Yeme & İçme Portakallı kahve denediniz mi? burkis06 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Muzlu çikolata beklediğimden daha güzel oldu😍 Portakallı kahve denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ayy o nasıl bir şey yaa 🙄geçn gün bimde de kaymakli türk kahvesi vs. Tuhaf şeyler vardı. Tadinin pek güzel olduğunu sanmıyorum 0 3 Yorumla burkis06 +1 yıl Portakallı kahve güzel sevdim hemde çok kolay Yorumla Hsjsksoso +1 yıl Merak ettim 🤔afiyet olsunn Yorumla burkis06 +1 yıl Teşekkür ederim dene tabi çok kolay Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Kuzen denedi onu da portakal açıldı tüm kahve suyu döküldü biton azar işittik 😅 0 1 Yorumla burkis06 +1 yıl Ee tabi Işi bilen yapacak 😂 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet, denemiştim. 1 4 Yorumla Banlandırıldık +1 yıl nasıldı? Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Portakallı dimi? Yorumla birbukre +1 yıl Bekledigim gibi değil di Yorumla burkis06 +1 yıl Ilık demi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kahveyi klasik seviyorum. Yeni yeni icatlar tatlar çıkarıyorlar orijinallikten kopuyoruz 0 1 Yorumla burkis06 +1 yıl Denemekte zarar yok Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Evet çok güzel oluyor 0 4 Yorumla burkis06 +1 yıl Ilık oluyor demi Yorumla By_Barsss +1 yıl Yok kaynıyor içinde ya Yorumla burkis06 +1 yıl Fincana koyunca ılımıyormu? Yorumla By_Barsss +1 yıl Bekleyen herşey ılımaya ve soğumaya mahkumdur :) Yorumla
ʇsǝsnʇɐǝɹɔsnpunɯɔıs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç denemedim, afiyet olsun😃 0 3 Yorumla burkis06 +1 yıl Denemeni öneririm özellikle muzlu çikolata çok güzel oluyor Yorumla ʇsǝsnʇɐǝɹɔsnpunɯɔıs +1 yıl Deneyeceğim ilk fırsatta🙂 Yorumla burkis06 +1 yıl 😊😊 dikkat et elini yakma Yorumla
lâfzen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Denemedim 0 1 Yorumla burkis06 +1 yıl Denemelisin Yorumla
Bllackrosesesesssses Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla burkis06 +1 yıl Denemelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayy o nasıl bir şey yaa 🙄geçn gün bimde de kaymakli türk kahvesi vs. Tuhaf şeyler vardı. Tadinin pek güzel olduğunu sanmıyorum
Portakallı kahve güzel sevdim hemde çok kolay
Merak ettim 🤔afiyet olsunn
Teşekkür ederim dene tabi çok kolay
Kuzen denedi onu da portakal açıldı tüm kahve suyu döküldü biton azar işittik 😅
Ee tabi Işi bilen yapacak 😂
Evet, denemiştim.
nasıldı?
Portakallı dimi?
Bekledigim gibi değil di
Ilık demi
Kahveyi klasik seviyorum. Yeni yeni icatlar tatlar çıkarıyorlar orijinallikten kopuyoruz
Denemekte zarar yok
Evet çok güzel oluyor
Ilık oluyor demi
Yok kaynıyor içinde ya
Fincana koyunca ılımıyormu?
Bekleyen herşey ılımaya ve soğumaya mahkumdur :)
Hiç denemedim, afiyet olsun😃
Denemeni öneririm özellikle muzlu çikolata çok güzel oluyor
Deneyeceğim ilk fırsatta🙂
😊😊 dikkat et elini yakma
Denemedim
Denemelisin
Hayir nasii
Hayır
Denemelisin