de yapan olsa keşke 😏
Kalk kız öğren yap 😄
Param olsa yaparım 😏
Gel ben sana ısmarlim yapim kuzum 🌼
❤️
Süper olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim 🌼
Harika yemek isterdim onu.
Teşekkür ederim 🌼
Çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🌼
Helal olsun Hüsniye çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 🌹
hocam çok güzel olmuş tadı efsane
Teşekkür ederim 🌼
Elinize, emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.
Teşekkür ederim 🌼
Çok güzeller eline sağlık
Teşekkür ederim 🌼
ellerine kollarına sağlık kanka
Teşekkür ederim kanka 🌼
Ellerinize sağlık afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim 🌼
Çok güzel eline sağlık ☺️
Teşekkür ederim 🌼
Sen yaptın dimi 😀 kandırma bizi
Bilenler biliyor yemeklerimi falan
Ellerine sağlık, afiyetle yiyin❣️
Teşekkür ederim kuzum 🌼
Mutlu Bayramlar bebyy🦋🍬
Canım benim bayramın kutlu olsun senin kadar tatlı şeker geçsin bayramın 🍬🌼❤😘
Eridimmm amaa çok çok çok ❣️
Çok güzel görünüyor elinize emeğinize sağlık :)
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim :)
Offf canım nasıl çekti hastayım bir de
Geçmiş olsun 🌼
Regl Ken canım hep tatlı çekiyor şimdi dısşrı çıktım tatlı almaya 😂
Teşekkrü ederim bitanem senin de ellerine sağlık 🌼
Kız gerek yok ona sufle yap idare eder o 😄
Kız valla yaparım da ağrım çok oluyor benim ya yemeği zor yapıcam şimdi 😂
Anlıyorum kuzum seni başa gelen çekilir ne yapalım kendine iyi bak 🌼❤
Eline sağlık güzel görünüyor
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 🌺
Eline sağlık çok güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim kanka 🌼
🌹🌹
Cevizli mi onlar eline sağlık 🙏🙄
Yuvarlak olan cevizli evet
Peki afiyet olsun sizlere inşAllah🙏🙄
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 🙄🙏
baklava mı ooo 😋😋😋😋
Altta ki evet 😄
ay kız diyetteyim napcam ben şimdiiiiiiiiii
Ye gitsin be senden önemli mi dünyaya bir kez geldik kanka 😄
Olsa da yesek. Senin yaptığın pislik şu an. canim nasıl çekti yaa
bana tatlı yapan bi eş isterdim sonra kahve içerdik
Kime yetecek bunlar 😄
Alındı zaten hazır olanı bu yanına ek olarak benim ki daha çok seviliyor çünkü hazırdan 😄
Her yıl yaparım alındığı halde
Ya ev tatlısı varken hazır niye alınır miss işte yapsan bir tepsi, eline sağlık güzel gözüküyorlar💙🦋
Eline sağlık canım çekti 😄
Eline saglık müthiş görünüyor
Teşekkür ederim 🌼
Eline sağlık canım çekti
Teşekkür ederim 🌼
ama ayıp :)
ellerinize sağlık..
Teşekkür ederim 🌼
Güzel görünüyor canım çekti 🤤
Teşekkür ederim 🌼
eline sağlık bana da ver
Güzel ama kilo aldırır