Et ve tavuk çoğu sebze ve bakliyat ve meyveyi yemiyorum ama evlendigimde eşime yaparim sizce bu sorun olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yemek tercihine göre eş mi seçilir düşünme böyle şeyler. Önemli olan kendi beslenme tarzını eşine yansıtmaman. Evde sadece senin sevdiğin yemekler pişmeyeceği sürece bunun bir sorun haline geleceğini sanmıyorum ikiniz için de ama dediğim gibi önemli olan birbirinizin yemek tercihlerine saygı göstermeniz. Sen et, tavuk vs. yemiyorsun diye eşine de yememesi için baskı yapman aranızda problemlere yol açabilir. Bu şekilde baskıcı davranmadığın sürece sorun yaşamazsınız bence.
Evlenilir neden evlenilmesin ki? Hangimiz her yemeyi yiyoruz zaten. Hem karşındaki kişinin dr sevdiği ve sevmediği yiyecekler olacak bu çok normal.
Sen önce kendi vücudunu öğren bence, vücudunun ete de ihtiyacı var, sebzeye de, meyveye de balığa da. ben sevmiyorum yemem diye bazı yiyeceklere ambargo uygularsan gelecekte çok kötü sıkıntılar yaşarsın benden sana tavsiye yapma böyle düzgün ve düzenli beslen.
Kokulari dahi midemi bulandiriyor hiç bi şekilde yiyemiyorum bu keyfi olarak yemicem dedigim bisi değil
Bak mide bulantısı olayı tamamen psikolojik, sen kendini böyle şartlandırmışsın ve öyle zannediyorsun. Bu yaptığının sana ne kadar büyük zararlar verdiğini bilsen kussan bile gider yerdin güven bana. Mide bulantı olayını aşman çok kolay, beynine yerleştireceksin bu yemeklerin aslında kötü olmadığını. Mesela ben eskiden böcek vs. yemenin çok iğrenç olduğunu düşünürdüm aynı senin et ve vb. yemeklerde düşündüğün gibi hatta zombili filmleri izlerken midem bulanırdı ama zamanla ne oldu biliyor musun? zamanında her twd bölümünü akşam yemeğine denk getirir yemek yerken izlerdim ve şu böcek mevzusu da artık bana iğrençlikten çok aşırı merak uyandıran bir isteğe dönüştü ki bir gün başka bir ülkeye geziye gidersem sokak yemeklerinde mutlaka deneyeceğim. son olarak şunu unutma her şey sana bağlı sen istemedikten sonra dünyanın en iyi aşçısı en kaliteli ve en lezzetli yemeği yapsın hani o kadar lezzetli ki en kati vetin bile ağzı sulanır o derece, sen bu kafada olduğun, bu psikolojide olduğun sürece o yemek bile senin mideni bulandırır ve yiyemezsin. umarım anlamışsındır.
Anladım ama bu yaşıma kadar yiyemedigim şeyleri bundan sonrasinda da pek yiyebilecegimi sanmiyorum yinede tavsiyen için teşekkür
Et bende yemiyorum hele kurbanda evden imdat diyerek kaçasım geliyor
ama yapacak bir şey yok
Yemek seçen kişi ile ortak bir şekilde anlaşılıp 2 tarafta aç kalmıyorsa sorun yok
Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar
Yok ya ben yemiyorum diye karşı tarafida mahrum birakmam tiksinerekde olsa yaparim ona
biraz yorulursun emek ister ama yapabilirim diyorsan
eşinde yardım ederse neden olmasın
Evet yorulurum ama ben hiç bi şekilde alışıp da yiyemiyorum midem kabul etmiyor ben yemiyorum diye onada yedirmemezlik yapamam o yüzden katlanırım
Umarım her şey gönlünce olur
Cevap
24Cevap
Birtane kız arkadaşım vardı ben 15 dakikada hayvan gibi yemek yiyip bitirirken o 1 saatte salata yiyordu deli oluyordum. Seçsin seçmesine de şu süreleri indirin abi lütfen.
Hızlı yemek mideyede zararli
Tamamda bu kadar yavaş yemekte akla zararlı :D
Tadını cikartarak yemeyi daha çok severim yavaş ve bisilerle izleyerek baska türlü yiyemiyorum zaten
Her şeyi gömen insanla peki evlenilir mi? Ben evlenmem
Bende sevmem herşeyi yiyen insanı az damak zevki olması lazım
Yemek seçtin diye de evlenmiyorsa gercekten sevmiyordur zaten yol ver gitsin knk
Birisi yok zatn knk öyle sordum yani olsa sorun olur mu diye
olmaz ama erkek yemek seçerse problemdir zaten yemesemde yaparım diyorsun evlenince
Ben yemiyorum diye de karşı tarafi sevdigi yemeklerden mahrum birakmam sık sık yapmaya çaparım
Yaparım*
Valla et ve tavuk kokusu benide mahvediyor ama sevdigim adam icin dayanmaya çalışırım
Cevremde hep laf ediyorlar da dogru duzgun bisi yemiyon kimse almaz seni falan diye
Haklısın teşekkürler yorumun için
Sorun olur ya dışardasin yemek yiyek dedin napcan? Yani o kötü
O konuda çok zorluk yaşıyorum ya etrafimdakilerde kiziyor her yere gidemedigimiz için ya pizzaciya ya cigkofteciye ya da kumru yengen gibi ekmek arasi yapan bi yerlere gitmek mecburiyetinde kaliyoruz
İşte o yüzden sıkıntı ama adam pizza vs alırken sana vermediği için mutlu olabilir
Yok yanlis anladin o kismi pizza yiyorum en sevdigim yiyeceklerden hatta ben o yukarida saydiklarimi yiyebildigim icin disarida o yuzden oralara gidiyoruz yani o bana ayak uyduruyor
Hamburger yemiyorsun yani buda sıkıntı ama ben sevsem her gün pizza bile yerim takma kafaya
Aynn hamburger yemiyorum ama dediğim gibi pizzayi asla reddetmem
İyii iste
Yok be ne sorun olacak, insan eşine birşeyleri yemiyor diye kızar mı
Kizanlarda var
Arkadaşım da öyleydi evlenince her şeyi yemeye başladı. Ne çekmiştim bide ondan ben🤦🏻♀️
Evlensem de yiyebilecegimi sanmiyorum hiç bi türlü midem almiyor
hiç bulaşmayacaksın böylelerine. herşeye okey diyen kızı bulursan evlen. yoksa hiç gerek yok.
Ben yemiyorum diye karşı tarafida mahrum birakmam yani seviyorsa ona yaparim zorlansamda
Benim Hayatıma dahil olacak kız benimle lahmacun yemicekse neden evleneyim ki
Evlenilirmi bilmem de sevgiliyken dışarda acikinca ne yiyecegimize karar vermek omurden ömür götürüyor
Zorla sevmediğiniz şeyi yemek zorunda değilsiniz. Eşinize ve kendinize ayrı ayrı yemek pişirirsiniz olur biter.
Yemek seçen erkekte var anlayışlı olmaları gerek çiftlerin
Neden olsun canım ona yaparsın kendine istediğini yaparsın.
:) eşine yapacaksan neden sorun olsun ki? Zaten birbirinizi iyi bir şekilde tanıyacaksınız...
evlenen evlenir buna takılmak saçma kendine farklı ona farklı yaparsın
Erkekler seçersde kızlar seçemezmi?
Haklısın
Merak ettim ne yiyorsun peki
Bi kaç sebze ve bakliat çiğ köfte pizza cici bebe hamsi hariç balık
Senin işin zor
Et tavuk yemiyorsan sebzeyi yemen gerekir
Sebzelerinde sadece bi kaçını yiyebiliyorum
evlenilir bende her şeyi yemiyorum Afrika da yaşamıyoruz
Sen sevmeyebilirsin ve bu bir sorun olmamalı. Eşin ve çocukların için pişireceksen hiç sorun olmaz.
Ne yediğini merak ettim
Balık oda hamsi olmayacak ne çok büyük ne çok küçük orta boy bi balik ya da dilim somon cici bebe bezelye pilav makarna turşu he bide nohut bu kadar 😂
Birde pizza var bak asla hayır diyemedigim onu unuttum 😂😂
Gribi çok ağır atlatiyorum 1 ay falan sürüyor vitamin ve kan degerlerim dusugunde düşüğü hiç bi şekilde yukselmiyor
Rahatsızlık veriyor tabi ki hayat kalitem düşük diyebilirim surekli halsizlik çekiyorum ama yiyemiyorum midem kaldırmıyor
Hahha rahatsızlığı çeken benim karşı tarafa noluyor beğenmiyorsa almasin napalim yani 😄
Sevdiğinse, bazı huylarına alışırsın.
Evlenilir ben de seçiyorum vsbdbdnfmdmv
tek derdin bu olsun ne diyim
Dert değil sadece başka insanlarin bu konudaki fikirlerini sormak istedim
Ufak seçmeler sorun olmaz ama bir Vegan ise olmaz
Vegan ya da vejeteryan değilim sadece tad olarak sevemedigim için yemiyorum
Sorun Yok
Zor 🙄
Evet
Olmaz
evet, o yemezse ben yerim
Çok abartılı yemek istemezsen sıkıntı olmaz